Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Calificarea se joacă între vecini

Steaua – Ludogoreţ, SCOR FINAL 1 - 0. În sfârşit, Chipciu! DESFĂŞURAREA MECIULUI

GALERIE
antrenament-steaua
  • antrenament-steaua
- +

Astăzi, de la ora 21:45, Steaua Bucureşti – Ludogoreţ Razgrad, în prima manşă pentru play-off-ul Ligii Campionilor. Meciul va putea fi urmărit pe TVR 1, Digi Sport 1 şi Dolce Sport 1.

min. 90+3: FINAL! Steaua învinge cu 1-0 pe Ludogoreţ

min. 90+2: Sînmărtean părăseşte terenul, iar în locul lui intră Filip

min. 88: GOOOOOOOOOL STEAUA! Chipciu îşi face mingea pe lîngă Terziev şi înscrie

min. 85: Iese Marcelinho şi intră Anicet

min. 84: Keşeru bate o lovitură liberă, dar mingea trece de puţin pe lîngă stălpul din stînga bulgarilor

min. 83: Iancu îi ia locul lui Popa

min. 80: Chipciu trece frumos pe lîngă Moţi, dar Minev îl deposedează în ultima clipă

min. 76: Keşeru trimite o minge în faţa porţii, dar nu găseşte nici un stelist

min. 68: Arlauskis iese greşit la un corner, dar Marcelinho trimite cu capul peste poartă

min. 62: Younes Hamza vede cartonaşul galben

min. 57: Gâlcă îl scoate pe Stanciu şi îl introduce în teren pe Keşeru

min. 54: Sînmărtean încearcă un şut la colţul lung, dar nu reuşeşte să bage efect în minge şi trimite balonul puţin pe lîngă poarta

min. 48: Alexandrov trimite în bară

min. 46: Fabio Espinho intră în locul lui  Zlatinski

min. 46: A început repriza secundă!

min. 45+2: PAUZĂ! Cea mai importantă ocazie a primei reprize a fost ratarea penalty-ului de către Chipciu

min. 45+1: Chipciu se precipetează şi reuşeşte să şuteze în ultima clipă, dar portarul respinge în corner

min. 44: Breeveld îl faultează pe Hamza la mijlocul terenului

min. 35: Chipciu vede cartonaşul galben şi nu va juca în retur

min. 34: CHIPCIU RATEAZĂ PENALTY-UL! Stelistul trage slab, iar portarul bulgar respinge în corner

min. 33: PENALTY PENTRU STEAUA! Sînmărtean a fost faultat în careu

min. 27: Junior Caicara vede primul cartonaş galben

min. 24: Marcelinho trimite în centru, dar Prepeliţă respinge mingea în corner

min. 20: Sînmărtean recuperează balonul la centrul terenului, îi pasează lui Stanciu, acesta îi dă mingea înapoi fostului vasluian, care şutează pe lîngă poartă din interiorul careului

min. 19: Szukala îl faultează pe Hamza la mijlocul terenului

min. 14: Sînmărtean driblează doi oameni şi obţine o lovitură liberă de la 25 de metri.

min. 13: Sînmărtean îl angajează pe Latovlevici, însă trimite balonul prea puternic

min. 12: Szukala trimite cu capul pe lîngă poartă

min. 8: Marcelinho trimite cu capul după un corner

min. 8: Marcelinho reuşeşte să trimită o minge în centrul careului, dar Varela trimite în corner

min. 4: Prima mare ocazie de gol! Chipciu a tras de la 17 metri, mingea s-a dus puţin peste poartă

min. 3: Stanciu şutează, dar un bulgar respinge

min. 2: Varela îl deposedează pe Misidjan

min. 1: A început partida!

UPDATE

Iată cu ce "11" a ales să înceapă Costel Gâlcă:

Steaua: Arlauskis - Rîpă, Szukala, Varela, Latovlevici - Prepeliţă, Breeveld - Ad. Popa, Stanciu, Sînmărtean - Chipciu

Ludogoreţ: Stoyanov - Junior Caicara, Moţi, Terziev, Minev - Zlatinski, Dyakov - M. Aleksandrov, Marcelinho, Misidjan - Hamza

gsp.ro

UPDATE

Pentru Steaua, cele două partide cu Ludogoreţ Razgrad, de astăzi şi săptămâna viitoare au o importanţă capitală, pe plan sportiv, dar mai ales financiar. Pe plan sportiv, eliminarea n-ar fi chiar o nenorocire atât de mare pentru Steaua, întrucât o eventuală “retrogradare” în Liga Europa ar putea aduce un traseu mai lung pentru echipă, poate cu noroc o calificare în primăvara europeană, lucru practic imposibil în cazul intrării în grupele cu coloşii Ligii Campionilor.

Din nefericire, sportul se întâlneşte destul de des cu interese de altă natură, fiindcă patronul în zeghe al Stelei are nevoie de banii din Ligă pentru a-şi acoperi datoriile. Astfel încât, cu toată zgârcenia sa din ultima vreme, Becali a trebuit să scoată bani din teşcherea pentru întărirea lotului. Şi chiar dacă steliştii l-au ratat pe Hamza chiar în detrimentul rivalilor de astăzi, au adus două piese importante, Luchin de la Botev Plovdiv şi Breeveld de la Pandurii. Ex-dinamovistul se pare că nu poate fi folosit întrucât a apucat să joace un meci în Europa cu Botev, chiar în acest sezon, însă Nicandro de la Târgu Jiu poate juca. Principala problemă a lui Constantin Gîlcă este Cristian Tănase, care s-a accidentat şi nu poate juca în prima manşă, Gîlcă trebuind să găsească soluţia cea mai bună pentru a-l înlocui.

"Întâlnim o echipă din campionatul bulgar, Ludogoreţ, care are jucători cu o tehnicitate foarte bună, care joacă foarte bine între linii, dar cred că dacă vom avea o intensitate mare şi o agresivitate, cu siguranţă că vom domina jocul noi şi vom marca goluri. Este o echipă care are o mobilitate foarte bună, vine foarte bine între linii cu jucători de talie mică, caută superioritatea la mijlocul terenului, dar lasă şi multe spaţii în apărare Sper ca acest meci de acasă să fie un pas important pentru noi. Nu mă gândesc decât la grupele Ligii Campionilor. Putem să ajungem acolo pentru că avem o echipă puternică, bună, cu încredere. Sâmbătă am văzut singurul meci al lui Ludogoreţ din tribună, dar la ultimele trei partide au fost prezenţi oameni din staff-ul meu", a spus Gâlcă, luni, într-o conferinţă de presă. Constantin Gâlcă a admis că partida cu Ludogoreţ este cea mai importantă din cariera lui de antrenor de până acum, dar speră să urmeze şi alte meciuri mult mai importante.

Dacă Steaua s-a jucat învingând Pandurii cu 6-0, prin “setul alb” realizat de Claudiu Keşeru, Ludogoreţ a reuşit să câştige un derby important în campionatul bulgar, 2-0 cu ŢSKA Sofia. Fostul petrolist Younes Hamza, a fost titular şi a înscris al doilea gol, primul fiind realizat de Misidjan (’30). De asemenea, Ludogoreţ a câştigat şi Supercupa Bulgariei, învingând cu 3-1 pe Botev Plovdiv, Hamza debutând chiar împotriva fostei sale echipe, tot cu gol. Antrenorul Ghiorghi Demendjiev are mai multe variante de echipă, însă presa bulgară susţine că Hamza va juca sigur în primul “11” şi în această partidă.

Formaţiile probabile

Steaua: Arlauskis – Rîpă, Szukala, Varela, Latovlevici – Prepeliţă, Breefeld – Popa, Sînmărtean, Chicpiu – Keşeru.

Ludogoreţ: Stoianov – Caicara, A.Aleksandrov, Moţi, Vasilev – Espinho, Abel – Misidjan, M.Aleksandrov, Abalo – Hamza.

Arbitru: Felix Byrch (Germania).

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri