Specializări noi şi peste 1100 locuri pentru admiterea la USAMV Iaşi
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Advertorial

Specializări noi şi peste 1100 locuri pentru admiterea la USAMV Iaşi

GALERIE
UsamvUsamv 2Usamv aula 1Usamv centru 3D 3Usamv centru 3D 4Usamv camin 1Usamv caminUsamv biblioteca 3Usamv biblioteca 2Usamv baza sportiva 2Usamv 3Usamv bibliotecaUsamv centru 3D 1Usamv camin 2Usamv 1Usamv baza sportiva 1Usamv baza sportivaUsamv centru 3D 2Usamv aulaBanner usamv
 • Usamv
 • Usamv 2
 • Usamv aula 1
 • Usamv centru 3D 3
 • Usamv centru 3D 4
 • Usamv camin 1
 • Usamv camin
 • Usamv biblioteca 3
 • Usamv biblioteca 2
 • Usamv baza sportiva 2
 • Usamv 3
 • Usamv biblioteca
 • Usamv centru 3D 1
 • Usamv camin 2
 • Usamv 1
 • Usamv baza sportiva 1
 • Usamv baza sportiva
 • Usamv centru 3D 2
 • Usamv aula
 • Banner usamv
- +

    Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi (USAMV) oferă peste 1100 de locuri pentru admiterea 2015 tinerilor interesaţi de oferta educaţională. Admiterea candidaţilor se face fără probe de examen, criteriile de departajare fiind notele obţinute la bacalaureat : 50% limba şi literatura română şi 50% altă probă scrisă, la alegere. Înscrierea pentru concursul de dosare va avea loc în perioada 15 - 24 iulie.
    USAMV Iaşi promovează o ofertă atractivă care cuprinde, pe lângă oportunităţi de studiu în specializări căutate pe piaţa muncii, condiţii bune de cazare, masă şi recreere în campusul studenţesc şi diverse facilităţi pentru studenţi. Absolvenţii de liceu au la dispoziţie 15 programe de studii, specializări, din domeniile: Agronomie, Horticultură, Zootehnie, Medicină veterinară, Inginerie şi management, Ingineria produselor alimentare, Ingineria mediului şi Biologie.

Specializări noi, căutate pe piaţa muncii

     Din această vară, în cadrul Facultăţii de Agricultură vor fi două specializări noi, Exploatarea maşinilor şi instalaţiilor pentru agricultură şi industria alimentară, respectiv Protecţia consumatorului şi a mediului. Prima din cele două specializări noi se regăseşte la domeniul Agronomie (131 locuri bugetate şi 62 cu taxă), iar cea de a doua se alătură Tehnologiei prelucrării produselor agricole din cadrul domeniului Ingineria produselor alimentare. Pentru amândouă, USAMV Iaşi a primit de la Ministerului Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice 90 de locuri fără taxă şi 54 cu taxă.  
    Toţi studenţii Universităţii beneficiază de condiţii moderne de cazare în campusul studenţesc, în cămine dotate cu săli de bucătărie şi spălătorie, acces liber la biblioteca informatizată, precum şi la baza sportivă cu cea mai bună dotare din Iaşi. Peste 30 % din studenţi beneficiază de burse sociale, de studiu şi merit, valoarea acestora fiind între 250 şi 500 lei.  

     Calitatea pregătirii şi diversitatea posibilităţilor de angajare fac posibilă inserţia rapidă a absolvenţilor pe piaţa muncii, atât în ferme agricole, horticole, piscicole sau de creşterea animalelor, cât şi în firme de prelucrarea produselor alimentare, în instituţii descentralizate ale statului pentru agricultură, circumscripţii sanitar-veterinare, birouri de consultanţă, firme pentru întocmirea proiectelor de accesare a fondurilor europene, în cele de distribuţie a inputurilor pentru sectorul agricol şi agroalimentar.

Detalii complete pe site-ul dedicat admiterii: www.uaiasi.ro/admitere

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Europa se loghează în reţea

Lucian DÎRDALA

Europa se loghează în reţea

Platforma digitală, accesibilă la adresa futureu.europa.eu (cu posibilitatea selectării limbii române), îi invită pe cetăţenii „obişnuiţi” să-şi spună părerea sau să reacţioneze la postările altora, operând asemenea unei reţele sociale.

Filmuletul zilei

opinii

Mircea Eliade & Vasile Conta. Coda (I)

Florin CÎNTIC

Mircea Eliade & Vasile Conta. Coda (I)

Ultima decadă a lunii aprilie marchează pentru mine două comemorări speciale ale unor figuri intelectuale româneşti de care s-a întâmplat să mă ocup şi care s-au săvârşit din viaţă una după alta, chiar dacă la un secol distanţă: Vasile Conta (21 aprilie 1882) şi Mircea Eliade (22 aprilie 1986).

Cristian Mandeal: „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (I)

Alex VASILIU

Cristian Mandeal: „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (I)

Sigur că tot talentul, pregătirea minuţioasă şi inspirată la Conservatorul din Bucureşti cu profesorul Constantin Bugeanu (din păcate, rolul său de pedagog în formarea dirijorilor afirmaţi ulterior este trecut astăzi sub tăcere...), pregătirea permanentă după absolvire l-au detaşat pe Cristian Mandeal din rândurile generaţiei sale, dorinţa de a învăţa în continuare, de a-şi înfăptui concepţia interpretativă fructificând ocaziile apărute, i-au asigurat evoluţia. 

Epilare inghinală

Briscan ZARA

Epilare inghinală

Sunt multe studii despre cum afectează psihologia omului ceea ce vedem, auzim, simţim din exterior. La fiecare întindere de coardă are loc o excitare a neuronilor care provoacă senzaţii neplăcute persoanei, dar dacă lucrurile se repetă, neplăcerea dispare încetul cu încetul şi apare o oarecare toleranţă la acea senzaţie, poate chiar e înlocuită cu plăcere. Nu mai eşti afectat, nu te mai impresionează în sens rău. Asta nu înseamnă că devii mai puternic, ci mai nesimţit, mai rigid, mai greu impresionabil.

pulspulspuls

Un fakenews fain la Iaşi, care să marcheze câştiguri babane

Un fakenews fain la Iaşi, care să marcheze câştiguri babane

Atenţie mare în aceste zile nu numai la ştirile politice mai şugubeţe, stimaţi telespectatori, ci şi la alea economice mai săltăreţe, că şi de-aici pot sări iepuri după care să alergi de-ţi ies ochii din cap şi tot să nu-i prinzi. 

Caricatura zilei

Fără facebook

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.