anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

sambata, 25.06.2022

Advertorial

Spații pentru birouri spre vânzare sau închiriere în zona Palas - ansamblul UNIQUE Residence Sf.Andrei (P)

GALERIE
01 - UR slide spatii IS 2120x1200_0402 - UR slide spatii IS 16x9_09 b03 - UR slide spatii IS 16x9_0504 - UR slide spatii IS 16x9 06-0805 - UR slide spatii IS 16x9_1006 - UR slide spatii IS 16x9_11
 • 01 - UR slide spatii IS 2120x1200_04
 • 02 - UR slide spatii IS 16x9_09 b
 • 03 - UR slide spatii IS 16x9_05
 • 04 - UR slide spatii IS 16x9 06-08
 • 05 - UR slide spatii IS 16x9_10
 • 06 - UR slide spatii IS 16x9_11
- +

Valorificând experiența acumulată prin dezvoltarea unei clădiri de ultimă generație - reper pentru mediul de business din regiune - UNIQUE Office Building din str. Sf. Lazăr, precum și a proiectelor imobiliare dezvoltate în Botoșani și Focșani, vă propunem aceleași standarde ridicate, cu facilitați SMART Home și la ansamblul UNIQUE Residence Sf.Andrei.

Situat în imediata apropiere a complexului Palas, cu acces facil și rapid către zonele importante de interes, noul ansamblu Made To Measure din str. Sf. Andrei nr. 7-9, este un concept imobiliar de top, ce răspunde în fapt așteptărilor tuturor acelora care caută un echilibru armonios între viața în plină desfășurare, lifestyle și business, și nu în ultimul rând tuturor celor interesați de tranzacții cu active imobiliare în scop investițional.

Context investiții imobiliare 2020-2022:

Investițiile imobiliare în zonele centrale asigură randamente corecte cu grad ridicat de securizare - proprietăți cu o valoare care se menține în timp și chiar crește constant.

2020 - un an de vârf în materie de investiții imobiliare (*imobiliare.ro, sodolescu.ro, zf.ro)

762 mil. EUR - record absolut pe piața de birouri

Colliers: ”Investiţiile imobiliare au depăşit 800 mil. euro în primele nouă luni din 2020, cel mai bun rezultat din ultimii zece ani”:

- randamentele din România nu au evoluat atât de mult în ton cu tendința descendenta din regiune din ultimul deceniu, ceea ce a oferit o mai mare rezistență la contextul actual

- yield-urile pentru activele de tip prime pentru birouri au rămas, în mare parte neschimbate față de trimestrele anterioare, la 7%

2021 - ca și în 2020, birourile au atras cea mai mare parte din investițiile realizate (** profit.ro)

- aproximativ 60% investiții: spații birouri - 350 mil. EUR

- prețuri în ușoară creștere - tendință generată de evoluția din regiune și de capitalul considerabil disponibil pentru produse de calitate

- yield-urile prime pentru birouri s-au comprimat în trimestrul al treilea de la 7% la 6,9%

2022 - importanța biroului rămâne vitală (*** Studiu Cushman & Wakefiled Echinox oct.2021)

Prețurile în sectorul spațiilor de birouri se mențin la un nivel echilibrat. Cel puțin pentru moment.    

Ready for Business - spații Shell & Core în zona centrală a Iașului

Conceput după cele mai exigente standarde de siguranță și confort, destinat segmentului business dar și rezidențial, ansamblul UNIQUE Residence Sf.Andrei pune la dispoziție și facilități de business, spații SHELL & CORE spre vânzare sau închiriere. Demisolul și parterul clădirilor - dedicate spațiilor pentru birouri sau activități comerciale - asigură dotări superioare, specifice unui univers concentrat pentru business, inclusiv terase și spații verzi, pentru un spațiu de lucru corect pentru angajați, de ultimă generație.

Contact direct la dezvoltator: 0724329355

UNIQUE Residence - proiecte rezidențiale create să răspundă în fapt așteptărilor fiecăruia! FB: @UniqueResidenceRO

Detalii apartamente și prețuri - UNIQUE Residence Sf.Andrei: https://m2msolutions.ro/brosura-sf-andrei.html

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ce urmează după David?

Nicolae GRECU

Ce urmează după David?

Va rămâne copilul minune din înotul românesc un star nemuritor, rece şi singur sau va fi pionul unei emulaţii atât de necesare în sportul autohton?

opinii

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (IV)

Eugen MUNTEANU

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (IV)

Ideile învăţaţilor ardeleni privitoare la originea romană a poporului român şi la caracterul latin al limbii române au fost receptate şi împărtăşite şi de păturile cultivate ale societăţii din Moldova şi Valahia, contribuind la accelerarea procesului de modernizare, în sensul occidentalizării.

Cât de eficiente sunt pieţele?

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Cât de eficiente sunt pieţele?

Titlul este extrem de îndrăzneţ deoarece dialectica privind eficienţa sau ineficienţa pieţelor se găseşte permanent într-un impas. Sistemele complexe nu pot fi înţelese dintr-o perspectivă simplistă. Interogaţia poate fi încadrată în ceea ce Andrei Pleşu numea întrebări „mari” sau „ruseşti”, ceea ce poate conduce spre un drum fără oprire. 

Franţa, în echilibru fragil

Alexandru CĂLINESCU

Franţa, în echilibru fragil

Dezavuarea lui Macron şi a politicii sale este fără echivoc. Partidul preşedintelui LREM (La République En Marche) a fost din capul locului o construcţie artificială, o ficţiune. LREM a canibalizat cele două mari partide tradiţionale de la dreapta şi de la stânga (...). Reformele pe care le promitea Macron au rămas, aproape toate, literă moartă. Preşedintele a preferat să apeleze la ceea ce se numeşte „democraţie directă”, organizând dezbateri naţionale (ineficiente) şi înfiinţând organisme artificiale („Convenţia cetăţenească pentru climat” - „cetăţenesc” este un cuvânt magic, sugerând racordarea la tradiţia republicană).

pulspulspuls

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Foială mare de câteva zile la poştalionul ieşean, stimaţi telespectatori. Motivul: nu vreo chestiune profesională sau vreun eveniment legat de instituţiune, ci cu totul altceva: faptul că şeful de la Iaşi, un locotenent de-al menajerului de oraş Grămadă, va candida la alegerile pemepiste din filiala judeţeană, alegeri care au loc chiar astăzi. 

Caricatura zilei

Tik Tok Yoga

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.