Staţia care te ajută să te muţi - un concept de comunicare urbană jovială, cu efect pe termen lung
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 27.02.2021

Advertorial

Staţia care te ajută să te muţi - un concept de comunicare urbană jovială, cu efect pe termen lung

GALERIE
OR_1.2OR_2OR_3OR---books1OR---books2.1OR---books3
 • OR_1.2
 • OR_2
 • OR_3
 • OR---books1
 • OR---books2.1
 • OR---books3
- +

Împreună cu WINK Public Multimedia, noul complex rezidențial Oscar Rainbow din Iași prezintă ieșenilor, printr-o serie de execuţii OOH, cel mai nou proiect de apartamente din Păcurari.

Pornind de la principalele beneficii pe care le oferă dezvoltatorul - compartimentare personalizată, extra spații de joacă, prețuri accesibile - și aliniindu-le pe acestea cu dorințele consumatorilor  - zonă aerisită, vecini prietenoși, investiție sigură pentru o viață - a fost creat un concept de comunicare urbană jovială, cu efect pe termen lung și care are în centru interesul ieșenilor pentru viața culturală și spații plăcute de socializare.

O staţie de autobuz aflată chiar în proximitatea Oscar Rainbow, în Păcurari, este transformată într-o platformă de experienţe plăcute pentru călătorii din oraș: este decorată ca o sufragerie minimalistă, pentru a sugera ideea de spaţiu și confort și are amenajată o bibliotecă fizică, aprovizionată săptămânal cu cărți din diferite domenii: literatură, beletristică, arhitectură, cărți de colorat și povești. Ea este dedicată publicului ieșean, cu invitația: Ia orice carte dorești, returneaz-o după ce o citești sau pune alta în locul ei și ajut-o să călătorească! În spațiu și în suflet, putem cu toții să facem orașul mai bun!

Considerăm că o mini-bibliotecă publică poate deschide cel mai frumos conversația dintre un dezvoltator imobiliar și ieșeni, valorificând intențiile bune și interesele comune din ambele părți. Ne-ar plăcea ca proiectul Oscar Rainbow să devină o sursă de inspirație pentru oraș și să-l vedem replicat cât mai des”, declară Ioana Cordun, coordonator comunicare și media la WINK Public Multimedia.

Campania de comunicare este dezvoltată de agenţia ieșeană Electromicina și include execuţii OOH pe suporturi digital signage în sectorul transport public, cu difuzarea de spoturi video pe 200 ecrane digitale în 100 de autobuze din Iași, outdoor și retail și include un cod de discount prin care prospecţii sau clienţii pot beneficia de o reducere de 2% din valoarea apartamentului.

Despre WINK Public Multimedia

WINK este o companie de publicitate Out of Home (OOH) specializată în gestionarea de reţele de digital signage, administrare și închiriere de spaţii de promovare multimedia outdoor și indoor. Cele mai mediatizate realizări din portofoliul WINK sunt 78 de refugii ieșene de călători - reabilitate, personalizabile și popularizate datorită proiectelor creative prin care brandurile comunică inteligent cu consumatorii lor. Începută ca și proiect de reabilitare a staţiilor de călători din Iași, investiţia companiei în mobilierul stradal presupune modernizarea, mentenanţa, curăţarea staţiilor și atribuirea de proiecte care se încadrează frumos în spaţiul colectiv și zona publică și care, dincolo de interacţiunea cu consumatorii pe care brandurile reușesc să o aibă, oferă călătorilor o altă perspectivă asupra transportului în comun, dar și asupra orașului Iași.

Despre Oscar Rainbow

OSCAR Rainbow este cel mai nou Ansamblu Rezidenţial din Iași, zona Păcurari, cu acces pe Aleea Cimitirului Evreiesc, cu peste 200 de apartamente. În viziunea OSCAR Residence, un dezvoltator cu vechime în domeniul construcţiilor, adevăratul confort înseamnă mai mult decȃt relaxare fizică și o estetică plăcută. Pentru a fi autentic, acesta trebuie să aibă la bază un sentiment de siguranţă.

Despre Electromicina

Agenţia ieșeană de strategie, specializată în comunicare OOH, Branding și Employer Branding, lansată de WINK Public Multimedia - drept răspuns către o cerere din ce în cemai mare a clienţilor proprii pentru servicii specializate de creaţie și consultanţă strategică în comunicare.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Politicienii ieşeni faţă în faţă cu adevăraţii băieţi deştepţi

Dan CONSTANTIN

Politicienii ieşeni faţă în faţă cu adevăraţii băieţi deştepţi

Este un domeniu care cere mai ales creativitate, înţelegerea modului de business şi o conexiune bună la internet.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Mituri şi inerţii

Alexandru CĂLINESCU

Mituri şi inerţii

În ura faţă de „trădătorul” Pacepa acţionează două mituri: mitul Securităţii „patriotice”, care ne-a apărat de duşmani (mai ales de sovietici) şi mitul lui Ceauşescu mare patriot, omul care a făcut o sumedenie de lucruri bune şi care a schimbat faţa României. Aceste două mituri sunt de o deconcertantă tenacitate şi e uşor să ne convingem dând o simplă „raită” pe Facebook.

Cel mai modest dintre pământeni (III)

Neculai SEGHEDIN

Cel mai modest dintre pământeni (III)

La 32 de ani Armstrong îşi trăieşte tragedia vieţii: pierderea fiicei sale, Karen, în vârstă de doi ani, în urma unei tumori la creier. El nu va mai vorbi cu nimeni despre acest fapt, nici măcar cu soţia sa, Janet. Momentul este redat în filmul „First man/ Primul om”, realizat în 2018, la şase ani după moartea astronautului.

„Deşoşocizarea” AUR

Nicolae CREŢU

„Deşoşocizarea” AUR

La cum merg treburile în politichia românească, perspectivele de „spectacol” public al tupeului şi imposturii, din păcate, sunt din ce în ce mai… înfloritoare.

pulspulspuls

Cum de a apărut scandalul cu şpaga onorabilului Mugurel care bea Ciuc

Cum de a apărut scandalul cu şpaga onorabilului Mugurel care bea Ciuc

Multă lumea ne-a sunat să ne întrebe ce se întâmplă cu ultima acţiune a procurorilor de anticorupţie, cea care îl vizează pe Mugurel care bea Ciuc, viteazul penelist care a păstorit cândva şi pe plaiurile noastre. 

Caricatura zilei

Bloc lângă vilă

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.