Spitalele din Iași fac achiziţii de milioane pentru dezinfectanţi şi echipamente de protecţie
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 20.01.2021

Spitalele din Iași fac achiziţii de milioane pentru dezinfectanţi şi echipamente de protecţie

GALERIE
dezinfectanti
  • dezinfectanti
- +

Spitalele ieşene continuă să cumpere dezinfectanţi şi echipamente de protecţie în această perioadă.

Spre exemplu, la Institutul de Psihiatrie „Socola“ vor fi achiziţionaţi dezinfectanţi în valoare aproximativă de 330.000 de lei printr-o licitaţie publică. Astfel, vor fi cumpărate produse antiseptice pentru dezinfecţia igienică a mâinilor prin spălare, detergent-dezinfectant pentru suprafeţe din sectoare cu risc intermediar/scăzut, spray pentru suprafeţe, dezinfectant clorigen, produs antiseptic pentru tegumente, dar şi insecticid şi raticid. Achiziţia va fi împărţită în nouă loturi, iar ofertele pot fi primite până pe 25 martie.

Spitalul de Copii „Sf. Maria“ va cumpăra în perioada următoare măşti de protecţie. „Urmează să reluăm procedura de achiziţie, am cumpărat prin achiziţie directă aproximativ 250 de măşti, atunci preţul era de 3,8 lei, am găsit acum şi cu 2,5 lei“, a precizat ec. Corneliu Mihai, managerul Spitalului de Copii.

Şi la Maternitatea „Cuza Vodă“ se achiziţionează consumabile medicale de unică folosinţă pentru săli de operaţie şi săli de naştere, fiind vorba despre un acord cadru pe 12 luni, cu trei loturi individuale. Astfel, vor fi cumpărate seturi chirurgicale sterile pentru cezariană în valoare estimată fără TVA de 992.700 de lei, seturi sterile pentru naştere naturală în valoare aproximativă de 319.500 de lei, dar şi consumabile de unică folosinţă pentru uz universal, de aproximativ 440.000 de lei, valoarea totală fiind de 1,7 milioane de lei. Termenul limită pentru depunerea ofertelor la Maternitatea „Cuza Vodă“ este 31 martie, ora 15.00.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Joaca de-a reforma

Cătălin ONOFREI

Joaca de-a reforma

Îmi aduc aminte că aţi promis o Românie normală la cap, la inimă şi la trup!

Filmuletul zilei

opinii

Make Romania Great Again!

Briscan ZARA

Make Romania Great Again!

A fost vreodată România noastră grandioasă, a fost vreun moment din istorie la care ne putem raporta şi care poate fi luat drept exemplu de reuşită, de „aşa da”? Poate cineva spune că o anumită perioadă a fost cea mai apropiată de nivelul albastru al satisfacţiei dintre toate? A existat un moment la care să ne raportăm şi să zicem: „Nu mai e cum a fost atunci când eram cei mai şmecheri, când călăream valul, când eram temuţi, respectaţi, apreciaţi la adevărata valoare”?

Bunul păstor

Mihai DORIN

Bunul păstor

A plecat la Domnul mult prea devreme, la o vârstă la care un îndrumător spiritual îşi desăvârşeşte misiunea creştină, Prea Sfinţitul Florentin Crihălmeanu, episcop greco-catolic de Cluj-Gherla. Clujenii ne-au oferit cu acest prilej o lecţie de dragoste şi civilizaţie, prin felul în care au înţeles să-şi arate preţuirea pentru blândul păstor, care în cei peste 23 de ani de slujire a cucerit inimile credincioşilor. Şi nu au fost doar cei greco-catolici, aşa cum eu însumi am înţeles cu ani în urmă, atunci când l-am cunoscut, ci deopotrivă ortodocşi ori romano-catolici. 

Un chip pururi adorat

Nichita DANILOV

Un chip pururi adorat

A luminat ea, femeia, vreodată, inima lui bântuită de disperare şi dorinţă de moarte? În întunecatele clipe ale existenţei sale, şi-a adus oare aminte Eminescu de trecerea Veronicăi prin viaţa sa? Sau a fost şi ea o dezamăgire pustiitoare, cum deseori e existenţa oricăruia dintre noi pentru un altul? A fost ea picătura de neant ce a umplut paharul suferinţei sale sau stropul de lumină ce i-a împrăştiat, fie şi pentru o clipă, întunericul?

pulspulspuls

Unde-s ieşenii din scandalul intern din PNL? Or fi ăia ascunşi după draperie?

Unde-s ieşenii din scandalul intern din PNL? Or fi ăia ascunşi după draperie?

Iată, stimaţi telespectatori, că iarăşi pică ieşenii de papagal în politichia care se face la Bucureşti.

Caricatura zilei

Febra

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.