Angajari
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Iaşi

GALERIE
Angajari concurs
  • Angajari concurs
- +

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Iaşi organizează la sediul unităţii din str. dr. I. Cihac nr. 30,  concurs de recrutare pentru ocuparea unui post, după cum urmează:

A. Funcţia contractuală temporar vacantă pentru care se organizează concursul de recrutare:

- 1 post de medic cu 0,5 normă, grad profesional primar în specialitatea sănătate publică şi managament sau în altă specialitate cu atestat de studii complementare în managementul serviciilor de sănătate eliberat de către Ministerul Sănătăţii  în cadrul Serviciului Managementul Calităţii Serviciilor de Sănătate – postul este pe durată determinată pe durata suspendării contractului de muncă al titularului până la 03.05.2025.

Condiţii specifice :

Studii:

• diplomă de medic sau diplomă de licenţă în medicină şi certificatul de confirmare în gradul profesional primar în specialitatea sănătate publică şi managament sau în altă specialitate cu atestat de studii complementare în managementul serviciilor de sănătate eliberat de către Ministerul Sănătăţii porivit art. 17, alin. (1), lit. a1) din L. 185/2017 privind asigurarea calităţii în sistemul de sănătate;

Vechime:

• minim 5 ani vechime ca medic specialist şi minim 2 ani vechime în managementul calităţii serviciilor de sănătate dintr-o unitate sanitară;

B. Probele stabilite pentru concurs:

- selecţia dosarelor de înscriere în data 05.10.2021, ora 9:00;

- proba scrisă în data de 18.10.2021, ora 9:00;

- proba practică în data de 20.10.2021, ora 9:00.

Toate probele concursului se desfăşoară la sediul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie, din munc. Iaşi, str. Dr. I. Cihac nr. 30.

C. Data-limită până la care se pot depune actele pentru dosarul de concurs: 04.10.2021, ora 13,00.

D. Date de contact ale persoanei care asigură secretariatul comisiei de concurs: Birou Resurse Umane în cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Iaşi, str. Dr. I. Cihac - etaj 5, tel. 0232-270915.

Anunţul detaliat privind desfăşurarea concursului, tematica şi bibliografia de concurs sunt afişate la avizierul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Iaşi şi pe site-ul www.pneumo-iasi.ro, secţiunea Informaţii utile/Concursuri. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Trişorii

Cătălin ONOFREI

Trişorii

Încă un an irosit. Prin cooptarea PSD la guvernare, umilirea electoratului care chiar visa să trăiască într-o ţară normală a devenit totală. Iohannis, Cîţu şi PNL ne-au trezit la realitate.

Filmuletul zilei

opinii

Drepturile şi îndatoririle animalelor

Briscan ZARA

Drepturile şi îndatoririle animalelor

Ne-am obişnuit atât de mult cu bunătatea, grija şi iubirea noastră, încât nu ne mai dăm seama cât de mult rău le facem de fapt. Am transformat puţinele animale care au mai rămas pe Pământ în bibelouri, obiecte de decor, piese de mobilier. Din iubire. Mila noastră omoară azi mai multe fiinţe decât puştile vânătorilor...

Un elefant şi un călăreţ în căutarea unui drum

Cristina DANILOV

Un elefant şi un călăreţ în căutarea unui drum

Oamenii se schimbă atunci când inimile lor se desfac şi minţile lor se deschid, spun terapeuţii. Dualitatea noastră mentală este firească, Supraegoul conştient al lui Freud şi Egoul idealist, imaginea lui Platon, mai precis a vizitiului şi a carului la care sunt înhămaţi doi cai buni, în cazul zeilor, sau un cal bun şi un cal rău, în cazul oamenilor, în temeiul mitului despre ontologie, sunt doar două ipostaze ale dualităţii sistem reflexiv-sistem emoţional care ne patronează existenţa.

Ctitori şi risipitori

Mihai DORIN

Ctitori şi risipitori

Privim spre trecut cu interes profesional şi/ sau empatie, uneori cu frustrare. Oricât am dori să obţinem detaşarea sau obiectivitatea depline, spectacolul istoriei ne implică, aproape cu fatalitate şi emoţional. Iar atunci când vrem să fim foarte raţionali, până la rigorism, se întâmplă să ucidem povestea istoriei, farmecul ei inefabil ori chiar seva. 

pulspulspuls

Lumea halatelor albe: venerabilul domn Usturoi rămâne la butoane la Iaşi

Lumea halatelor albe: venerabilul domn Usturoi rămâne la butoane la Iaşi

Iată stimaţi telespectatori şi simpatice telespectatoriţe că din nou, la ceas de seară, ne-a parvenit o ştire de maximă importanţă pentru suflarea medicală din târgul nostru. 

Caricatura zilei

Degetelezare

Editia PDF

Bancul zilei

- "Pentru o digestie buna beau bere. Daca nu am pofta de mâncare, beau vin alb. Daca am tensiunea scazuta, beau vin ros (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.