anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Stripărul a dat iama pe autostradă. S-a dus pe copcă şi mişcarea asta...

GALERIE
puls
 • puls
- +

Stătea ieri amicul Archibald Tănase şi fuma alene, tot meditând la vremelnicia vieţii, dar mai ales a ăleia publice, şi mai ales când târâi mizeria din politichie peste ea. 

Mai concret, zice Amicul Archie, iacătă cum poţi să compromiţi o mişcare onorabilă în doi timpi şi trei mişcări, înhăitându-se cu un golan al politichiei locale, fostul prifect stripăr! Cum care stripăr? Ăla care a avut dosar după ce s-a îmbătat în cârciumă de fiţe, acuma ceva ani, şi-a dat pantalonii jos şi a început să danzese pe masă în văzul lumii, de-au trebuit să vină două legătură de gabori ca să-l dea jos, să-l liniştească şi să-l scoată afară, în timp ce bagabontul grobian îi înjura şi-i scuipa.

Una peste alta, nu de stripăr ne e nouă acuma, n-are decât să mai urce odată pe masă, cu tot cu urdoiul de lângă el. Altceva parcă ne doare: cum şi-au bătut joc de o mişcare civică frumuşică, ce pornise aşa frumos, şi care nu mai poate fi de acuma ‘nainte la fel, chit că se ocupă alţii de ea. Şi, apropo: unii bârfesc că toată manevra asta a avut un preţ, ceva cu patru zerouri. Hai, bă, că noi nu credem aşa ceva... Ce? Cum? Poftim?

Iaca de ce n-a oprit Ponta la accidentul lui Orban de la Sârca: e de la femei!

Vă mai amintiţi de acel accident de la Sârca de Iaşi din 2015 când actualul premier Orban s-a răsturnat cu Loganul în boscheţi, într-o curbă, apoi acesta era nervos nevoie mare că Victor Ponta a trecut pe lângă el, în timp ce pleca de la Hora ieşeană de pe 24 ianuarie, a încetinit să facă două-trei poze dar nu a oprit să întrebe dacă e totul ok?

Ei bine, stimaţi telespectatori, iacătă cam de unde vine râca dintre cei doi, o râcă aşa de mare încât Ponta să nu vrea să oprească la accident, chit că până şi regulamentul rutier, dacă nu s-a schimbat între timp, te cam obligă la asta! Ce spunea Ponta acum două-trei seri, la o latrină teve: „Relaţia personală cu Orban? Foarte rea! Din cauza unor lucruri care nu ţin de politică. E ceva vechi, cu soţia mea... Orban cred că e cel mai vechi în politică, mai vechi decât Băsescu, şi face lucrurile pe vechi, aşa... urât, murdar”.

Aham, deci e vorba de soţie... Măi, măi: oare s-o fi dat Mandolină la Daciana înaintea lui, sau ce, de l-a supărat aşa tare pe Victoraş? Noo, staţi liniştiţi, că nu e cazul: cică i-ar fi făcut o plângere penală madamei Daciana pe persoană fizică, ceva legat de nişte vilişoare. Ei, şi voi acuma: hârjoană... Ce altceva?

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Un mai prea îndepărtat (I)

Cătălin ONOFREI

Un mai prea îndepărtat (I)

Au trecut peste trei decenii de la primele alegeri „libere”!

opinii

Papua Noua Românie

Briscan ZARA

Papua Noua Românie

Furtul şi distrugerea lucrurilor care nu-ţi aparţin sunt obiceiuri respectate cu sfinţenie de toţi aici. Fiecare dintre aceste fapte va fi recompensată cu vârf şi îndesat în lumea de apoi, deci e bine să ai cât mai multe din astea în portofoliu.

Șefu-i șef și-n pielea goală?

Cristina DANILOV

Șefu-i șef și-n pielea goală?

Conceptul de „violenţă de gen”, considerată a fi iniţial o chestiune de familie ce nu trebuia să iasă pe uşi şi, deci, în care nu trebuie să se intervină din afară, denumeşte azi o problemă mai largă ce pare să se fi extins, dincolo de uşa casei, pe mai multe paliere din viaţa de zi cu zi a multor femei. Prezenţa acestui tip de violenţă în relaţii de cuplu sau profesionale scoate în evidenţă, din păcate, şi mai mult imaginea femeilor aflate în situaţie de subordonare faţă de bărbaţi şi presupune asumarea relaţiilor de putere inegale din punct de vedere istoric dintre cele două genuri, prin care bărbaţii sunt legitimaţi să-şi menţină status-quo-ul de dominaţie.

Artă şi război

Mihai DORIN

Artă şi război

Războiul a fost mereu o temă de reflecţie pentru istorici şi artişti, dar şi o temă de investigaţie declarat „obiectivă” de către istorici şi asumat subiectivă de către artişti. Nu e o competţie între cele două viziuni, ci o formă de complementaritate liberă. 

pulspulspuls

O mică îndoială strecurată în altar la Mitropolie de preoţii ieşeni mai deschişi spre lume. Problema lui Teo Fan Fan

O mică îndoială strecurată în altar la Mitropolie de preoţii ieşeni mai deschişi spre lume. Problema lui Teo Fan Fan

Pentru că tot este astăzi în calendarul ortodoxiei ziua Sfântului Cuvios Simeon cel din Muntele Minunat, haideţi să împărtăşim cu ocazia asta şi cu domniile voastre, iubiţi drept-credincioşi, o chestiune de care ne minunăm şi ne tot roade de mai multă vreme pe noi, iar mai nou auzim că roade şi unele feţe bisericeşti de prim rang din toată arhiepiscopia, şi nu numai. 

Caricatura zilei

Cireșe, nu ruble

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.