anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

duminica, 25.09.2022

Comunicat de presă (P)

START ÎNSCRIERI PENTRU ANUL 2020-2021 la Școala Gimnazială „Varlaam Mitropolitul” (P)

GALERIE
scoala Varlaamsala multimedia Varlaamteren sport Varlaamlaborator stiinte Varlaamcafeteria Varlaam
 • scoala Varlaam
 • sala multimedia Varlaam
 • teren sport Varlaam
 • laborator stiinte Varlaam
 • cafeteria Varlaam
- +

Școala Varlaam Mitropolitul, situată pe Strada Lascăr Catargi, nr. 33, Iași, dă startul înscrierilor pentru clasa a V-a, pentru anul școlar 2020-2021 (doua clase a câte 21 locuri). Pentru cei interesați, mai există locuri limitate și la clasele a VI-a și a VIII-a.

În această perioadă au loc înscrieri pentru clasa a V-a, urmând ca în intervalul 16-31 martie să aibă loc testarea. Cei interesați pot accesa formularul de înscriere online, disponibil pe website-ul școlii, la secțiunea: Ofertă educațională - Gimnaziu.

Pașii de urmat pentru admiterea la Școala Gimnazială sunt:
1. Completarea formularului de înscriere online
2. Test la limba română, matematică și limba engleză
3. Interviu cu familia

Pentru cei care au trecut etapa 1 și au obținut minim 90 de puncte la testare, interviurile vor fi programate după data de 6 aprilie 2020.

Printr-o educație personalizată, „Școala Varlaam Mitropolitul” urmărește să dezvolte atât dimensiunea cognitivă (IQ), cât și pe cea emoțională (EQ), având mereu în centru dimensiunea spirituală (SQ), pentru a da sens și motivație. Comunitatea elevi-părinți-școală este foarte activă, dezvoltând proiecte și evenimente de amploare. Copiii cresc într-un mediu în care se simt ocrotiți, înconjurați de atenție și afecțiune, fiind încurajați să descopere bucuria cunoașterii.

Școala Varlaam își concentrează eforturile pentru descoperirea talentelor fiecărui copil și cultivă în mediul gimnazial cele șapte competențe cheie necesare pentru reușita celor mici în viață, ancorați în realitatea secolului actual: Gândirea critică și rezolvarea de probleme, Colaborare și leadership, Curiozitate și imaginație, Agilitate și adaptabilitate, Inițiativă și antreprenoriat, Comunicare eficientă (orală, scrisă și multimedia), Accesarea și analiza informației.

Școala „Varlaam Mitropolitul” se află sub patronajul Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei și a fost înființată în 2010. În prezent, peste 400 de copii învață în această instituție. Din anul 2018, Școala a completat programul educațional pentru nivelul preşcolar, primar şi gimnazial cu cel liceal.

Pentru informații suplimentare despre admiterea la Școala Gimnazială Varlaam, Școala Primară și Liceul Varlaam, puteți consulta website-ul școlii: www.scoalavarlaam.ro.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Povestea vorbei de antrenor

Nicolae GRECU

Povestea vorbei de antrenor

Înţelepciunea populară ilustrată în fotbalul nostru cel de toate zilele.

opinii

Domnule președinte Iohannis, stopați falimentarea învățământului public românesc!

Eugen MUNTEANU

Domnule președinte Iohannis, stopați falimentarea învățământului public românesc!

Textul de mai jos reprezintă o scrisoare deschisă adresată domnului Klaus Iohannis, președintele României, care este îndemnat să respingă proiectul de reformă a învățământului.

Cauzele „Marii Îmbogățiri” a Europei occidentale moderne (I)

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Cauzele „Marii Îmbogățiri” a Europei occidentale moderne (I)

Cum dăm afară elefantul care a pătruns neinvitat în casele noastre

Dan CONSTANTIN

Cum dăm afară elefantul care a pătruns neinvitat în casele noastre

Facturile mari la energie nu creează decât frustrări în rândul populaţiei, fustrări care în viitor şi nu unul tocmai îndepărtat se pot transforma în revolte şi haos cu toate consecinţele nefaste ce ţin de aceste mişcări necontrolate.

pulspulspuls

Barosani ieşeni dependenţi de păcănenele. Toacă zeci de mii de lei pe noapte

Barosani ieşeni dependenţi de păcănenele. Toacă zeci de mii de lei pe noapte

Ehehe, băbăeţ şi bă fetiţe, apăi dacă voi credeaţi că boala asta a păcănelelor sau altor jocuri de noroc e doar una de tinerei duşi de-acasă sau cu floricele de porumb în căpăţână, apăi să ştiţi că treburile nu stau chiar aşa. 

Caricatura zilei

Trafic

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.