anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Advertorial

Spații pentru birouri Core & Shell în zona Palas - Ready for business from 2022 (P)

GALERIE
01 - UR slide spatii IS 2120x1200_0202 - UR slide spatii IS 16x9_09 c03 - UR slide spatii IS 16x9_0304 - UR slide spatii IS 16x9_1005 - UR slide spatii IS 16x9_1106 -UR slide spatii IS 16x9_13
 • 01 - UR slide spatii IS 2120x1200_02
 • 02 - UR slide spatii IS 16x9_09 c
 • 03 - UR slide spatii IS 16x9_03
 • 04 - UR slide spatii IS 16x9_10
 • 05 - UR slide spatii IS 16x9_11
 • 06 -UR slide spatii IS 16x9_13
- +

Ansamblul UNIQUE Residence Sfântul Andrei: conceput după cele mai exigente standarde de siguranță și confort, cu dotări și nivel de echipare Premium, destinat atât segmentului de business cât și rezidențial, pune la dispoziție spre închiriere în zona de parter și demisol a celor două corpuri de clădiri facilități de business pentru spații de lucru de ultimă generație:

- spații moderne și versatile - pentru activități comerciale & birouri

- grad ridicat de securizare investițională

- asigură premisele unei proprietăți cu o valoare care se menține în timp și chiar crește constant

- clădiri noi la standarde înalte de calitate ale construcției, sustenabilitate și eficiență energetică

- asigură o flexibilitate funcțională maximă, pentru optimizarea maximă a resurselor de spațiu și lumină naturală disponibile ale clădirilor

- facilități ce se potrivesc unor largi tipologii de afaceri

- pune la dispoziție toate premisele pentru un fit-out corect și confort pentru angajați

- asigură compatibilități cu dotări Premium, fit-out-uri de nivel Gold, Platinum.

Ready for Business - spații Core & Shell cu caracteristici și specificații de top, pentru birouri & activități comerciale în zona centrală a Iașului:

 - amenajare custom made;

 - asigurarea a peste 50% din necesarul anual de energie electrică din surse proprii regenerabile  - sistem fotovoltaic 16kWp;

 - climatizare prin sisteme eficiente energetic, tip VRV care asigură obținerea unui climat perfect atât vara prin funcția de răcire cât și iarna prin funcția de  încălzire;

 - spațiile vor putea beneficia de sisteme de ventilare centralizate cu recuperare de căldură și filtrare de aer;

 - contorizare individuală a energiei prin sistem de tip BMS cu posibilitatea vizualizării în orice moment a consumului din aplicația dedicată (Loxone); (cu excepția sistemului de climatizare unde consumul electric se va împărți între chiriași în funcție de suprafața închiriată; fiecare chiriaș va putea vizualiza în aplicație inclusiv consumul repartizat pentru sistemul HVAC);

 - stație de încărcare a mașinilor electrice, stație care de asemenea va fi alimentată din surse proprii regenerabile.

Contact direct la dezvoltator: 0724329355

UNIQUE Residence - proiecte rezidențiale create să răspundă în fapt așteptărilor fiecăruia! FB: @UniqueResidenceRO

Detalii apartamente și prețuri - UNIQUE Residence Sf.Andrei: https://m2msolutions.ro/brosura-sf-andrei.html

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Admitere nouă, obiceiuri vechi

Ioan Alexandru TOFAN

Admitere nouă, obiceiuri vechi

În lipsa unor criterii ferme cu privire la viaţa academică şi a unor planuri solide de viaţă, absolvenţii de liceu nici nu au la îndemână prea multe temeiuri pentru a decide ce vor studia ca studenţi. Astfel, argumentul îmbulzelii devine oarecum convingător.

opinii

Modernitatea şi postmodernitatea alienării

Codrin Liviu CUȚITARU

Modernitatea şi postmodernitatea alienării

Fugi, Rabbit (şi toată seria pe care o deschide) reprezintă o parabolă a alienării în universul postindustrial, publicarea sa în română căpătând, încă din 2008, cu un an înaintea morţii scriitorului, o neaşteptată legitimitate culturală în contextul prezentului.

Perpetuum praedictionem

Bogdan ILIESCU

Perpetuum praedictionem

The best way to predict the future is to create it. (Cel mai bun mod să prezici viitorul este să îl creezi.) Peter Drucker

Provincialismul trufaş al capitalei

Florin CÎNTIC

Provincialismul trufaş al capitalei

Într-una dintre postările sale educative de pe FB, Dan Alexe sublinia că toţi avem accent şi că cel valah, „dă Bucureshti”, e unul dintre cele mai caraghioase, graiul obişnuit al respectivilor aborigeni fiind şi plin de greşeli de acord. Căci a fi provincial nu e o chestiune de plasare geografică, ci de educaţie, nu?

pulspulspuls

Concediu la secret pentru famiglia premarelui

Concediu la secret pentru famiglia premarelui

’Neaţa bună, dragi cetitori! Am vrut pe astăzi să vă spunem una faină cu premarele Mihăiţă al nostru, dar n-o mai spunem căci, din ce am auzit, omul şi-a luat famiglia şi a şters-o în concediu. 

Caricatura zilei

Ambulanța

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.