Spitalele din Irlanda caută rezidenţi şi specialişti români. Interviurile au loc la Bucureşti
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Spitalele din Irlanda caută rezidenţi şi specialişti români. Interviurile au loc la Bucureşti

GALERIE
a-team
  • a-team
- +

Două spitale de stat din Irlanda sunt în căutare de medici din România. Compania A-Team Health Recruitment organizează interviuri cu doctorii rezidenţi şi specialişti care sunt interesaţi să-şi dezvolte cariera în această ţară.

În perioada 29 si 30 martie 2014, la sediul companiei A-Team din Hotel IBIS Gara de Nord, reprezentanţii celor două spitale irlandeze vor intervieva doctorii care îndeplinesc următoarele cerinţe: un nivel bun de limba engleză; cel puţin doi ani de experienta recentă în: Anestesie-Terapie Intensivă, Urgenţe, Interne, Pediatrie, Ortopedie şi Obstetrică-Ginecologie; motivaţi să lucreze în Irlanda pentru cel putin 1 an. Experienţa acumulată în aceste spitale se recunoaşte la întoarcerea în ţară, aspect important pentru medicii rezidenţi care vor să susţină examenul de specialist în România. Salariile nete pornesc de la 2,500 - 3,500 euro pe lună.

Doctorii interesaţi să participe la acest eveniment trebuie să se înscrie până în data de 20 martie, trimitând un e-mail pe adresa laurentiu.marc@ateamhr.com sau apelând numărul: 021.300.90.87. În funcţie de numărul participanţilor înscrişi, compania organizatoare va pune la dispoziţia acestora un autocar pentru a călatori până la Bucureşti.

A-Team Health Recruitment este o companie internaţională cu 14 ani de experienţă în recrutarea medicală. Are sediul central in Birmingham, UK, iar birouri locale în Bucureşti, Budapesta şi Varşovia. În cei 14 ani de activitate, compania a facilitat accesul a peste 1.000 de profesionişti din domeniul medical din România (doctori, dentişti şi farmacişti) în Marea Britanie şi Irlanda. Cei interesaţI pot găsi mai multe informaţii pe site-ul firmei, www.ateamhr.com.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Temă

Cătălin ONOFREI

Temă

Test de reflecţie cognitivă: deliberare versus intuiţie.

Filmuletul zilei

opinii

Epilare inghinală

Briscan ZARA

Epilare inghinală

Sunt multe studii despre cum afectează psihologia omului ceea ce vedem, auzim, simţim din exterior. La fiecare întindere de coardă are loc o excitare a neuronilor care provoacă senzaţii neplăcute persoanei, dar dacă lucrurile se repetă, neplăcerea dispare încetul cu încetul şi apare o oarecare toleranţă la acea senzaţie, poate chiar e înlocuită cu plăcere. Nu mai eşti afectat, nu te mai impresionează în sens rău. Asta nu înseamnă că devii mai puternic, ci mai nesimţit, mai rigid, mai greu impresionabil.

Ocupare, şomaj şi câştiguri salariale în judeţul Iaşi

Ciprian IFTIMOAEI

Ocupare, şomaj şi câştiguri salariale în judeţul Iaşi

Articolul din această săptămână, ceva mai tehnic decât precedentele, demonstrează cu date statistice că, înainte de declanşarea pandemiei de COVID-19, nu a existat o criză a forţei de muncă în judeţul Iaşi.

New York, metropola vizionară

Mihai DORIN

New York, metropola vizionară

Conduita americană în raport cu celelalte civilizaţii ale lumii are şi o inevitabilă dimensiune imperială, însă felul în care ei au înţeles să valorifice cultura, rafinamentul, patriotismul, şi, nu în ultimul rând banii cetăţenilor în serviciul public, mărturiseşte despre măreţia naţiunii şi despre spirit vizionar. Pentru că în niciun alt loc din lume, patrimoniul cultural nu s-a îmbogăţit precum în America, prin râvna şi voinţa liberă a cetăţenilor educaţi şi prosperi. Statul este doar managerul acestui concept cultural.

pulspulspuls

Costel l-a bătut pe Măricel ca pe fasole. Iacătă ce scor de maidan: 11 la 6!

Costel l-a bătut pe Măricel ca pe fasole. Iacătă ce scor de maidan: 11 la 6!

Băbăetee băă, pfiu, pfiuu, pfiuuuu.... Ia’n fiţi atenţi aicea la băiatu’ pe ce se mai cheltuie bănuţul ieşenilor, că poate pe asta nu o ştiaţi! 

Caricatura zilei

Urna

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.