Spectacole pentru copii, săptămâna viitoare la Ateneul Naţional din Iaşi
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Spectacole pentru copii, săptămâna viitoare la Ateneul Naţional din Iaşi

GALERIE
ateneu iasi (3)
  • ateneu iasi (3)
- +

Ateneul Naţional din Iaşi a pregătit o serie de reprezentaţii în aer liber săptămâna aceasta, prima reprezentaţie urmând să aibă loc pe 5 august. Astfel, scenele pe care vor urca artiştii instituţiei sunt cele din Grădina de Vară a Ateneului şi de pe Terasa Acoperiş a instituţiei, dar şi pe şcena de la Amfiteatrul Palas.

Săptămâna teatrală debutează miercuri, 5 august, de la ora 10.00, la Amfiteatrul Palas, când va fi jucat spectacolul pentru copii „Mica Sirenă”, pregătit de artiştii de la Marionette Show.

Spectacolele vor continua sâmbătă, 8 august, începând cu ora 20.00, publicul fiind invitat  în Grădina de Vară a Ateneului la comedia „Dragoste pe contrasens”, în regia lui Andrei Ciobanu. Iubitorii teatrului vor putea să urmărească personajele Frosinel şi Petronela şi peripeţiile acestora în viaţa de cuplu. 

Duminică, pe 9 august, de la ora 10.00, la Amfiteatrul Palas, cei mici vor putea afla „Povestea Prinţesei Thea”, prezentată de artiştii de la Teatro Blu. În aceeaşi zi, de la ora 12.00, actorii Companiei Andirino le va prezenta celor prezenţi în Grădina de Vară a Ateneului „O poveste descâlcită”, copii având ocazia să se împrietenească cu Mari, o păpuşă care îşi doreşte să devină fetiţă adevărată.

Prima premieră teatrală a lunii august de la Ateneu va putea fi urmărită duminică seară, piesa „Astă-seară... în familie”, în regia Ericăi Moldovan, prezentând o serie de scenete umoristice semnate de Dumitru Solomon, Grigore Pop şi Mircea Crişan. Piesa tratează eterna problematică a cuplului şi a vieţii conjugale. Spectacolul va avea loc de la ora 19.00, la Amfiteatrul Palas.

Organizatorii anunţă că evenimentele se vor desfăşura cu respectarea măsurilor şi regulilor de distanţare socială impuse de legislaţia în vigoare. Biletele pentru spectacole pot fi achiziţionate de pe www.ateneuiasi.ro, de la casa de bilete a Ateneului sau cu o oră înainte de începerea spectacolului la Amfiteatrul Palas. Preţul unui bilet este de 15 lei la spectacolele pentru copii şi 20 de lei la cele pentru adulţi.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Apărarea şi rechizitoriul lui VV. De unde atâta pasiune?

Cosmin PAȘCA

Apărarea şi rechizitoriul lui VV. De unde atâta pasiune?

Rămâne de văzut dacă demiterea lui Voiculescu, întâmplător chiar după anunţata depolitizare a CAS-urilor, va aduce o binemeritată linişte în societate (că în „sistem” cu siguranţă va aduce). În toate cazurile, patima cu care opinia publică s-a raportat la mandatul lui VV, tangentă cu metafizica, ar merita nişte studii sociologice sănătoase.

Filmuletul zilei

opinii

K1 didactic

Codrin Liviu CUȚITARU

K1 didactic

„Ai căpătat contuziile la un meci!” „Oh, nu!” a răspuns Noe. „Nu sunt în faza meciurilor. Învăţ. Aveam însă de predat, la anul I B, portretul lui Ştefan cel Mare, făcut de Grigore Ureche. Am vrut să-i dau culoare marţială, chiar dacă nu lupt încă în ring. Am cerut un voluntar pentru rolul domnitorului. Am precizat că eu voi fi un boier inocent. S-a oferit Mişa Ovinuţ, băietanul creţ din Vaslui. M-a rupt, frate, nu altceva! A interpretat, cred, sintagma degrabă vărsătoriu de sânge nevinovat extrem de literal.”

Datoria publică în contextul crizelor

Alin ANDRIEȘ

Datoria publică în contextul crizelor

Datoria publică a crescut considerabil în ultimele decenii în majoritatea economiilor şi această tendinţă a fost amplificată de actuala criză de sănătate.

La Cristeşti Regiunea din cuvinte a coborât efectiv în stradă

George ŢURCĂNAŞU

La Cristeşti Regiunea din cuvinte a coborât efectiv în stradă

Politicienii Bucureştiului ar trebui să ţină seama de faptul că în faţa lor se află acum o mulţime pentru care discursul reţinut şi pedant nu mai e o opţiune! Aceiaşi politicieni ai centrului ar mai trebui să ţină seama şi de faptul că viteza cu care se propagă ideile regionaliste şi se revizuiesc convingerile personale ale trăitorilor din regiune noastră accelerează. Cu alte cuvinte, dragi politicieni de la centru, regionalismul în Moldova nu (mai) e o fandoseală, aşa cum mulţi dintre voi aţi sperat să fie. Culmea e că şi voi aţi pus umărul la această accelerare, prin preluarea ideilor vehiculate de unii membri ai MDM, IpA8 sau MVA în campaniile electorale mai recente.

pulspulspuls

Traseu bătut în cuie de la Bucureşti pentru Paralexe

Traseu bătut în cuie de la Bucureşti pentru Paralexe

Pentru că, iată, de vreo două zile încoace tot auzim cum se fac şi se desfac scenarii care mai de care despre ce se va întâmpla la vârful filialei liberale de la Iaşi în perioada următoare, am zis că e cazul să vă spunem şi noi ce-am auzit pe ici pe colo. 

Caricatura zilei

Abrogare ordin

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.