anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 12.08.2020

Spitalul „Spiridon“ are nevoie de un medic urgentist

GALERIE
medic
  • medic
- +

Un post de medic specialist confirmat în specialitatea medicină de urgenţă pentru Unitatea de Primire Urgenţe Iaşi şi un post de medic rezident în ultimul an de pregătire pentru Unitatea de Primire Urgenţe din Târgu-Frumoas au fost scoase la concurs ieri de către Spitalul „Sfântul Spiridon“ din Iaşi.

Cei care vor să ocupe una dintre cele două poziţii cu normă întreagă trebuie să depună, până pe 12 iulie, la ora 16.00, un dosar care să cuprindă: o cerere în care să fie menţionat postul solicitat, o copie a diplomei de licenţă şi certificatul de specialist sau primar, o copie a certificatului de membru al organizaţiei profesionale vizată pentru anul în curs, o dovadă care să ateste că nu a fost sancţionat, acte doveditoare pentru calcularea punctajului, cazierul judiciar, certificatul medical din care să rezulte că nu există probleme de sănătate care să împiedice ocuparea postului, o copie a actului de identitate, chitanţa de plată a taxei de concurs în valoare de 150 de lei. Dosarul trebuie depus la sediul Spitalului „Sfântul Spiridon“ din Iaşi, din Piaţa Independenţei, nr. 1. Probele de concurs se vor susţine în perioada 28 iunie - 29 septembrie, data exactă urmând să fie stabilită de Ministerul Sănătăţii.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Un preşedinte discret

Lucian DÎRDALA

Un preşedinte discret

Nu se pune problema să stabilim, aici, pattern-uri ambiţioase. Se poate, totuşi, observa că preşedinţii Senatului din guvernările dominate de Ion Iliescu au fost politicieni lipsiţi de ambiţia de a controla partidul sau guvernul, acceptând fără obiecţii supremaţia lui Ion Iliescu.

Filmuletul zilei

opinii

Ultima mineriadă (I)

Florin CÎNTIC

Ultima mineriadă (I)

Faptul că la presiunea societăţii civile conducerea DIICOT a hotărât să infirme în mare măsură scandaloasa încercare de muşamalizare făcută de procurorul Doru Stoica arată cât de exploziv este dosarul represiunii din 10 august 2018.

Imagine all the people...

Radu PĂRPĂUȚĂ

Imagine all the people...

Memoriei lui Philippe Muray (1945-2006)

Efemeride electronice

Ioan MILICĂ

Efemeride electronice

pulspulspuls

Mult iubite Înalpreasfinţite Teo Fan-Fan,

Mult iubite Înalpreasfinţite Teo Fan-Fan,

Cu nespusă sfială ridicăm privirea spre mitra Sfinţiei voastre, convinşi fiind că îndrăzneala ne va fi iertată, iar rostirea noastră păcătoasă va fi aşişderea trecută cu vederea, dacă se va dovedi nevrednică de înalta judecată a Sfinţiei Voastre.

Caricatura zilei

3 AM

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.