START ÎNSCRIERI PENTRU ANUL 2020-2021 la Școala Gimnazială „Varlaam Mitropolitul” (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 27.02.2021

Comunicat de presă (P)

START ÎNSCRIERI PENTRU ANUL 2020-2021 la Școala Gimnazială „Varlaam Mitropolitul” (P)

GALERIE
scoala Varlaamsala multimedia Varlaamteren sport Varlaamlaborator stiinte Varlaamcafeteria Varlaam
 • scoala Varlaam
 • sala multimedia Varlaam
 • teren sport Varlaam
 • laborator stiinte Varlaam
 • cafeteria Varlaam
- +

Școala Varlaam Mitropolitul, situată pe Strada Lascăr Catargi, nr. 33, Iași, dă startul înscrierilor pentru clasa a V-a, pentru anul școlar 2020-2021 (doua clase a câte 21 locuri). Pentru cei interesați, mai există locuri limitate și la clasele a VI-a și a VIII-a.

În această perioadă au loc înscrieri pentru clasa a V-a, urmând ca în intervalul 16-31 martie să aibă loc testarea. Cei interesați pot accesa formularul de înscriere online, disponibil pe website-ul școlii, la secțiunea: Ofertă educațională - Gimnaziu.

Pașii de urmat pentru admiterea la Școala Gimnazială sunt:
1. Completarea formularului de înscriere online
2. Test la limba română, matematică și limba engleză
3. Interviu cu familia

Pentru cei care au trecut etapa 1 și au obținut minim 90 de puncte la testare, interviurile vor fi programate după data de 6 aprilie 2020.

Printr-o educație personalizată, „Școala Varlaam Mitropolitul” urmărește să dezvolte atât dimensiunea cognitivă (IQ), cât și pe cea emoțională (EQ), având mereu în centru dimensiunea spirituală (SQ), pentru a da sens și motivație. Comunitatea elevi-părinți-școală este foarte activă, dezvoltând proiecte și evenimente de amploare. Copiii cresc într-un mediu în care se simt ocrotiți, înconjurați de atenție și afecțiune, fiind încurajați să descopere bucuria cunoașterii.

Școala Varlaam își concentrează eforturile pentru descoperirea talentelor fiecărui copil și cultivă în mediul gimnazial cele șapte competențe cheie necesare pentru reușita celor mici în viață, ancorați în realitatea secolului actual: Gândirea critică și rezolvarea de probleme, Colaborare și leadership, Curiozitate și imaginație, Agilitate și adaptabilitate, Inițiativă și antreprenoriat, Comunicare eficientă (orală, scrisă și multimedia), Accesarea și analiza informației.

Școala „Varlaam Mitropolitul” se află sub patronajul Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei și a fost înființată în 2010. În prezent, peste 400 de copii învață în această instituție. Din anul 2018, Școala a completat programul educațional pentru nivelul preşcolar, primar şi gimnazial cu cel liceal.

Pentru informații suplimentare despre admiterea la Școala Gimnazială Varlaam, Școala Primară și Liceul Varlaam, puteți consulta website-ul școlii: www.scoalavarlaam.ro.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Volei, handbal, rugby

Nicolae GRECU

Volei, handbal, rugby

Dacă ar fi de ales trei jocuri sportive pentru a le sprijini, tradiţia  ar obliga guvernanţii să se opreasă la cele trei.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Monumenta linguae Dacoromanorum. Scurt istoric al unui proiect filologic major (III)

Eugen MUNTEANU

Monumenta linguae Dacoromanorum. Scurt istoric al unui proiect filologic major (III)

În episodul de faţă sunt menţionate numele tuturor cercetătorilor care au contribuit la finalizarea proiectului.

Însemnări pentru predica de mâine

pr. Constantin STURZU

Însemnări pentru predica de mâine

Pilda întoarcerii fiului risipitor este considerată de scriitorul Charles Dickens cel "mai măreţ pasaj din literatura universală". Nu cred că este inimă care să nu vibreze la citirea ei. 

Forma oraşului

arh. Ionel OANCEA

Forma oraşului

O ştire surprinzătoare, învelită în trecut, revelatoare pentru ieşeni, vine tocmai de la începutul secolului nouăsprezece. Oraşul avea pe atunci aproximativ zece mii de suflete în structură cosmopolită, cum stă bine unei capitale de ţară, moldoveni, evrei, greci, armeni, albanezi, ruşi şi mulţi alţii în procente mai mici. 

pulspulspuls

Aventurile lui Peni Hill la un ziar din capitală

Aventurile lui Peni Hill la un ziar din capitală

S-a dus Peni Hill deunăzi şi a dat interviu la un ziar din capitală, ca să mai scoată capul în lume după problemele cu justiţia. 

Caricatura zilei

Bloc lângă vilă

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.