anunturi
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

Advertorial (P)

Spitalul Providența oferă gratuit consultanță medicală prin telefon și online

GALERIE
silver-iphone-6-near-blue-and-silver-stethoscope-48603
 • silver-iphone-6-near-blue-and-silver-stethoscope-48603
- +

Spitalul Providența se alătură inițiativelor responsabile de limitare a răspândirii noului coronavirus. Astfel, respectând indicațiile și recomandările legale făcute de autorități, dar și pentru protejarea cadrelor medicale și inclusiv a dvs., a pacienților, ne-am restrâns activitatea și gama de servicii medicale oferite.

În aceste momente este esențial să respectăm indicațiile autorităților și să ne protejăm pe noi, pe cei dragi, dar și pe cadrele medicale. Pentru că ne pasă de pacienții fără acces la serviciile medicale din specialitățile din ambulatoriu, echipa medicală se va mobiliza pentru a veni în sprijinul pacienților săi.

Adaptându-ne serviciile, oferim consultanță medicală și sprijin în următoarele condiții:

 • Medicii specialiști vor răspunde la întrebările dvs. adresate telefonic, după un program stabilit, dar care poate fi extins în funcție de solicitări, urmând a fi actualizat pe site.

Apelând numerele de telefon din tabelul de la acest link https://providentamedical.ro/programul-de-consiliere-telefonica-echipa-medicala-spitalul-providenta-iasi, dvs. intrați în contact cu medicii, psihologul și preotul capelan care, în măsura posibilităților vă vor oferi îndrumări medicale și consiliere de specialitate, gratuit. Numărul de minute alocat consultației telefonice este limitat (10 -15 minute) și de e aceea, vă rugăm să fiți cât mai preciși în informații pentru a acorda șansa cât mai multor pacienți de a fi consultați.

 

 

 • Pentru pacienții care au nevoie de exerciții de kinetoterapie, vom oferi asistență și îndrumare online. Aceste servicii vor fi recomandate doar de către medicii noștri specialiști din cadrul secției de Recuperare Medicală – Reumatologie. Astfel, dacă în urma unei consultații online, medicul decide că aveți nevoie de exerciții de kinetoterapie, acesta va transmite indicațiile personalului specializat care vă va contacta pentru exerciții specifice, personalizate patologiei dvs. Nu oferim asistență pentru exerciții de kinetoterapie la cerere.

De joi, 26 martie 2020, Spitalul Providența a adoptat următoarele măsuri:

 • Am amânat internările programate până la o dată pe care o vom anunța ulterior, în funcție de recomandările primite de la Ministerul Sănătății;
 • Am limitat consultațiile și serviciile medicale oferite, în conformitate cu decizia Ministerului Sănătății și Departamentului de Situații de Urgență. Data de la care vom relua aceste servicii va fi comunicată ulterior.

Spitalul Providența este un spital privat multidisciplinar care, pe lângă consilierea medicală, oferă și îndrumare duhovnicească (prin părintele capelan) și suport psihologic (prin psihoterapeutul spitalului).

Împreună vom depăși această perioadă.
Protejându-l pe cel de lângă noi, ne respectăm pe noi înșine.
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cum trebuie citite demersurile d-lui Macron de modificare a Tratatului UE (I)

Alexandru LĂZESCU

Cum trebuie citite demersurile d-lui Macron de modificare a Tratatului UE (I)

Într-un fel chiar şi Eurovizonul a arătat de ce mulţi europeni, mai ales cei din grupul nordic şi de pe flancul estic, nu au deloc încredere că o Europă suverană sub comandă franco-germană, decuplată de „anglo-saxoni”, le-ar putea asigura securitatea.

opinii

Catedrala simfonică a lui Eugen Doga

Nichita DANILOV

Catedrala simfonică a lui Eugen Doga

Dacă ar trebui să folosesc o imagine parabolică pentru percepţia muzicii sale, atunci, forţând un pic accentele, aş spune că la auzul uverturilor şi simfoniilor sale până şi pietrele de pe caldarâm se trezesc din amorţire şi încep să danseze transformându-se când în nişte clape de pian, când în nişte imense clape de armonică.

Nevoia de noroc

Michael ASTNER

Nevoia de noroc

Repet şi o spun din nou: E nevoie şi de oareşce noroc - şi în viaţă, şi în joc.

Identitate personală, identitate etnică, identitate naţională (III)*

Eugen MUNTEANU

Identitate personală, identitate etnică, identitate naţională (III)*

Pornind de la constatarea că limba nu este un bloc unitar şi omogen, ci un conglomerat de varietăţi, autorul analizează funcţia limbii în configurarea identităţii naţionale.

pulspulspuls

Musiu senator şi madam dipotat: o explicaţiune pentru a ţine de cald în uichend

Musiu senator şi madam dipotat: o explicaţiune pentru a ţine de cald în uichend

Ca o mică explicaţiune despre una sau alta din cele întâmplate în politichia locală, haideţi să opinăm pe astăzi despre o ciudăţenie remarcată de unii observatori ieşeni mai atenţi din fire. 

Caricatura zilei

Isărescu Ceai de Tei

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X