anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

SRI a scos mai multe posturi la concurs

Instituţia caută să angajeze de la medici la personal specializat în domeniul IT.

GALERIE
sri-serviciul-roman-de-informatii
 • sri-serviciul-roman-de-informatii
- +

La Serviciul Român de Informaţii (SRI) se dau lupte grele. Instituţia a scos recent la concurs mai multe posturi în domeniul medical, inclusiv pentru medic dermatovenerolog. Ieşenii specializaţi în tehnică dentară sau asistenţă medicală, cu experienţă în domeniu de minimum trei ani, pot aplica cu succes pentru locurile de muncă vacantate în cadrul serviciului de informaţii.

Candidaţii trebuie să facă dovadă că sunt membri ai Ordinului Tehnicienilor Dentari din România, respectiv a Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali, şi să aibă rezistenţă la stres şi în condiţii de program prelungit, se arată în anunţul postat pe site-ul SRI. Angajatorul caută candidaţi cu o conduită civică şi morală corespunzătoare, care să respecte valorile şi legislaţia naţională. Nu în ultimul rând, se cere loialitate faţă de ţară, principiile şi valorile democraţiei şi statului de drept. De asemenea, SRI caută să angajeze medic specialist, tot cu minimum trei ani experienţă, în una din următoarele specializări: medicină de laborator (cu experienţă în microbiologie), reumatologie, ORL, cardiologie (cu atestat în aritmologie), dermatovenerologie sau medicină de urgenţă.

La capitolul abilităţI şi aptitudini, se cere ca persoanele interesate de post să aibă un nivel superior de inteligenţă, capacitate de adaptare, rezistenţă la stres şi în condiţii de program prelungit, precum şi atenţie concentrată şi distributivă de nivel ridicat. Candidaţii trebuie să fie perseverenţi, cu dorinţă de perfecţionare continuă şi să fie echilibraţi din punct de vedere psiho-emoţional. Tot recent, instituţia a anunţat că scoate la concurs un post de traducător pentru licenţiaţi în limbi străine “exotice”. Cu predilecţie, SRI caută vorbitori de arabă, chineză, persoană, hindi, tătară, rusă ori ucraineană. Pentru viitorul imediat, instituţia caută persoane interesate să ocupe postul de soldat (gradat profesionist), psiholog şi cel de specialist IT.

În cazul ultimului post, candidaţii trebuie să stăpânească cel puţin unul din următoarele limbaje de programare: Java, Javascript, Spring, C, PHP, Pearl, Python, Assembler, SQL sau PL/SQL. Totodată, pentru cei interesaţi de o carieră IT în cadrul SRI sunt necesare cunoştinte privind administrarea reţelelor de comunicaţii, serverelor şi sistemelor de operare. În toate cazurile, candidaţii nu trebuie să se afle în curs de cercetare, urmărire sau judecată penală sau să nu fi fost condamnaţi penal, se arată în anunţurile de pe pagina de internet a instituţiei, la secţiunea Cariere.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Pohtiţi la fotbal!

Nicolae GRECU

Pohtiţi la fotbal!

N-a fost nevoie de îndemnuri bombastice precum cele din titluri; românii reîncep să vină la fotbal pentru că au pentru cine.

opinii

Mitocanul de la volan (I)

Eugen MUNTEANU

Mitocanul de la volan (I)

Suntem asaltați zilnic cu știri și imagini despre accidente de circulație atroce. Statisticile spun că România este țara europeană cu cei mai mulți morți în accidente de circulație. Dincolo de precaritatea șoselelor, cred că o cauză a acestei situații îngrijorătoare este și existența în libertate a fiarei sălbatice pe care am ales să o numesc mitocanul de la volan.

Dobânda, de la păcat (medieval), la virtute (modernă)

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Dobânda, de la păcat (medieval), la virtute (modernă)

Știința economică modernă s-a desprins din ceea ce era cunoscut în mediul academic timpuriu drept filosofie morală. Acțiunile și comportamentele din sfera economică (de exemplu, comerțul, formarea prețurilor, rolul dobânzii în tranzacțiile comerciale, etc.) erau reglementate de Biserică vreme de secole întregi. 

O limbă din prefabricate

Alexandru CĂLINESCU

O limbă din prefabricate

Un fenomen frapant care se petrece astăzi este ceea ce aş numi proliferarea prefabricatelor. Nu e ceva nou, dar devine tot mai accentuat şi, pentru cine ţine la expresivitatea limbii, tot mai supărător. Spun „prefabricate” pentru că e vorba de cuvinte şi formule luate de-a gata şi puse uneori în cele mai neaşteptate contexte. Au făcut de pe acum o glorioasă carieră la televiziune, politicienii şi jurnaliştii le rostesc cu o voluptate solemnă, convinşi că impresionează publicul printr-un limbaj elevat.

pulspulspuls

O cabală preoţească ţesută pe îndelete de multă vreme

O cabală preoţească ţesută pe îndelete de multă vreme

Ehehei, iubiţi dreptcredincioşi, iată că încurcate mai sunt căile Domnului de când treburile lumeşti şi dorinţele de parvenire şi câştig şi-au băgat coada tot mai adânc în sânul şi buzunarele largi de popă ale unor înalţi prelaţi din mitropolia noastră de la Iaşi, atât de greu încercată în ultima vreme. Iacătă aşadar, dragilor, ce au mai putut zămisli minţile întunecate de aceste lucrături diavoleşti: citiţi şi vă cruciţi, nu alta! 

Caricatura zilei

Ambulanța

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.