Spectacole caritabile organizate AZI de elevii „speciali“ de la Liceul „Pavelcu“
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 03.03.2021

Spectacole caritabile organizate AZI de elevii „speciali“ de la Liceul „Pavelcu“

GALERIE
Liceul Pavelcu Prichindeii VeseliLiceul Pavelcu spectacol Diferiti dar ImpreunaLiceul Pavelcu spectacol Raza de SoareLiceul Pavelcu spectacol Zambet de Copil
 • Liceul Pavelcu Prichindeii Veseli
 • Liceul Pavelcu spectacol Diferiti dar Impreuna
 • Liceul Pavelcu spectacol Raza de Soare
 • Liceul Pavelcu spectacol Zambet de Copil
- +

Liceul Tehnologic Special „Vasile Pavelcu“ Iaşi, în parteneriat cu Asociaţia Naţională a Profesorilor pentru Elevi cu Deficienţe de Auz „Virgil Florea“ Iaşi, invită publicul miercuri, 29 martie 2017, începând cu ora 9,00, la cele două spectacole caritabile organizate în cadrul Campaniei de strângere de fonduri „Diferiţi dar împreună“.

Profesorii şi elevii liceului organizează, din 2009, spectacole caritabile în vederea strângerii de fonduri pentru a susţine Festivalul Naţional de teatru de păpuşi şi pantomimă „Prichindeii Veseli“.

„Acest festival este o ocazie pentru copiii cu deficienţă de auz din toată ţara de a se întâlni, de a se împrieteni şi de a învăţa lucruri noi. Anul acesta, cea de a IX-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru de păpuşi şi pantomimă „Prichindeii Veseli“, va avea loc în perioada 9 - 11 iunie 2017“, spune Coca Marlena Vasiliu, directorul Liceului „V. Pavelcu“.

Spectacolele caritabile vor avea loc miercuri, 29 martie, în Sala „Radu Beligan“ a Ateneului Tătăraşi.

La spectacolul „Rază de soare“ vor evolua elevi din cele 6 şcoli speciale din judeţul Iaşi: Şcoala Gimnazială Specială „Constantin Păunescu“ Iaşi, Colegiul Tehnic „Ion Holban“ Iaşi, Şcoala Gimnazială Specială Paşcani, Liceul Special „Moldova“ Tg. Frumos, Liceul Tehnologic Special „Trinitas“ Tg. Frumos şi Liceul Tehnologic Special „Vasile Pavelcu“ Iaşi.

În aceeaşi zi, 29 martie 2017, între orele 11,30 şi 14,00, are loc spectacolul „Zâmbet de copil“, organizat cu sprijinul Centrului Logopedic Interşcolar Iaşi, ocazie cu care preşcolari şi elevi din şcolile de masă, prin momentele artistice prezentate, susţin campania Liceului „Pavelcu“.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Euro contra dezinformării

Lucian DÎRDALA

Euro contra dezinformării

Indiferent dacă se va adopta sau nu o soluţie instituţională în chestiunea dezinformării chineze, o alocare corespunzătoare de resurse în această direcţie ar fi un pas explicabil, dacă se doreşte restabilirea credibilităţii EEAS ca promotor ferm al valorilor Uniunii Europene.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Saboţii lui Claude (III)

Florin CÎNTIC

Saboţii lui Claude (III)

Editura Sedcom Libris din Iaşi a publicat recent un volum de memorii1 semnat de Claude Karnoouh, cu ocazia unei frumoase aniversări a acestuia. Şi cartea, şi autorul merită din plin atenţia noastră.

Un norocos

Radu PĂRPĂUȚĂ

Un norocos

Prin '90 sau '91 am nimerit la o consfătuire a oamenilor de afaceri din România şi Basarabia. Căzusem şi eu popâc acolo în calitatea-mi ambiguă de jumătate ziarist, jumătate - drace călugăre - de pârât om de afaceri! 

Experienţa Ciceu - Cicero

Alex VASILIU

Experienţa Ciceu - Cicero

Couperin, Scarlatti, Carl Philipp Emanuel Bach, Johann Sebastian Bach, Mozart, Beethoven, Chopin, Ceaikovski sunt nume fundamentale pentru istoria culturii. Creaţia lor este ascultată în săli de concerte, de recital, în catedrale, în teatre lirice, în festivaluri. Profesioniştii, publicul european s-au obişnuit de secole cu ideea corect-confortabilă că partiturile compozitorilor menţionaţi fac parte din categoria muzicii academice (pentru că se învaţă în academii, universităţi şi conservatoare), din categoria muzicii clasice, serioase.

pulspulspuls

Iată nivelul lui Peni Hill de Bahlui: zero barat, în materie!

Iată nivelul lui Peni Hill de Bahlui: zero barat, în materie!

Iacătă, stimaţi telespectatori, că abia la cinci zile de la marele eşec politic al micului edil Peni Hill ies la iveală sforile care s-au rupt în conţilul local vinerea trecută, de la atâta tras în disperare de ele. 

Caricatura zilei

Dezmembrări rovere Marte

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.