Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Comunicat de presa

Ștefan Mandachi investește peste 1,8 milioane de euro ȋn platforma educațională mentorMAG. Ce instrumente pentru dezvoltare le recomandă tinerilor și antreprenorilor (P)

GALERIE
Stefan Mandachi - mentormag
  • Stefan Mandachi - mentormag
- +

Omul de afaceri Ștefan Mandachi investește peste 1,8 milioane de euro ȋn platforma educațională mentorMag, ce urmează a fi lansată. 350.000 de euro au fost investiți deja ȋn producția și tipărirea primelor trei instrumente pentru dezvoltare personală: ,,Caietul de strategie”, ,,Caietul visurilor” și Cartea cu citate. Suma de 1,3 milioane de euro va fi investită ȋn materiale educaționale pentru tineri și antreprenori, iar 200.000 de euro ȋn marketing digital.  

,,Eu folosesc aceste produse de autoeducație de peste 10 ani. În ultimii 5 ani, am numărat peste 12.500 obiective scrise în caietele mele de strategie. Dintre ele, 7% le-am trecut în categoria ,,esențiale”. Pornind de la experiența personală, am configurat o metodă bazată pe focus și esențialism. Ȋn cazul meu, au avut un efect uriaș, pe partea de dezvoltare personală și profesională și am convingerea că la fel va fi și ȋn cazul studenților și antreprenorilor. Tocmai de aceea, cel puțin anul acesta, nu urmăresc să fac profit din vânzarea produselor. Vreau doar să ajungă la cât mai multe persoane și să știu că am ajutat cat mai mulți tineri să se dezvolte”, precizează antreprenorul Ștefan Mandachi.

Caietul de strategie are 230 pagini și este structurat pe două secțiuni. Prima parte conține un plan teoretic pentru întocmirea strategiilor și setarea obiectivelor, recomandări cheie de carte și film, meditații și un set de întrebări fundamentale pentru antreprenori. A doua secțiune are rol de agendă de lucru și include retrospectiva și sinteza evenimentelor importante ale lunii în curs. Toate paginile conțin indicații care servesc la menținerea focusului pe un singur obiectiv și întrebări cu rol de reminder pentru sport, introspecție și lectură. 

Caietul visurilor este un manual premium, laminat în catifea, de 226 pagini, cu textură aurită. Acest instrument de dezvoltare personală se împarte în trei secțiuni: descrierea detaliată a visurilor, exerciții practice pentru descoperirea vocației și întrebări pentru conștientizarea traumelor. 

,,Toate produsele sunt vitale pentru orice antreprenor. De trei ani ȋmbunătățesc substanțial conceptele. Atât Caietul visurilor, cât și Caietul de strategie sunt unelte de educație antreprenorială. Am lansat și o carte cu citate, esențială oricărui antreprenor care are nevoie de inspirația unei idei bune pentru marketing și copywriting. Vrem să lansăm alte nouă produse cu scop educațional anul acesta, care vor prinde contur digital în curând și se vor transforma în aplicații online. Acesta este obiectivul, să digitalizăm tot ceea ce avem în print, dar să păstrăm și formatul actual”, completează Ștefan Mandachi.

Ștefan Mandachi a renunțat la HoReCa ȋn favoarea educației online

După ce a vândut toate operațiunile din HoReCa, inclusiv compania care deține franciza Spartan, Mandachi va investi exclusiv în domeniului aplicațiilor educaționale online, o piață ȋn care vede un potențial uriaș de creștere.  

,,Voi investi masiv în educația online întrucât piața este mare, deschisă și în stadiu incipient. Platforma va fi un loc unde mentorii și discipolii se vor conecta într-o manieră inedită, pentru că performanța unuia va depinde de implicarea și devotamentul celuilalt. Va fi ceva inovativ”, declară omul de afaceri sucevean.

MentorMag este o platformă de e-learning care are deja o comunitate de 11.000 oameni pe Facebook, 3.000 urmăritori pe Instagram și 7.000 pe TikTok. 

,,Elevii și studenții fără posibilități vor primi materialele educaționale gratuit, cu condiția să-și demonstreze implicarea în procesul de autoeducație. Cred că doar atunci când ești autodidact progresezi consistent și faci performanță. De aceea am lansat pe piață aceste caiete de lucru formidabile. Până la finalul anului, ne-am propus un obiectiv îndrăzneț: 50.000 - 70.000 de unități vândute. Am încredere că vor deveni bestselleruri. Voi aloca un buget de peste 200.000 de euro ȋn marketing digital, pentru promovarea lor”, a declarat Ștefan Mandachi.

Caietul de strategie, Caietul visurilor și cartea cu citate ,,Lecția de înțelepciune” pot fi comandate pe www.caietulvisurilor.ro și www.mentormag.ro.

Cultură și educație, ȋn container 

Ȋn paralel cu pregătirile produselor educaționale, Ștefan Mandachi a mai lansat, de curând, un proiect - ,,Cu lectura dai lovitura”. Antreprenorul a construit un hub cultural, cu o bibliotecă, sală de lectură, sală de pictură și o zonă cu instrumente muzicale, ȋntr-un container de 13m x 2,5m. Costul total a fost de 12.500 de euro. Proiectul pilot este amplasat ȋn satul Cumpărătura, județul Suceava. Ștefan Mandachi vrea să colaboreze cu alți antreprenori, dispuși să finanțeze, să dedice timp și energie, pentru a multiplica inițiativa ȋn toate județele țării, ȋn special ȋn zonele rurale, defavorizate. 

******************************************************************************

Ștefan Mandachi este unul dintre cei mai urmăriți antreprenori români în mediul online, canalele sale despre educație antreprenorială având o comunitate de 483.000 urmăritori pe Facebook, 138.000 subscribers pe Youtube, 122.000 de urmăritori pe TikTok și 111.000 de urmăritori pe Instagram.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri