Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

sambata, 02.03.2024

Advertorial

Spații pentru birouri spre vânzare sau închiriere în zona Palas - ansamblul UNIQUE Residence Sf.Andrei (P)

GALERIE
01 - UR slide spatii IS 2120x1200_0402 - UR slide spatii IS 16x9_09 b03 - UR slide spatii IS 16x9_0504 - UR slide spatii IS 16x9 06-0805 - UR slide spatii IS 16x9_1006 - UR slide spatii IS 16x9_11
  • 01 - UR slide spatii IS 2120x1200_04
  • 02 - UR slide spatii IS 16x9_09 b
  • 03 - UR slide spatii IS 16x9_05
  • 04 - UR slide spatii IS 16x9 06-08
  • 05 - UR slide spatii IS 16x9_10
  • 06 - UR slide spatii IS 16x9_11
- +

Valorificând experiența acumulată prin dezvoltarea unei clădiri de ultimă generație - reper pentru mediul de business din regiune - UNIQUE Office Building din str. Sf. Lazăr, precum și a proiectelor imobiliare dezvoltate în Botoșani și Focșani, vă propunem aceleași standarde ridicate, cu facilitați SMART Home și la ansamblul UNIQUE Residence Sf.Andrei.

Situat în imediata apropiere a complexului Palas, cu acces facil și rapid către zonele importante de interes, noul ansamblu Made To Measure din str. Sf. Andrei nr. 7-9, este un concept imobiliar de top, ce răspunde în fapt așteptărilor tuturor acelora care caută un echilibru armonios între viața în plină desfășurare, lifestyle și business, și nu în ultimul rând tuturor celor interesați de tranzacții cu active imobiliare în scop investițional.

Context investiții imobiliare 2020-2022:

Investițiile imobiliare în zonele centrale asigură randamente corecte cu grad ridicat de securizare - proprietăți cu o valoare care se menține în timp și chiar crește constant.

2020 - un an de vârf în materie de investiții imobiliare (*imobiliare.ro, sodolescu.ro, zf.ro)

762 mil. EUR - record absolut pe piața de birouri

Colliers: ”Investiţiile imobiliare au depăşit 800 mil. euro în primele nouă luni din 2020, cel mai bun rezultat din ultimii zece ani”:

- randamentele din România nu au evoluat atât de mult în ton cu tendința descendenta din regiune din ultimul deceniu, ceea ce a oferit o mai mare rezistență la contextul actual

- yield-urile pentru activele de tip prime pentru birouri au rămas, în mare parte neschimbate față de trimestrele anterioare, la 7%

2021 - ca și în 2020, birourile au atras cea mai mare parte din investițiile realizate (** profit.ro)

- aproximativ 60% investiții: spații birouri - 350 mil. EUR

- prețuri în ușoară creștere - tendință generată de evoluția din regiune și de capitalul considerabil disponibil pentru produse de calitate

- yield-urile prime pentru birouri s-au comprimat în trimestrul al treilea de la 7% la 6,9%

2022 - importanța biroului rămâne vitală (*** Studiu Cushman & Wakefiled Echinox oct.2021)

Prețurile în sectorul spațiilor de birouri se mențin la un nivel echilibrat. Cel puțin pentru moment.    

Ready for Business - spații Shell & Core în zona centrală a Iașului

Conceput după cele mai exigente standarde de siguranță și confort, destinat segmentului business dar și rezidențial, ansamblul UNIQUE Residence Sf.Andrei pune la dispoziție și facilități de business, spații SHELL & CORE spre vânzare sau închiriere. Demisolul și parterul clădirilor - dedicate spațiilor pentru birouri sau activități comerciale - asigură dotări superioare, specifice unui univers concentrat pentru business, inclusiv terase și spații verzi, pentru un spațiu de lucru corect pentru angajați, de ultimă generație.

Contact direct la dezvoltator: 0724329355

UNIQUE Residence - proiecte rezidențiale create să răspundă în fapt așteptărilor fiecăruia! FB: @UniqueResidenceRO

Detalii apartamente și prețuri - UNIQUE Residence Sf.Andrei: https://m2msolutions.ro/brosura-sf-andrei.html

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Tehnologia şi hoţia

Nicolae GRECU

Tehnologia şi hoţia

Pe lângă fapul că sistemele VAR sunt la început de drum şi disponibile la progres, ai noştri manageri de la FRF şi-au furat căciulile preferând softuri ieftine şi proaste.

opinii

Împăratul e (din nou) gol!

Lucian LEUȘTEAN

Împăratul e (din nou) gol!

I se spune Dumnezeu. Sau Împăratul. Nu acceptă să fie contrazis. I se pare că e de neînlocuit. Deși e în prag de pensie, vrea al treilea mandat la conducerea Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Se laudă continuu cu marile lui realizări. Tocmai i s-a tipărit o carte de 300 de pagini în cadrul căreia ne explică cele 80 de cazuri în care ne-a făcut un mare bine. Nu a existat nicio situație, evident, în care să fi greșit. Nu a călcat strâmb niciodată vreme de opt ani. Nici nu prea îl merităm, la cât de bun e. Cine îl critică nu e doar un ingrat, ci chiar un potențial infractor. Pentru că el e Legea, e singurul care o înțelege și o explică neofiților, adică nouă, tuturor celorlalți. E Tudorel Toader.

Spaţiul sacru (2)

arh. Ionel OANCEA

Spaţiul sacru (2)

Pentru a răspunde la întrebarea „în ce măsură utilizarea unui nou material de construcţie în arhitectura bisericilor poate duce la viziuni înnoitoare fără ca procesul să producă discontinutăţi în tradiţia spaţiului sacru”, îmi pare relevantă povestea bisericii de lemn din Albac, satul martirului Horia, el însuşi meşter în construirea bisericilor de lemn. 

Pas cu pas, către o mascaradă electorală

Alexandru CĂLINESCU

Pas cu pas, către o mascaradă electorală

E drept că cele două partide, dar mai ales PSD-ul, au datorii mari faţă de Iohannis: le-a înlesnit (ce zic: le-a năşit) alianţa şi a facilitat instalarea PSD-ului în poziţie de forţă. După ce că au un bilanţ jalnic, cele două mandate ale lui Iohannis ne aruncă înapoi, în vremurile partidului unic. Dar cine putea bănui, în 2014, ce voia să însemne, pentru Iohannis, o guvernare „pas cu pas”?

pulspulspuls

Azi, ediţie specială, de uichend şi de primăvară: despre ce mai chicoteşte lumea prin instituţiile ieşene?

Azi, ediţie specială, de uichend şi de primăvară: despre ce mai chicoteşte lumea prin instituţiile ieşene?

E uichend azi, atunci fără politichie, aşa cum am stabilit! ca să ne tihnească, şi să mai şi râdem olecuţă, nu numai să ne încruntăm, nu-i aşa. Iar pe azi, dacă tot a început şi primăvara calendaristică, am zis să facem şi noi aicea o ediţie tematică: despre ce mai chicoteşte lumea prin instituţii. Deci, să începem!

Caricatura zilei

Mărțișor

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri