Spitalul și Policlinica „Providența” vă învață să aveți un stil de viață sănătos
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Eveniment

Spitalul și Policlinica „Providența” vă învață să aveți un stil de viață sănătos

GALERIE
Festival
  • Festival
- +

Vă invităm în perioada 20 - 23 octombrie 2016 la cea de-a IV-a ediție a Festivalului Sănătății, eveniment ce se va desfășura în zona Atrium din Palas Mall, în intervalul orar 10:00 - 22:00.

Adoptați un stil de viață sănătos

La standul „Providența” veţi avea ocazia să descoperiți ultimele noutăți privind serviciile medicale oferite de noi, iar medicii și specialiștii noștri vă vor răspunde la întrebările care vă preocupă legate de starea dumneavoastră de sănătate. Pe parcursul celor patru zile ale Festivalului Sănătăţii veți descoperi într-un singur loc profesioniștii și informațiile esenţiale pentru o viață frumoasă și sănătoasă: sfaturi legate de medicina internă, analiză generală a compoziției corporale, sfaturi din partea unui kinetoterapeut despre ce înseamnă  postura corectă precum și multe alte informații folositoare.

Sfaturi medicale din partea specialiștilor

Programul după care medicii și specialiștii Spitalului „Providența” vor răspunde la întrebările dumneavoastră este:

•    Sfaturi privind afecțiunile de medicină internă.
Sâmbătă, 22 octombrie, în intervalul 14:00 – 16:00, dr. Eugen Neculai Gazzi, medic specialist Medicină Internă vă va oferi informații personalizate despre prevenția și tratarea afecțiunilor cardio-vasculare, pulmonare, digestive și renale.

•    Analiză corporală și măsurarea glicemiei.
Acestea vor putea fi efectuate vineri, în intervalul 17:00 – 19:00 și sâmbătă, în intervalul 14:00 -16:00.
Vă așteptăm la standul Providenţa pentru a beneficia în mod gratuit de cântarul profesional ce oferă măsurători care privesc întregul organism: masa corporală (kg), masa de grăsime (kg), apa totală din corp în procentaj și vârsta metabolică (12-90 ani). De asemenea, asistenții medicali vă pot măsura tensiunea arterială și glicemia (recomandat persoanelor care au luat ultima masă cu minimum 4 ore înainte de efectuarea analizei).

•    Sfaturi specializate de la kinetoterapeutul Spitalului „Providența”.
Duminică, 23 octombrie, în intervalul 14:00 – 16:00, kinetoterapeutul nostru va sta la dispoziție pentru întrebări și indicații terapeutice privind problemele ortopedice, reumatismale, survenite în urma unor traumatisme sau afecțiuni neurologice, indiferent de vârstă.

Vă așteptăm cu drag să ne vizitaţi standul și să vă informați cum să adoptați un stil de viață sănătos!


 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Apărarea şi rechizitoriul lui VV. De unde atâta pasiune?

Cosmin PAȘCA

Apărarea şi rechizitoriul lui VV. De unde atâta pasiune?

Rămâne de văzut dacă demiterea lui Voiculescu, întâmplător chiar după anunţata depolitizare a CAS-urilor, va aduce o binemeritată linişte în societate (că în „sistem” cu siguranţă va aduce). În toate cazurile, patima cu care opinia publică s-a raportat la mandatul lui VV, tangentă cu metafizica, ar merita nişte studii sociologice sănătoase.

Filmuletul zilei

opinii

K1 didactic

Codrin Liviu CUȚITARU

K1 didactic

„Ai căpătat contuziile la un meci!” „Oh, nu!” a răspuns Noe. „Nu sunt în faza meciurilor. Învăţ. Aveam însă de predat, la anul I B, portretul lui Ştefan cel Mare, făcut de Grigore Ureche. Am vrut să-i dau culoare marţială, chiar dacă nu lupt încă în ring. Am cerut un voluntar pentru rolul domnitorului. Am precizat că eu voi fi un boier inocent. S-a oferit Mişa Ovinuţ, băietanul creţ din Vaslui. M-a rupt, frate, nu altceva! A interpretat, cred, sintagma degrabă vărsătoriu de sânge nevinovat extrem de literal.”

Datoria publică în contextul crizelor

Alin ANDRIEȘ

Datoria publică în contextul crizelor

Datoria publică a crescut considerabil în ultimele decenii în majoritatea economiilor şi această tendinţă a fost amplificată de actuala criză de sănătate.

La Cristeşti Regiunea din cuvinte a coborât efectiv în stradă

George ŢURCĂNAŞU

La Cristeşti Regiunea din cuvinte a coborât efectiv în stradă

Politicienii Bucureştiului ar trebui să ţină seama de faptul că în faţa lor se află acum o mulţime pentru care discursul reţinut şi pedant nu mai e o opţiune! Aceiaşi politicieni ai centrului ar mai trebui să ţină seama şi de faptul că viteza cu care se propagă ideile regionaliste şi se revizuiesc convingerile personale ale trăitorilor din regiune noastră accelerează. Cu alte cuvinte, dragi politicieni de la centru, regionalismul în Moldova nu (mai) e o fandoseală, aşa cum mulţi dintre voi aţi sperat să fie. Culmea e că şi voi aţi pus umărul la această accelerare, prin preluarea ideilor vehiculate de unii membri ai MDM, IpA8 sau MVA în campaniile electorale mai recente.

pulspulspuls

Traseu bătut în cuie de la Bucureşti pentru Paralexe

Traseu bătut în cuie de la Bucureşti pentru Paralexe

Pentru că, iată, de vreo două zile încoace tot auzim cum se fac şi se desfac scenarii care mai de care despre ce se va întâmpla la vârful filialei liberale de la Iaşi în perioada următoare, am zis că e cazul să vă spunem şi noi ce-am auzit pe ici pe colo. 

Caricatura zilei

Abrogare ordin

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.