Student economist găsit spânzurat în pădure. Gestul, un mister total
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

sambata, 08.05.2021

Student economist găsit spânzurat în pădure. Gestul, un mister total

GALERIE
student Economie Iasi sinucidere Iulian Nechifor
  • student Economie Iasi sinucidere Iulian Nechifor
- +

 Iulian Nechifor nu a lăsat niciun bilet sau mesaj care să explice gestul său total neaşteptat

Un student de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi a fost găsit spânzurat în cursul zilei de ieri în pădurea Voineşti, fără a lăsa vreun mesaj, vreun bilet de adio sau ceva care să explice cât de cât gestul său neaşteptat. Iulian Nechifor, student la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor, la studiile de licenţă, în anul al III-lea, la specializarea Contabilitate şi Informatică de Gestiune, fusese dat dispărut, ultima dată fiind văzut joi, 8 aprilie, în jurul orei 17, în satul Voineşti.

Tânărul, în vârstă de doar 22 de ani, era căutat inclusiv de către colegii săi de facultate, membrii Ligii Studenţilor Econimişti organizând o acţiune de căutare a acestuia în cursul zilei de ieri, invitând pe toţi cei care doresc să participe la căutare. „Mâine, 11.04.2021, la ora 08:30, se va organiza o acţiune de căutare a studentului. Sunt bineveniţi toţi cei care doresc să ajute!”, au menţionat colegii tânărului, pe pagina de Facebook a organizaţiei.

Reporterii „Ziarului de Iaşi” i-au contactat pe reprezentanţii Ligii Studenţilor Economişti pentru a oferi o recţie în acest sens, aceştia menţionând însă faptul că familia tânărului nu doreşte să ofere declaraţii în acest sens şi, prin urmar, respectă şi ei acest lucru. „Iulian a fost găsit fără viaţă, iar familia nu este de acord să ofere declaraţii. Respectăm această decizie şi rămânem şi noi rezervaţi în a da declaraţii”, au punctat aceştia.

Studentul a fost găsit cu sprijinul Ligii Studenţilor Economişti şi al unei alte organizaţii care sprijină mereu astfel de demersuri ale Poliţiei.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Obsesiile microbiştilor români

Nicolae GRECU

Obsesiile microbiştilor români

„Ne-a furat arbitrul” şi „jucătorul X ne-a vândut la pariuri” sunt unele dintre acestea.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Episodul de azi, penultimul din această serie, conţine o succintă prezentare a confuziei medievale dintre denumirile istorice Dacia versus Danemarca, respectiv Dacus versus Danus, confuzie pe baza căreia autori contemporani construiesc ipoteze aberante, cu motivaţie „patriotică”, dar cu un puternic iz protocronist.

După Înviere

pr. Constantin STURZU

După Înviere

Cea mai importantă predică a Domnului a fost una fără cuvinte. A început în Ghetsimani, cu sudoarea Lui, care "s-a făcut ca picături de sânge" (Luca 22, 44) şi a continuat pe Cruce, până la gestul de a-Şi da duhul de bunăvoie, nu pentru că fusese biruit de moarte. 

Dezastru de sărbători

Alexandru CĂLINESCU

Dezastru de sărbători

Să nu ne amăgim cu gândul că lumea, în special tinerii, nu se mai uită la televizor. România TV are audienţă la un segment deloc neglijabil din populaţie, sensibil la „patriotism” şi la grija pentru „nevoile românilor”. Direct sau insidios, postul exercită o influenţă nefastă, cu consecinţe pe termen lung.

pulspulspuls

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Un amic cetitor atent atent ne-a pus ieri la dispoziţie această faină poză de campanie, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Două măști

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.