anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Advertorial

Specialist de top în radiologie, prof. dr. Ahmed Ba-Ssalamah, a conferenţiat la Arcadia

GALERIE
foto 1foto 2foto 3
  • foto 1
  • foto 2
  • foto 3
- +

Prof. dr. Ahmed Ba-Ssalamah, din cadrul Departamentului de Radiologie de la Spitalul AKH din Viena, a conferenţiat la Arcadia despre substanţele de contrast hepatospecifice utilizate în cadrul investigaţiilor de rezonanţă magnetică (RMN).


La curs au participat medici cu activitate, în principal, în următoarele specialităţi: Medicină internă, Gastroenterologie, Oncologie, Radiologie şi Imagistică medicală şi Chirurgie.

În cadrul intervenţiei sale, cunoscutul radiolog european a vorbit despre importanţa folosirii unei substanţe de contrast de ultimă generaţie, utilizată şi la Arcadia, pentru detectarea cu precizie şi diagnosticul cert al modificărilor ce apar la nivelul ficatului. Cursul a fost urmat de aplicaţii practice, efectuate pe 3 cazuri distincte.

Centrele de Imagistică medicală de la Arcadia sunt dotate cu cea mai performantă tehnologie din regiunea Moldovei. În cei 9 ani de activitate, peste 180 de mii de pacienţi au primit diagnosticul specialiştilor noştri radiologi”, a declarat prof. dr. Dragoş Negru, Coordonatorul Centrelor de Imagistică Medicală Arcadia.

Profesor doctor Ahmed Ba-Ssalamah, specializat în radiologie, este directorul Departamentului de Radiologie Gastrointestinală de la Spitalul AKH din Viena. Subspecialitatea sa este radiologia abdominală, iar domeniul său de interes în cercetarea ştiinţifică este reprezentat de imagistica abdominală, cu accent pe imagistica pancreasului, hepatobiliară, precum şi imagistica tractului gastrointestinal. Activitatea medicală şi ştiinţifică este axată, în special, pe afecţiunile oncologice, inclusiv cancerul gastroesofagian.

Dr. Ahmed Ba-Ssalamah este membru al mai multor asociaţii de specialitate dintre care amintim: Asociaţia Radiologică din Austria, Asociaţia Europeană de Radiologie, Asociaţia Europeană de Radiologie Gastro-Abdominală, Asociaţia Radiologică din America de Nord şi altele.

Cursul s-a desfăşurat la iniţiativa prof. dr. Dragoş Negru, medic primar Radiologie şi Imagistică medicală, Coordonatorul Centrelor de Imagistică Medicală Arcadia.

www.arcadiamedical.ro

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.