anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

miercuri, 15.07.2020

Studenţii de la USAMV susţin examenele de absolvire şi proiectele de diplomă

GALERIE
USAMV Iasi
  • USAMV Iasi
- +

Studenţii din ani terminali de la Universitatea de Ştiinţe Agricole şI Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad“ din Iaşi (USAMV) au început de ieri, 22 iunie, susţinerea examenului de finalizare a studiilor. 

Astfel, pe parcursul întregii săptămâni, cei aproape 600 de absolvenţi înscrişi la examene vor susţine atât proba scrisă, cât şI prezentarea proiectelor. Cei mai mulţI absolvenţi înscrişi sunt la Facultatea de Agricultură, la cele şapte specializări. „Susţinerea examenului şI prezentarea proiectelor de diplomă vor avea loc în perioada 22-27 iunie 2020. Atât proba scrisă cât şi susţinerea proiectelor au loc în aceeaşi zi, în mai multe serii, la intervale orare diferite, astfel încât să se asigure distanţarea între candidaţi atât în timp cât şi spaţiu, totul concretizându-se într-o planificare minuţioasă pe care viitorii noştri absolvenţi o cunosc din timp“, a precizat conf. univ. dr. Denis Ţopa, decanul Facultăţii de Agricultură a USAMV Iaşi.

La Facultatea de Horticultură s-au înscris 93 de absolvenţi, la cele trei specializări, în timp ce la Facultatea de Zootehnie sunt înscrişi 109 viitori ingineri, la cele patru specializări. La Facultatea de Medicină Veterinară sunt 114 tineri viitori medici veterinari care vor susţine examenul de finalizare la sediul instituţiei, în timp ce tinerii străini, studenţi în ultimul an, la Medicină veterinară cu predare în limba engleză, vor susţine examenul în mediul online, duminică, 26 iunie, pe platform ZOOM.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Gardienii umanităţii

Cătălin ONOFREI

Gardienii umanităţii

A venit momentul să ne gândim din nou la stele şi la roboţi.

Filmuletul zilei

opinii

Industria de selfie-uri

Briscan ZARA

Industria de selfie-uri

Prezentul a murit în numele eternităţii. Care eternitate se pierde într-un morman de CD-uri sau în vreun fişier pe calculator cu mii, poate sute de mii de alte momente „salvate” - în realitate pierdute - care, mai mult ca sigur, nu vor mai apuca să fie vreodată vizionate de nimeni din lipsă de timp (cine are atât timp pe lume să vadă mii de poze?!...).

Contribuţii ieşene la întemeierea statisticii oficiale în România

Ciprian IFTIMOAEI

Contribuţii ieşene la întemeierea statisticii oficiale în România

De-a lungul celor 161 de ani de funcţionare neîntreruptă, statistica oficială din România a fost condusă de personalităţi marcante ale ştiinţei şi culturii ca Dionisie Pop Marţian, Ion Ionescu de la Brad, Loenida Colescu, Sabin Manuilă, Anton Golopenţia, Constantin Ionescu, a beneficiat de contribuţiile unor savanţi şi creatori de şcoală socială, economică, demografică, matematică precum Dimitrie Gusti, Virgil Madgearu, Octav Onicescu, Nicolae Georgescu-Röegen, Gheorghe Mihoc, Vladimir Trebici.

Din nou, despre statui şi demolatori

Mihai DORIN

Din nou, despre statui şi demolatori

La pledoaria mea din articolul precedent pentru statui şi dezicerea de demolatori, mi s-a replicat că acestea sunt făcute să dăinuie atât cât nu le-a trecut vremea. După care sunt demolate sau demontate şi ascunse privirilor oamenilor. Pentru ca ei să nu creadă în idoli falşi sau care nu mai corespund vremurilor noi. De-a lungul timpului asistăm la o veritabilă cavalcadă a demolării statuilor. 

pulspulspuls

Cât de grea alegere are de făcut PD Daniel?

Cât de grea alegere are de făcut PD Daniel?

Ehehe, iubiţi dreptcredincioşi, am stat noi strâmb şi am cugetat drept dacă se cade oare în faţa lui Doamne-Doamne, acuma în preajma lui Sânt’Ilie, să plecăm urechea sau să scormonim în mormanul mare de zvonuri despre personagiile pentru care par a se face cărţile în aceste zile, ca să fie uns peste cea mai bogată arhiepiscopie din ţară, numai păduri, păşuni şi mănăstiri bogate cât vezi cu ochii. 

Caricatura zilei

Test Covid Grecia

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.