Studenți, Profesori și Pasiune: PR Tea de Iaşi adună comunitatea academică în Grădina Botanică pentru a combate stresul și burnout-ul

duminică, 26 mai 2024, 03:40
2 MIN
 Studenți, Profesori și Pasiune: PR Tea de Iaşi adună comunitatea academică în Grădina Botanică pentru a combate stresul și burnout-ul

PRIME Iași, Asociația Studenților de la Comunicare și Relații Publice, invită toți studenții să participe la o conferință specială ce va avea loc joi, 30 mai, în oaza de liniște a Grădinii Botanice „Anastasie Fătu”. Evenimentul promite să fie unul inedit, cu focus pe gestionarea stresului, prevenirea burnout-ului și menținerea unei atitudini pozitive în viața academică și profesională.

Conferința, care va începe la ora 17:00, îi va avea ca speakeri pe Silvia Nemțanu și Emilian Clipa, experți recunoscuți pentru abordările lor inovative în domeniul sănătății mentale și dezvoltării personale. Participanții vor avea ocazia să învețe strategii eficiente pentru a naviga provocările vieții de student și a celei profesionale, într-un cadru care încurajează dialogul și schimbul de experiențe.

Gabriela Poleac, asist.univ.asoc.drd., una dintre vocile autorizate ale corpului didactic, a subliniat importanța evenimentului: „Recomand cu căldură tuturor studenților să participe la PR Tea de Iași. Este mai mult decât o conferință; este o platformă de dezvoltare profesională și personală, care facilitează tranziția de la teorie la practică.”

Alexia Ciubotariu, coordonatoarea ediției cu numărul 31, a împărtășit entuziasmul și provocările întâmpinate în organizarea evenimentului: „A coordona PR Tea de Iași a fost o experiență intensă, care ne-a permis să oferim studenților nu doar informații valoroase, ci și un mediu care să inspire și să motiveze.”

PRIME Iași se mândrește să fie singura asociație de profil din regiunea Moldovei și continuă tradiția de excelență prin proiectul PR Tea, ajuns la impresionanta sa a 31-a ediție. Evenimentul este o dovadă a angajamentului asociației de a susține studenții în drumul lor academic și profesional, oferindu-le instrumente și resurse pentru a prospera într-o lume dinamică și solicitantă.

 

Toate articolele din noua secţiune ZdI “Ziarul Studenţesc”, AICI

Despre noul proiect ZdI “Ziarul Studenţesc” citeşte AICI

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii