STENOGRAME cu Dumitru Păduraru, "maniacul sexual" poreclit "Patu' sau patru"
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
Oala cu Gust
anunturi

duminica, 24.10.2021

STENOGRAME cu Dumitru Păduraru, "maniacul sexual" poreclit "Patu' sau patru"

GALERIE
Dumitru Paduraru1
  • Dumitru Paduraru1
- +

Reporterii “Ziarului de Iaşi” au identificat-o ieri pe tânăra care a mers la Parchet şi l-a denunţat pe conferenţiarul Dumitru Păduraru de la UMF după ce acesta i-a propus să facă sex cu el. Studenta, al cărei nume nu îl vom publica, a fost admisă la Facultatea de Farmacie la buget, având printre cele mai mari note dintre toţi tinerii care au ales Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi.

De asemenea, studenta a promovat examenul de bacalaureat din vara anului trecut cu notă aproape maximă şi, în perioada liceului, a participat la mai multe olimpiade şi concursuri şcolare la liceul la care a învăţat.
Contactată de reporterii noştri în cursul zilei de ieri, fata refuzat să ofere detalii cu privire la acest caz.

Propunerile halucinante ale profesorului “Patu' sau patru”

Conferenţiarul Păduraru avea un morman de prezervative la birou

În referatul de propunere a arestării întocmit în cazul conferenţiarului Dumitru Păduraru apar detalii incredibile despre modul în care acesta încerca să o convingă pe studenta sa să facă sex cu el.

Din discuţiile ataşate la dosar reiese că, deşi fata a refuzat, universitarul a ajuns chiar să-şi expună organele genitale în faţa sa, pentru a o convinge să se culce cu el.

Potrivit documentului citat, studenta care avea să-l reclame ulterior la Parchet i-a atras atenţia lui Păduraru prin aspectul fizic, iar acesta a început să o constrângă să se culce cu el.

CITIŢI ŞI :Prima arestare în scandalul de la UMF: 30 de zile pentru Dumitru Păduraru

 De altfel, notează chiar procurorii, Dumitru Păduraru ar obişnui să recurgă la astfel de practici cu studentele sale, el fiind cunoscut sub numele de profesorul “Patu sau patru”.

Pe 12 ianuarie, Păduraru i-a spus tinerei să treacă pe la biroul său, acolo unde a întrebat-o pe tânără despre familia sa şi despre prietenul ei, pretinzându-i să se culce cu el, lucru pe care fata l-a refuzat.

Acesta i-a solicitat să se gândească la aceste aspecte, aducându-i la cunoştinţă că altfel nu va putea promova examenul nici măcar în sesiunea de reexaminări din vara anului 2015 şi i-a propus ca, în cazul în care se hotărăşte să-i satisfacă cerinţele, să îl anunţe, iar el o va lua cu un autoturism şi vor merge împreună la un hotel pentru a întreţine relaţii sexuale”, au notat procurorii.

Un “arsenal de prezervative” găsit în biroul de la UMF

Aceştia mai arată că, pe 23 ianuarie, studenta a fost chemată din nou în biroul lui Păduraru, acesta cerându-i din nou favoruri sexuale. “Deci, te obişnuieşti. După examen, treci pe aici. Da?”, i-ar fi spus conferenţiarul, solicitându-i să vină a doua zi pentru a se “conforma”.

Aceste afirmaţii ale profesorului denotă fără putinţă de tăgadă faptul că astfel de manifestări erau o obişnuinţă”, mai notează anchetatorii ieşeni. De altfel, un aspect incredibil menţionat de procurori este şi faptul că profesorul Păduraru avea în birou “un impresionant arsenal de prezervative şi de medicamente pentru creşterea potenţei”, ce a fost descoperit în timpul percheziţiei de la biroul său de la UMF.

Pe 26 ianuarie, Dumitru Păduraru i-a spus tinerei că nu a luat examenul (“Examenul, ştii că nu l-ai luat acum!... Ai văzut, da?”), conducând tânăra într-un amfiteatru al universităţii, acolo unde s-a asigurat că nu se mai afla nicio persoană.

Acolo, conferenţiarul i-a spus studentei că trebuie să facă sex cu el tot semestrul II pentru a putea promova la disciplina sa. “Te aştept în semestrul II şi în fiecare săptămână, aranjată, frumuşică, cum eşti acum… Săptămânal, în semestrul II te aştept”, ar fi spus Păduraru.

CITIŢI ŞI:

STENOGRAME cu soţii DOROBĂŢ: "Te sfătuiesc să fii drăguţ şi să nu te enervezi! Da?”

Tot atunci, universitarul a întrebat-o pe fată dacă şi-a început viaţa sexuală şi ce culoare are lenjeria sa intimă.

Lovindu-se de refuzul persoanei vătămate, Păduraru Dumitru a devenit nervos, neputând să tolereze frustrarea cauzată de atitudinea victimei şi dându-i acesteia un ultimatum: «ai zece secunde să te gândeşti! Nu. Pentru că... şi la patru am altceva şi nu am cum. Ai zece secunde să te gândeşti! (…) Zece secunde au trecut. Gândeşte-te!»”, se mai arată în referatul procurorilor.

Universitarul şi-a expus organul genital

În după-amiaza zilei de 26 ianuarie, fata s-a prezentat din nou în biroul profesorului. Acesta a devenit suspicios că ar putea fi înregistrat şi i-a cerut fetei să îşi scoată ceasul de la mână.

De această dată, Păduraru Dumitru şi-a schimbat tactica de abordare a victimei (în comparaţie cu modul brutal în care acţionase în dimineaţa aceleiaşi zile, trecând de la punerea acesteia în genunchi şi expunerea organului său genital). Astfel, acesta, considerând că pentru ca aceasta să fie mai relaxată şi să nu se sperie de el, este necesar să discute mai întăi cu studenta, pentru a-i câştiga încrederea («Stai relaxată. În primul rând, întinde-te şi stai»)”, au mai precizat procurorii.

Aceştia mai arată că cei doi au discutat mai mult, în timpul convorbirii cadrul universitar promiţându-i fetei că, dacă va face sex cu el, o va ajuta să fie admisă la Facultatea de Medicină Generală: “Eu zic aşa, să te gândeşti… Bineînţeles, ai să te duci la examene, mai ai două examene, vine vacanţa… Dar după vacanţă... oricum vei putea să treci pe la mine… îmi spui şi încerc… Eu sunt la admitere, da? (…) Eu îţi dau să înveţi, da? Şi vreau să spun că vreau să am grijă de tine să intri la Medicină, că-i păcat.

În cadrul aceleiaşi discuţii, Păduraru a întrebat-o pe fată despre părinţii săi, dar şi despre viaţa intimă pe care aceasta o are cu prietenul ei. La final, a încercat din nou să facă sex oral cu fata, însă aceasta a refuzat. După ce şi-a dat seama că ar putea fi reclamat, medicul a trecut la ameninţări: „Sigur tu nu spui la nimeni?” ... „Aşa”, „Să nu spui la cineva”…. Sunt în stare să te omor, dar nu te omor eu, te omoară altcineva.”

Referitor la motivele pentru care procurorii au cerut arestarea preventivă, aceştia l-au numit pe conferenţiarul ieşean “maniac sexual”.

 “În mod concret, activitatea inculpatului prezintă o gravitate ieşită din comun, fiind vorba de un număr mare de infracţiuni, care reprezintă, pe de o parte, o expresie a comportamentului unui funcţionar public corupt, care îşi foloseşte atribuţiile de serviciu în scopul obţinerii de foloase personale, iar pe de altă parte, o expresie a unui comportament sexual deviant, agresiv, obscen, cu manifestări ce pot exprima tendinţe de masochism şi pedofilie, specifice maniacilor sexuali”, au notat procurorii.

.....

Suspiciuni de plagiat la adresa lui Păduraru

În paralel cu ancheta derulată de procurorii ieşeni împotriva lui Dumitru Păduraru, pe site-ul plagiate.ro a fost postată, pe 23 ianuarie 2015, informaţia cum că doctorul ieşean şi-ar fi plagiat, în 1996, lucrarea de doctorat.

Potrivit site-ului amintit, Dumitru Păduraru este autorul tezei de doctorat “Studiu sistemic şi telomic al arterei mezenterice” şi ar fi plagiat din două lucrări: “Fiziologie umană”, coordonată de Ioan Hăulică şi “Studiu asupra morfofiziologiei vascularizaţiei arteriale a colonului stîng în vederea intervenţiilor chirurgicale”, teza de doctorat a lui Mircea Zamfir.

Dumitru Păduraru se află în prezent în spatele gratiilor fiind acuzat de luare de mită, tentativă de viol şi şantaj. În trei zile diferite din luna ianuarie, Păduraru ar fi încercat să întreţină raporturi sexuale cu studenta sa, fata înregistrând discuţiile. În ultima întâlnire, Păduraru ar fi ameninţat-o pe studentă cu moartea dacă va dezvălui ce i-a cerut.

ISTORIA SCANDALULUI DE LA UMF:

BOMBĂ! SEX ŞI ŞPĂGI LA EXAMENE LA UMF IAŞI

 Procurorii DNA Iaşi au detonat ieri o bombă în mediul universitar: trei doctori, toţi cadre didactice la UMF, au fost duşi la audieri într-un dosar de corupţie. Managerul Spitalului de Boli Infecţioase, Carmen Dorobăţ, soţul acesteia, Gheorghe - şef de secţie la Spitalul de Neurochirurgie şi dr. Dumitru Păduraru sunt cercetaţi pentru luare de mită.   

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Sportul, tărâm de rai pentru conspiraţionişti

Nicolae GRECU

Sportul, tărâm de rai pentru conspiraţionişti

„E dreptul meu să fac ce vreau cu organismul meu” este un leit motiv al declaraţiilor fotbaliştilor pe posturile TV, fără a pomeni vreunul de vieţile altora.

Filmuletul zilei

opinii

Etimologicale pescăreşti (IX)

Eugen MUNTEANU

Etimologicale pescăreşti (IX)

Povestea ajunge, în fine, la descrierea „tehnicăˮ a lotcii.

Împărţiţi, dar nedespărţiţi

pr. Constantin STURZU

Împărţiţi, dar nedespărţiţi

În slujba logodnei, într-una dintre rugăciuni, ne adresăm lui Dumnezeu cu aceste cuvinte: "Care pe cele despărţite le aduni întru unire şi ai pus dragostea legătură neîntreruptă". Căderea primilor oameni, a protopărinţilor Adam şi Eva, a însemnat nu doar ruperea lor de Creator, ci şi dezbinarea acestora şi a urmaşilor lor. Prima crimă din istoria umanităţii a fost săvârşită asupra unui frate.

La plimbare pe axa culturală (3)

arh. Ionel OANCEA

La plimbare pe axa culturală (3)

Arhitectura, prin conţinutul simbolic, estetic, funcţional, este interpretată în cheie diferită de fiecare persoană în parte. Un exerciţiu simplu poate demonstra această realitate. 

pulspulspuls

Ciucă desemnatul de la Bucureşti şi relaţia cu Mihăiţă& Costel de la Iaşi

Ciucă desemnatul de la Bucureşti şi relaţia cu Mihăiţă& Costel de la Iaşi

La trei zile după ce a dat cu artificii la Palat, şi asta după ce  nu a avut nicio reţinere să aprobe şi târgul de căciuli de la Hală, dar şi coada la moaşte la liber, auzim că Mihai Chirica a vorbit către presa centrală spunând pe un ton foarte doct şi sfătos că musai este nevoie de un lockdown total, cu închidere în casă mai ceva ca anul trecut. 

Caricatura zilei

Ciucă 2

Editia PDF

Bancul zilei

Cercetatorii ardeleni au descoperit ca oricâta mâncare le-ai da musafirilor, tot se îmbata.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Ar trebui închise școlile dacă se trece de 6 la mie?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.