Studenta devoratoare de milionari. Cere cadouri costisitoare şi un trai de lux
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 16.01.2021

Studenta devoratoare de milionari. Cere cadouri costisitoare şi un trai de lux

GALERIE
alex munoz
  • alex munoz
- +

A dat iubirea pe viaţa luxoasă. O studentă la Medicină, în vârstă de 26 de ani, din Los Angeles, California, se declară devoratoare de bărbaţi în vârstă şi milionari care îi pot asigura un stil de viaţă luxos şi îi pot oferi cadouri costisitoare.

Alex Munoz recunoaşte fără nici o ruşine că şi-a părăsit logodnicul, pe nume Caesar, pe care, culmea, îl iubea chiar dacă nu era bogat, ca să iasă la întâlniri cu diverşi milionari, mult mai în vârstă decât ea, care îi pot satisface orice capriciu din punct de vedere financiar.

Câţiva dintre ei i-au oferit cadouri extravagante, precum un Bentley de 125.000 dolari, câţiva cai sau o casă de 182.000 de dolari, însă de departe cel mai interesant dar pe care l-a primit este o panteră neagră. Studenta spune că a început să iasă cu bărbaţi bogaţi din 2010, când avea 21 de ani.

“Am auzit atunci de un site online prin care se aranjează întâlniri, accesat de milionari. Eram falită la acel moment şi am zis că nu pierd nimic dacă încerc. Întotdeauna mi-au plăcut bărbaţii mai în vârstă. Sunt atrasă de ei şi mă înţeleg bine cu ei. Sunt dependentă de ei” a mărturisit Alex.

libertatea.ro

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Primăvara din ianuarie

Nicolae GRECU

Primăvara din ianuarie

Pericolul de îngheţare şi pericolul de carantină pun în primejdie desfăşurarea Ligii I conform graficului.

Filmuletul zilei

opinii

Un corifeu al „gândirii politice corecte” - Noam Chomsky (I)

Eugen MUNTEANU

Un corifeu al „gândirii politice corecte” - Noam Chomsky (I)

Unul dintre cei mai proeminenţi promotori ai „corectitudinii politice”, ideologie larg răspândită în mediile academice şi în mass media occidentale, este lingvistul american Noam Chomsky. O parte din ideile sale politice sunt analizate în articolul de faţă.

Dar cine „le are cu Biserica”?

pr. Constantin STURZU

Dar cine „le are cu Biserica”?

Acum o lună, mai exact pe 16 decembrie, au fost publicate rezultatele unui sondaj realizat de Centrul de Cercetări Sociologice LARICS, în parteneriat cu Secretariatul de Stat pentru Culte şi cu Institutul de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale (ISPRI) al Academiei Române. Desfăşurată sub titulatura „Barometrul vieţii religioase”, cercetarea vine să evidenţieze şi ce impact a avut, din perspectivă religioasă, 2020 (anul „pandemic”) asupra populaţiei. 

Filozofie coruptă

arh. Ionel OANCEA

Filozofie coruptă

Într-o viziune grosolană despre normalitate se poate aprecia că administraţia comunistă era mai funcţională ca cea de astăzi. Pentru obţinerea unui act administrativ puteai merge la audienţe la diverşi tovarăşi cu funcţii dispuşi, de regulă, să te asculte. Dacă nu, existau cel puţin două chei universale capabile să facă minuni, pachetul de Kent sau de cafea naturală. Ajuta, la fel de mult, nepotismul, cunoştiinţele, bunii amici din lanţul slăbiciunilor atât de bine surprins în celebra schiţă a lui Caragiale.

pulspulspuls

De ce se pregăteşte oare nea Măricel?

De ce se pregăteşte oare nea Măricel?

După ce l-a acuzat lumea că a plecat din Casa Pătrată cu gentoiul burduşit de like-uri şi urmaritori ai paginii oficiale de Facebook a instituţiei, îndensând totul apoi pe pagina lui de polkitician, iacătă că nea Măricel, fostul şef de judeţ, mai vbine cu o surpriză, şi tot în spaţiul virtual. 

Caricatura zilei

Mușchi

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.