Spitalul Providența oferă gratuit consultanță medicală prin telefon și online
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 20.06.2021

Advertorial (P)

Spitalul Providența oferă gratuit consultanță medicală prin telefon și online

GALERIE
silver-iphone-6-near-blue-and-silver-stethoscope-48603
 • silver-iphone-6-near-blue-and-silver-stethoscope-48603
- +

Spitalul Providența se alătură inițiativelor responsabile de limitare a răspândirii noului coronavirus. Astfel, respectând indicațiile și recomandările legale făcute de autorități, dar și pentru protejarea cadrelor medicale și inclusiv a dvs., a pacienților, ne-am restrâns activitatea și gama de servicii medicale oferite.

În aceste momente este esențial să respectăm indicațiile autorităților și să ne protejăm pe noi, pe cei dragi, dar și pe cadrele medicale. Pentru că ne pasă de pacienții fără acces la serviciile medicale din specialitățile din ambulatoriu, echipa medicală se va mobiliza pentru a veni în sprijinul pacienților săi.

Adaptându-ne serviciile, oferim consultanță medicală și sprijin în următoarele condiții:

 • Medicii specialiști vor răspunde la întrebările dvs. adresate telefonic, după un program stabilit, dar care poate fi extins în funcție de solicitări, urmând a fi actualizat pe site.

Apelând numerele de telefon din tabelul de la acest link https://providentamedical.ro/programul-de-consiliere-telefonica-echipa-medicala-spitalul-providenta-iasi, dvs. intrați în contact cu medicii, psihologul și preotul capelan care, în măsura posibilităților vă vor oferi îndrumări medicale și consiliere de specialitate, gratuit. Numărul de minute alocat consultației telefonice este limitat (10 -15 minute) și de e aceea, vă rugăm să fiți cât mai preciși în informații pentru a acorda șansa cât mai multor pacienți de a fi consultați.

 

 

 • Pentru pacienții care au nevoie de exerciții de kinetoterapie, vom oferi asistență și îndrumare online. Aceste servicii vor fi recomandate doar de către medicii noștri specialiști din cadrul secției de Recuperare Medicală – Reumatologie. Astfel, dacă în urma unei consultații online, medicul decide că aveți nevoie de exerciții de kinetoterapie, acesta va transmite indicațiile personalului specializat care vă va contacta pentru exerciții specifice, personalizate patologiei dvs. Nu oferim asistență pentru exerciții de kinetoterapie la cerere.

De joi, 26 martie 2020, Spitalul Providența a adoptat următoarele măsuri:

 • Am amânat internările programate până la o dată pe care o vom anunța ulterior, în funcție de recomandările primite de la Ministerul Sănătății;
 • Am limitat consultațiile și serviciile medicale oferite, în conformitate cu decizia Ministerului Sănătății și Departamentului de Situații de Urgență. Data de la care vom relua aceste servicii va fi comunicată ulterior.

Spitalul Providența este un spital privat multidisciplinar care, pe lângă consilierea medicală, oferă și îndrumare duhovnicească (prin părintele capelan) și suport psihologic (prin psihoterapeutul spitalului).

Împreună vom depăși această perioadă.
Protejându-l pe cel de lângă noi, ne respectăm pe noi înșine.
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Italia sau Finlanda?

Nicolae GRECU

Italia sau Finlanda?

Ce cale se va alege pentru naţionala României în urma Euro2020?

Filmuletul zilei

opinii

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (2)

Eugen MUNTEANU

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (2)

Autorul serialului rememorează în continuare cu emoţie şi descrie amănunţit primele lecţii de pe parcursul iniţierii sale în umila sectă a pescuitorilor cu undiţa de la Dunăre.

Îndemnuri de la Maica Siluana

pr. Constantin STURZU

Îndemnuri de la Maica Siluana

Tot cu gândul la Maica Siluana (1944-2021). Şi la ceea ce ne-a învăţat. Nu atât din cărţi, cât din cele trăite, experiate. Deschid un volum al său care-mi este foarte aproape de inimă: "Uimiri, rostiri, pecetluiri". Cuprinde o sută de "capete de învăţătură", de folos celui ce caută ieşirea din starea de păcat şi intrarea în bucuria lui Dumnezeu. Împărtăşesc cu voi câteva sclipiri din îndemnurile şi încredinţările sale.

Perspectivă inversă

arh. Ionel OANCEA

Perspectivă inversă

O dată cu realizarea primului plan urbanistic general al Iaşului în anii 1996-1998, managerul de atunci al proiectului a propus informatizarea regulamentelor de urbanism aferente zonelor funcţionale şi situaţiei juridice ale terenurilor astfel încât acestea să poată fi extrase automat la întocmirea certificatelor de urbanism. 

pulspulspuls

Ce are firma de lactate a soacrei cu relaţiile de biznis ale lui dom’ premare? Ehe: are, şi încă foarte multe...

Ce are firma de lactate a soacrei cu relaţiile de biznis ale lui dom’ premare? Ehe: are, şi încă foarte multe...

Dacă tot auzim că unii cetitori se plictisesc în casă de la atâta ploaie pe afară, am zic că numai bine pe azi să vă servim la lectură ceva fain, uşurel, fără colesterol şi, evident, cu multă coenzima Q10, ca să meargă şi chircit la birou, dar şi lăfăit în fotoliu. 

Caricatura zilei

Asta zebră!

Editia PDF

Bancul zilei

De acum, la internarea în spital pacientii sunt obligati sa aiba: extinctor, trusa de prim ajutor si lanterna (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.