Specialiștii Rarox răspund la întrebările despre serviciile funerare
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 23.04.2021

COMUNICAT DE PRESA

Specialiștii Rarox răspund la întrebările despre serviciile funerare

GALERIE
servicii-funerare-sector-3_1
 • servicii-funerare-sector-3_1
- +


Poate una dintre cele mai devastatoare vești pe care le poate primi cineva se referă la cea în care o persoară dragă trece în neființă. Mai ales în cazul celor care nu au mai trecut niciodată printr-o astfel de experiență, tot ceea ce presupune momentul funerar constituie o provocare greu de trecut. De mare ajutor celor îndoliați sunt serviciile oferite de firmele de servicii funerare Sector 3, alt sector din capitală sau din alte orașe de altfel. În întâmpinarea celor care au nevoie de lămuriri, de ghidaj în a lua deciziile următoare în ceea ce privește înmormântarea vin specialiștii Rarox, firmă de funerare despre care pot fi aflate mai multe informații pe funerarenonstop-bucuresti.ro.

Serviciile funerare - ce spun specialiștii pe această nișă?

Activi pe piața de servicii funerare deja de mult timp, având o experiență ce îi recomandă, Rarox stă la dispoziția publicului cu răspunsurile de care au nevoie vizavi de ce ține de acestă sferă de activitate. Pentru că sunt în temă cu fiecare procedură, fiecare lege și chiar adaptările de ultim moment ce pot fi introduse, sunt o recomandare în orice vreme.

 • Când poate fi contactată firma de servicii funerare?

De preferat este a căuta întotdeauna serviciile unei firme de funebre ce prezintă disponibilitate nonstop. Rarox s-a asigurat că cei în nevoie dispun la orice oră de ajutorul de care au nevoie, astfel că va fi întotdeauna cineva la celălalt capăt al firului pentru a oferi consultanță celor ce trec prin clipe de durere.

Oricine va dori să găsească o soluție vizavi de organizare imediat după ce a aflat nefericita veste. În cazul acestor profesioniști, ei bine sunt dispuși să preia imediat defunctul, respectiv să se ocupe de toate cele necesare pentru zilele ce urmează. Au la îndemână tot ceea ce e nevoie pentru a desfășura o astfel de activitate, cunoștinte, dar și echipamente. Oferă pachete funerare complete de altfel, ceea ce este mai mult decât la îndemână și avantajos totodată.

 • Cum trebuie ales sicriul?

Vestea bună este că vizavi de acestă alegere există întotdeauna varietate, deci opțiuni multiple. Prețurile diferă în funcție de caracteristicile acestui articol funerer. Se găsește în modele diverse, din lemn cu texturi diverse, din culori diferite. Predominante sunt tonurile de maro, negru, eventual alb.
Referitor la dimensiuni, acestea pot fi standard, cu toate că acolo unde este cazul de un model mai mare sau mai mic, se poate face cerere după caz. Cei care sunt dispuși să achite un preț mai mare pot opta și pentru variantele propuse în gama de lux, care sunt mai sofisticate.

Există și acele modele cu motive, care prezintă fie cruci pe capac, fie alte astfel de detalii în relief, respectiv sculpturi, motive florale - acestea fiind specifice în principal celor care nu sunt parte a unui cult religios. Și mânerele din dotare pot veni sub diverse forme.

 • Se impune îmbălsămarea trupului neînsuflețit?

De dorit este a realiza acest serviciu, mai ales datorită părții de igienă pe care o implică. Prin îmbălsămare se are în vedere conservarea optimă a trupului, de altfel și legea obligând la aceasta.

De altfel, este vorba și despre cele trei zile de priveghere, în care trebuie să fie asigurate anumite condiții de păstrare a trupului neînsuflețit. Mai ales în cazul repatrierilor un astfel de serviciu nu este la libera alegere. Se va evita degradarea, fapt ce ar putea fi șocant. Este în concluzie o măsură necesară.

 • Trebuie să fie cineva alături de echipă în momentul pregătirilor?

Când firma care se ocupă de acestea este Rarox, desigur că familia va sta lângă cel trecut în neființă. Specialiștii vor pune totul în ordine și se vor asigura că toate lucrurile decurg conform planurilor. Prezența unui membru al familiei este necesară în momentul preluării defunctului și al transportării acestuia în locul de priveghere.

 • Ce cheltuieli presupune înmormântarea?

Și acesta este un subiect de interes, ce nu poate fi trecut cu vederea. Presupune numeroase implicații, motiv pentru care o atenție sporită este necesară vizavi de o alegere atât de importantă. Acolo unde este posibil se poate opta pentru un pachet funerar cu cost zero, respectiv acolo unde defunctul avea cupon de pensie. După ce se cunosc toate cererile, se poate stabili și un preț pentru toate acestea.

Pentru alte întrebări legate de servicii funerare Sector 3 sau în orice altă zonă a capitalei, Rarox stă la dispoziție cu răspunsurile potrivite. Pe funerarenonstop-bucuresti.ro găsesc cei interesați soluții variate.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Primăria nu are proiecte de anvergură, consilierii se încaieră pe margine

Florin NICULA

Primăria nu are proiecte de anvergură, consilierii se încaieră pe margine

Aceleaşi idei au fost rostogolite de la un buget la altul de Mihai Chirica, doar că acum nu a mai fost consensul de altădată.

Filmuletul zilei

opinii

New York şi Bucureşti în oglinzi paralele

Alexandru CĂLINESCU

New York şi Bucureşti în oglinzi paralele

Scrisă alert, fructificând o documentaţie impresionantă (studiul a avut o primă ediţie apărută în 2016 la editura americană Common Ground), exploatând inteligent o ipoteză de lucru ce se dovedeşte fertilă, cartea Marianei Neţ ne oferă o lectură pasionantă. Este, fără dublii, unul dintre evenimentele editoriale ale acestui an.

Vuia (III)

Neculai SEGHEDIN

Vuia (III)

Biograful oficial al lui Traian Vuia a fost inginerul George Lipovan (1905-1972). Acesta a studiat la Şcoala Politehnică din Timişoara, Universitatea din Paris, şcoala de jurnalişti din Paris şi la şcoala militară aeronautică din Bucureşti. În 1925, Lipovan pleacă la Paris, unde îl întâlneşte pe Vuia, de care îl va lega o puternică relaţie de prietenie, dovadă fiind îndelungata corespondenţă dintre cei doi. Lui Lipovan îi datorăm seria de cărţi dedicate lui Vuia, bazate pe mărturiile inventatorului şi pe propriile sale cercetări documentare.

Competiţia mare

Nicolae CREŢU

Competiţia mare

Viaţa însăşi este, desigur, şi competiţie: dar înţelegând prin asta, din perspectiva valorilor omului (care îl disting de animalitate), nu malthusiana sfâşiere de homo hominilupus, ci un spirit al emulaţiei meritocrate definit prin fair play. Metaforism sportiv, da: fără „dopaj”, nici blaturi sau „arbitri” părtinitori, corupţi, fără trucaje şi măsluiri. 

pulspulspuls

Oare va ajunge scaunul de la ales la 100 de mii de coco au ba?

Oare va ajunge scaunul de la ales la 100 de mii de coco au ba?

O boare de semne de îngrijorare cică ar fi trecut zilele asteape deasupra viilor politice româneşti şi ieşene, stimaţi telespectatori, după ce pe piaţă ar fi apărut datele singurului sondaj politic credibil de la alegeri încoace. Iar acolo curioşii au putut vedea, cu oarecare surprindere, evident, că AUR a trecut sesizabil peste USR. 

Caricatura zilei

A avea sau a nu avea amendamente

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.