Studenţii de la Universitatea Tehnică vor meniul de la cantină pe Facebook
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 05.03.2021

Sondaj printre studenţi, la Universitatea Tehnică

Studenţii de la Universitatea Tehnică vor meniul de la cantină pe Facebook

GALERIE
cantina
  • cantina
- +

Ce fel de servicii îşi doresc studenţii de la Universitatea Tehnică la cantină, potrivit studiului. Una din doleanţe: vor să consulte zilnic meniul pe Facebook.

Cu scopul de a îmbunătăţi condiţiile de la cantina din Campusul „Tudor Vladimirescu“, un grup de studenţi coordonat de către Direcţia Servicii Studenţeşti de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi“ din Iaşi a realizat un sondaj pentru a vedea care sunt preferinţele celor care aleg să mănânce o masă caldă în locul unui meniu la fast-food.

Astfel, pe baza unui număr de 15 întrebări, chestionarul a fost redactat integral de către 12 studenţi în urma unei sesiuni în care au fost gândite întrebările de către aceştia sub supervizarea DSS. Astfel, studenţii care au completat formularul consideră că mâncarea ar trebui să fie mai diversificată, ar dori un meniu fix care să fie disponibil pe toată durata zilei şi 82% dintre studenţi consideră ca ar fi util ca serviciile cantinei să înceapă de dimineaţă, şi nu de la ora 12, şi să ofere atunci şi un mic dejun.

Aceştia au mai sugerat şi faptul că timpul de servire ar fi mai lung la ora deschiderii şi că diversitatea meniului se subţiază odată cu avansarea programului. „Studiul a fost redactat şi interpretat de către un student care îşi face internshipul la DSS şi a fost o ideea comună pentru ca studenţii să îşi poată da cu părerea despre serviciile cantinei fără a sta cu gândul că vor fi traşi la răspundere pentru ideile lor. Este un instrument în care îşi pot exprima concret cât de mulţumiţi sunt de serviciul administraţiei căminelor şi sunt mulţumit de felul în care a ieşit, chiar dacă puţin târziu“, a declarat ing. Bogdan Budeanu, director al DSS de la UTI.

Printre rezultatele mai notabile ale chestionarului se numără şi faptul că aproape jumătate (43%) dintre studenţii chestionaţi spun că merg la cantină de măcar trei-patru ori pe săptămână, iar 30% dintre ei merg mai rar, de două ori în cele cinci zile lucrătoare. La recomandări, studenţii au spus că ar dori ca meniul să fie postat pe o pagină dedicată şi pe Facebook, să fie mâncare mai naturală şi ecologică, ca sala de mese să fie mai primitoare şi accesul la casele de marcat să fie mai facil, şi au apreciat faptul că pot plăti cu cardul.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

„Ajutorul” rusesc

Radu POPESCU

„Ajutorul” rusesc

Mai întâi se discreditează orice ajutor venit din partea României şi a Uniunii Europene, chiar dacă este vorba despre un vaccin omologat în Uniunea Europeană şi care este administrat gratuit populaţiei, pentru ca, ulterior, problema apărută să fie „rezolvată” prin importul a 1.000.000 de doze Sputnik din Rusia, vaccin care apoi va fi administrat, doar contra cost şi printr-o reţea comercială privilegiată, tuturor celor care vor să nu se îmbolnăvească de COVID.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

De la un martie la altul

Alexandru CĂLINESCU

De la un martie la altul

După un an la capătul căruia am văzut că, graţie inteligenţei umane, răul îşi are totuşi leac, e cazul să dăm prioritate lucidităţii, să ne dezbărăm de spaimele iraţionale şi să reîncepem, treptat, să trăim. Normal.

Nevoia de o nouă clădire simbol pentru Iaşi

George PLEȘU

Nevoia de o nouă clădire simbol pentru Iaşi

E timpul ca generaţia noastră să ofere o actualizare a identităţii oraşului prin construirea unei noi clădiri care să devină un reper (landmark) pentru comunitate, un punct de atracţie pentru vizitatori şi o ancoră pe harta regiunii, un atu în competiţia cu alte oraşe de talie similară din această zonă a Europei.

Odiseea, „la feminin”?

Nicolae CREŢU

Odiseea, „la feminin”?

Un titlu de carte, în librărie: Odiseea povestită de Penelopa, Circe, Calypso şi celelalte (Ed. Trei, 2020), de Marilu Oliva, trad. Beatrice Baciu. La ce să te aştepţi oare? Feminism, revendicativ, cu „retuşuri”, fie mai blânde, fie brutale, aduse epopeei homerice? Sau, şi mai rău, vreo tentativă de „rescriere” cu efect de intruziune „naratorială”, voit sau nu, „justiţiar” desfigurator? 

pulspulspuls

De ce-o fi dat bani Peni Hill patronului de la feisbuc? Şi cam cât?

De ce-o fi dat bani Peni Hill patronului de la feisbuc? Şi cam cât?

Ehehe, cred că nu se poate să nu ştiţi vorba aia a românului, stimaţi telespectatori: găgăuţă, dacă nu-i fudul, parcă nu e găgăuţă destul. Taare dreptate mai are şi românul ăsta necunoscut câteodată, zău aşa... 

Caricatura zilei

Dosar clasat

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.