START ÎNSCRIERI PENTRU ANUL 2020-2021 la Școala Gimnazială „Varlaam Mitropolitul” (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
Oala cu Gust
anunturi

duminica, 17.10.2021

Comunicat de presă (P)

START ÎNSCRIERI PENTRU ANUL 2020-2021 la Școala Gimnazială „Varlaam Mitropolitul” (P)

GALERIE
scoala Varlaamsala multimedia Varlaamteren sport Varlaamlaborator stiinte Varlaamcafeteria Varlaam
 • scoala Varlaam
 • sala multimedia Varlaam
 • teren sport Varlaam
 • laborator stiinte Varlaam
 • cafeteria Varlaam
- +

Școala Varlaam Mitropolitul, situată pe Strada Lascăr Catargi, nr. 33, Iași, dă startul înscrierilor pentru clasa a V-a, pentru anul școlar 2020-2021 (doua clase a câte 21 locuri). Pentru cei interesați, mai există locuri limitate și la clasele a VI-a și a VIII-a.

În această perioadă au loc înscrieri pentru clasa a V-a, urmând ca în intervalul 16-31 martie să aibă loc testarea. Cei interesați pot accesa formularul de înscriere online, disponibil pe website-ul școlii, la secțiunea: Ofertă educațională - Gimnaziu.

Pașii de urmat pentru admiterea la Școala Gimnazială sunt:
1. Completarea formularului de înscriere online
2. Test la limba română, matematică și limba engleză
3. Interviu cu familia

Pentru cei care au trecut etapa 1 și au obținut minim 90 de puncte la testare, interviurile vor fi programate după data de 6 aprilie 2020.

Printr-o educație personalizată, „Școala Varlaam Mitropolitul” urmărește să dezvolte atât dimensiunea cognitivă (IQ), cât și pe cea emoțională (EQ), având mereu în centru dimensiunea spirituală (SQ), pentru a da sens și motivație. Comunitatea elevi-părinți-școală este foarte activă, dezvoltând proiecte și evenimente de amploare. Copiii cresc într-un mediu în care se simt ocrotiți, înconjurați de atenție și afecțiune, fiind încurajați să descopere bucuria cunoașterii.

Școala Varlaam își concentrează eforturile pentru descoperirea talentelor fiecărui copil și cultivă în mediul gimnazial cele șapte competențe cheie necesare pentru reușita celor mici în viață, ancorați în realitatea secolului actual: Gândirea critică și rezolvarea de probleme, Colaborare și leadership, Curiozitate și imaginație, Agilitate și adaptabilitate, Inițiativă și antreprenoriat, Comunicare eficientă (orală, scrisă și multimedia), Accesarea și analiza informației.

Școala „Varlaam Mitropolitul” se află sub patronajul Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei și a fost înființată în 2010. În prezent, peste 400 de copii învață în această instituție. Din anul 2018, Școala a completat programul educațional pentru nivelul preşcolar, primar şi gimnazial cu cel liceal.

Pentru informații suplimentare despre admiterea la Școala Gimnazială Varlaam, Școala Primară și Liceul Varlaam, puteți consulta website-ul școlii: www.scoalavarlaam.ro.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Drum bun, cale bătută

Nicolae GRECU

Drum bun, cale bătută

Dacă Mirel Rădoi nu poate fi întors la echipa naţională pentru probabilele meciuri de baraj, FRF poartă o mare parte de vină.

Filmuletul zilei

opinii

Etimologicale pescăreşti (VIII)

Eugen MUNTEANU

Etimologicale pescăreşti (VIII)

A venit acum momentul ca să dedic câteva paragrafe admirabilei lotci lipoveneşti, indisolubil legată în memoria mea afectivă de explorarea apelor Dunării, pentru pescuit sau în alte scopuri.

Câteva notiţe la final de pelerinaj

pr. Constantin STURZU

Câteva notiţe la final de pelerinaj

Într-un context atât de dificil pentru ţară, era firesc să întâmpine extrem de multe provocări şi gazdele pelerinilor Sfintei Cuvioase Parascheva.

Doctrina celor „două cetăţi”, de la medieval la modern sau de la mariaj fericit la divorţ zgomotos

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Doctrina celor „două cetăţi”, de la medieval la modern sau de la mariaj fericit la divorţ zgomotos

Sfântul Augustin (354-430) arăta că într-o societate există laolaltă, însă fără amestecare, o cetate terestră, imperfectă şi coruptă, şi o Cetate Celestă, superioară din toate punctele de vedere. Cetăţeanul trebuie să se supună rigorilor autorităţii laice până acolo unde moralitatea creştină a acestuia este încălcată. 

pulspulspuls

Iacătă şi legăturile senatoarei de Iaşi! Nu, nu cu Biserica, ci cu altcineva

Iacătă şi legăturile senatoarei de Iaşi! Nu, nu cu Biserica, ci cu altcineva

Pentru că tot a făcut Şoşoaca cinste târgului care a ales-o anul trecut senatoare, venind la hramul Sfintei şi făcând şi olecuţă de circ, am zic că nu ar strica să vă prezentăm o fotografie mai de arhivă, din colecţia rară, că ar fi multe de comentat şi, mai ales, de băgat la cap dacă vrem să ştim de unde şi de către cine ne-a fost paraşutată pe listeaceastă revelaţie politică. 

Caricatura zilei

Sochoauxă

Editia PDF

Bancul zilei

- Ioane, ce tot strâmbi din nas la sarmalele mele? Nu sunt bune? - Ba da, Marie, sunt bune, dar toti ceilalti din sala de (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Ar trebui închise școlile dacă se trece de 6 la mie?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.