Angajari
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

vineri, 21.01.2022

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Iaşi

GALERIE
ANGAJARI 4
 • ANGAJARI 4
- +

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Iaşi organizează la sediul unităţii din str. dr. I. Cihac nr. 30,  concurs de recrutare pentru ocuparea unor posturi, după cum urmează:

A. Funcţiile contractuale temporar vacante pentru care se organizează concursul de recrutare:

- Economist, grad profesional IA – 1 post pe durată determinată pe perioada suspendării contratului individual de muncă al titularului (concediu creştere copil) cel târziu până la 12.03.2023 în cadrul Compartimentului Achiziţii Publice şi Administrarea Contractelor ;

- Şofer autosanitară, treapta profesională II, 1 post pe durată determinată pe perioada suspendării contratului individual de muncă al titularului (concediu pentru incapacitate temporară de muncă).

B. Condiţii specifice :

• Studii :

Pentru postul de economist, grad profesional IA în cadrul Compartimentului Achiziţii Publice şi Administrarea Contractelor: candidatul va face dovada că îndeplineşte în mod cumulativ următoarele 2 condiţii de studii:

1) studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă ori studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ramura de ştiinţe economice-domeniul de licenţă contabilitate sau economie sau management sau finanţe;

2) Candidatul a absolvit un curs acreditat/certificat de expert în domeniul „Achiziţii Publice” eliberat de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale/ Autoritatea Naţională pentru Calificari (ANC) şi/sau Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului sau un alt atestat echivalent eliberat de instituţii autorizate.

Pentru postul de şofer autosanitară, treapta profesională II : În baza OMS 1470/2011, pentru aprobarea criteriilor privind angajarea şi promovarea în funcţii, grade şi trepte profesionale a personalului contractual din unităţile sanitare publice din sectorul sanitar, candidatul va face dovada că îndeplineşte în mod cumulativ următoarele condiţii de studii:

1) diplomă de bacalaureat,

2) permis de conducere pentru categoriile B+C,

3) atestat de şofer profesionist - recunoscut de autorităţile române

• Vechime:

Pentru postul de economist, grad profesional IA - minim 6 ani şi 6 luni vechime în specialitate studiilor solicitate pentru ocuparea postului, din care minim 1 an vechime în domeniul achiziţiilor publice cu experienţă în utilizarea Sistemului Electronic de Achiziţii Publice –SICAP;

Pentru postul de şofer autosanitară, treapta profesională II - minim 3 ani vechime ca şofer (conducător auto) profesionist;

C. Probele stabilite pentru concurs :

- selecţia dosarelor de înscriere în data 27.09.2021, ora 9:00 ;

- proba scrisă în data de 04.10.2021, ora 9:00 ;

- interviul în data de 08.10.2021, ora 9:00.

Toate probele concursului se desfăşoară la sediul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie, din munc. Iaşi, str. Dr. I. Cihac nr. 30.

D. Data-limită până la care se pot depune actele pentru dosarul de concurs: 24.09.2021, ora 13,00.

E. Date de contact ale persoanei care asigură secretariatul comisiei de concurs: Birou Resurse Umane în cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Iaşi, str. Dr. I. Cihac - etaj 5, tel. 0232-270915.

Anunţul detaliat privind desfăşurarea concursului, precum şi bibliografia de concurs sunt afişate la avizierul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Iaşi şi pe site-ul www.pneumo-iasi.ro, secţiunea Informaţii utile/Concursuri.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Primarul Chirica şi limbajul de mahala

Toni HRIŢAC

Primarul Chirica şi limbajul de mahala

Duritatea de limbaj, libertatea indecentă în apreciere sunt arme politice, dar nu pot fi folosite împotriva unor persoane care nu fac politică. Chiar şi în retorica electorală o asemenea exprimare este de obicei apanajul unor extremişti. Faptul că primarul Iaşului le foloseşte este un derapaj care trebuie sancţionat.

Filmuletul zilei

opinii

Pericolul extremismului

Alexandru CĂLINESCU

Pericolul extremismului

Am întâlnit în ultima vreme mai multe luări de poziţie care atribuiau „intelectualilor” vina pentru ascensiunea extremei drepte. Care intelectuali?

Spaţiile pentru artă din Iaşi. O nouă galerie

George PLEȘU

Spaţiile pentru artă din Iaşi. O nouă galerie

Orice deschidere a unei noi galerii este un act de curaj care trebuie salutat şi sprijinit. O scenă cât mai efervescentă, care va căuta să scape de conservatorism şi provincialismul care au dominat mult prea multă vreme cultura ieşeană, şi care va dori să fie conectată la trendurile globale, va atrage atenţia şi asupra potenţialului creativ local şi va genera mai multe puncte de diseminare a artei contemporane şi educare a publicului.

Critica „de întâmpinare”?

Nicolae CREŢU

Critica „de întâmpinare”?

Nu se mai vorbeşte prea mult, de deja destul de multă vreme, despre o critică de întâmpinare. Ceea ce nu înseamnă, totuşi, că ea ar fi dispărut cu totul, poate, mult mai curând şi de înţeles într-o măsură, doar că a suferit, în noi „contexte”, nu puţine mutaţii, deformări, probabil şi pervertiri. Faţă de ce era ea cel mai adesea, deşi nu lipseau nici atunci simulacrele de „critică”, doar fardate cu aşa o etichetă indulgentă, sub regimul comunist şi controlul lui (nu numai cenzura) asupra activităţii editoriale.

pulspulspuls

Ce Harvard, ce Princeton, ce universităţi de top: uitaţi aicea diplomă, băbăeţ!

Ce Harvard, ce Princeton, ce universităţi de top: uitaţi aicea diplomă, băbăeţ!

Mişcare magistrală, de maestru emerit (nu spunem în ce anume) a rectorul de la „Cuza”, dom’ Tudorel, în aceste zile de plin scandal al pagiatului lucrării de doctorat a premierului Ciucă: a scos şi el la bătaie una din diplomele din sertar, şi nu una oarecare. 

Caricatura zilei

Din cauza Omicron, se lasă cu penalizări

Editia PDF

Bancul zilei

Doi tipi, amândoi casatoriti, stau de vorba: – Nu stiu ce sa ma mai fac! De câte ori vin acasa, dupa ce am ba (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X