anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

miercuri, 25.05.2022

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Iaşi

GALERIE
ANGAJARI 2
 • ANGAJARI 2
- +

ANUNŢ AMÂNARE CONCURS

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Iaşi cu sediul în localitatea Iaşi, strada dr. I. Cihac, număr 30, judeţul Iaşi, anunţă amânarea concursului pentru ocuparea funcţiilor specifice Comitetului Director conform O.M.S. nr. 284/2010 şi Dispoziţiei Preşedintelui Consiliului Judeţean Iaşi nr. 921/09.11.2017, după cum urmează:

DATELE INIŢIALE DE CONCURS:

- Pentru Director Financiar-Contabil:

- proba scrisă (un/o test-grilă/lucrare scrisă de verificare a cunoştinţelor din legislaţia specifică postului afişată la sediul unităţii) în data de 28.06.2021, ora 9:00;

- susţinerea proiectului de specialitate în data de 30.06.2021, ora 12:00

- interviul de selecţie în data de 30.06.2021, ora 13:30.

- Pentru Director Medical:

- proba scrisă (un/o test-grilă/lucrare scrisă de verificare a cunoştinţelor din legislaţia specifică postului afişată la sediul unităţii) în data de 28.06.2021, ora 11:00;

DATELE REPROGRAMATE DE CONCURS:

- Pentru Director Financiar-Contabil:

- proba scrisă, un/o test-grilă/lucrare scrisă de verificare a cunoştinţelor din legislaţia specifică postului afişată la sediul unităţii, organizată în data de 29.06.2021, ora 10:00;

- proba de susţinere a proiectului de specialitate, organizată în data de în data de 01.07.2021, ora 12,00;

- interviul de selecţie, organizat în data de 01.07.2021, ora 13:30.

- Pentru Director Medical:

-proba scrisă, un/o test-grilă/lucrare scrisă de verificare a cunoştinţelor din legislaţia specifică postului afişată la sediul unităţii, organizată în data de 28.06.2021, ora 08:00.

Prin acest anunţ venim în completarea celui publicat în Ziarul de Iaşi din 03.06.2021.

Restul anunţului rămâne neschimbat. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Vârful adversităţii

Lucian DÎRDALA

Vârful adversităţii

Aşa cum o sugerează semnale venite în ultima vreme din multe ţări, inclusiv din Australia, ofensiva chineză pe frontul comerţului şi investiţiilor este extrem de intensă. Şi, din câte se pare, Beijingul se aşteaptă la o contraofensivă de acelaşi calibru: elementul politico-militar este fundamental, dar singurul front deschis în prezent este cel economic.

opinii

Liţă Chiţălău şi lupta pentru pace

Florin CÎNTIC

Liţă Chiţălău şi lupta pentru pace

Eram în clasa a XII-a de liceu, în 1980, când a ajuns la noi, pe filierele dirijate de Securitate - care tocmai se antrena pentru societatea de consum controlată de ea - cel mai recent album Pink Floyd. Era o operă rock, care ducea la cel mai înalt nivel compoziţiile „cu mesaj” şi geniul interpretativ al uneia dintre cele mai mari trupe de rock progresiv din istoria genului. Mai ales că vorbea despre libertate!

Epoca lui „Davai ceas, davai palton”

Radu PĂRPĂUȚĂ

Epoca lui „Davai ceas, davai palton”

Vorba asta este ştiută şi răsştiută de români, până şi de ultimul ţăran semianalfabet, căruia rusnacii i-au jefuit totul din casă şi i-au violat fetele. Cine se face că nu ştie de politica de rapt rusă, acum după atâţia ani, şi nu e convins de asta, să am iertare - e un ticălos. Şi, în forme diverse, şi alte popoare au cunoscut acestea, căci nu numai românii n-au putut evita „Sfânta Rusie” ticăloasă (apropo, nici o ţară din lume nu se mai autointitulează „sfântă”, sfânt e un atribut al Divinităţii) şi ceatlăul rusesc. Iar acum, în anul de graţie 2022, agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei a pus capac la toate - sfidează toate ţările, Uniunea Europeană... însă vom reveni la asta.

Mariana Cioromila: Du-te, tinere, până atingi limita potenţialului tău

Alex VASILIU

Mariana Cioromila: Du-te, tinere, până atingi limita potenţialului tău

Întrerup însemnările despre interviurile lui George Enescu pentru a schiţa portretul artistului de teatru liric Mariana Cioromila, înălţată în Zborul Înalt la 18 mai.

pulspulspuls

Managerul şmardoi Grămadă, pus să lucreze la darea de seamă

Managerul şmardoi Grămadă, pus să lucreze la darea de seamă

Au luat-o băieţii în derâdere la început, dar auzim că, după olecuţă de reflecţie caldă la o berică rece, peste uichend, le-a mai venit mintea la cap. 

Caricatura zilei

Cireșe, nu ruble

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.