anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Studenţii politehnişti pot obţine actele de studii doar cu programare pe e-mail

GALERIE
acte studii TUIASI
 • acte studii TUIASI
- +

Actele de studii de la Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" se eliberează doar cu o programare prealabilă prin email, programare care va trebui să fie confirmată de către membrii Biroului Acte de Studii. Decizia a fost luată, potrivit anunţului de pe site-ul oficial, considerând evoluţia din prezent a pandemiei de Covid-19.

Reprezentanţii Politehnicii anunţă că aceste programări se pot face la adresa de e-mail diplomas@tuiasi.ro, de luni până vineri, iar mesajul de programare trebuie să conţină numele complet din certificatul de naştere, tipul actului de studiu pe care îl doreşte eliberat, numărul de acte solicitat, dar şi date legate de facultatea, sesiunea susţinerii examenului de finalizare a studiilor, dar şi ziua în care cel care face această solicitare doreşte să fie programat. În funcţie de disponibilitatea datei solicitate şi de numărul de persoane înscrise la acea dată, reprezentanţii Biroului Acte de Studii vor trimite răspuns solicitării cu ziua şi ora programării.

Reprezentanţii TUIASI atrag atenţia că va fi necesară respectarea programărilor pentru a nu se crea aglomerări, subliniind totodată că cei care se vor prezenta la Biroul Acte de Studii trebuie să poarte măşti de protecţie şi să respecte regulile sanitare şi de distanţare fizică faţă de alte persoane. Totodată, persoanele programate trebuie să obţină de la portar un ecuson de acces în clădire.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moscova taie punţile

Lucian DÎRDALA

Moscova taie punţile

Câtă vreme nu este decisiv învinsă pe câmpul de luptă, iar acest scenariu este greu de imaginat într-un război purtat doar cu Ucraina (fie ea şi înarmată de Occident), Rusia nu va negocia asupra „teritoriului naţional”. Ideea că angrenarea Rusiei într-un război de uzură, lipsit de victorii şi generator de costuri umane şi materiale, ar conduce la înmuierea Kremlinului în materie de teritorii era problematică dintru început - acum, ea nici nu mai poate fi luată în calcul.

opinii

Ego-grafii. Emil Brumaru (I)

Codrin Liviu CUȚITARU

Ego-grafii. Emil Brumaru (I)

Emil Brumaru era, în subsidiar, aidoma tuturor scriitorilor adevăraţi, fiinţa cea mai delicată cu putinţă - aproape fragilă, aş îndrăzni să observ - care-şi disimula, în identitatea (construită) de rebel al culturii, propriile temeri şi inhibiţii în faţa „infernului” din celălalt.

Viitorul memoriei

Bogdan ILIESCU

Viitorul memoriei

„Nothing is ever really lost to us as long as we remember it.” (Nimic nu e complet pierdut câtă vreme ni-l putem aminti.) L.M. Montgomery

Bogdan Bârleanu - poftire la un ospăţ al spiritului şi inefabilului

Grigore ILISEI

Bogdan Bârleanu - poftire la un ospăţ al spiritului şi inefabilului

Bogdan Bârleanu trăieşte timpul deplin al slujirii artei. Sigur, nu-i ceva nou în existenţa sa de artist. Rostirea în limbajul plasticii a fost şi este, în chipul cel mai firesc, raţiunea sa de a fi. Dar acum, mai mult poate decât oricând, viaţa lui Bogdan Bârleanu curge în albia picturii. 

pulspulspuls

Povestea pe scurt a doi imobiliari din Iaşi: unul are o jenă financiară, iar celălalt tocmai a luat o chelfăneală pe cinste

Povestea pe scurt a doi imobiliari din Iaşi: unul are o jenă financiară, iar celălalt tocmai a luat o chelfăneală pe cinste

Spun surse din târg, care stau cu urechea lipită de caldarâmuri rezidenţiale şi ascultă cu atenţie vuietul pieţei imobiliare, că este jale mare printre developerii din târg şi că unii dintre ei sunt pe marginea prăpastiei în timp ce alţii sunt pe tobogan la vale chiuind ca Pintea haiducul care se aruncă de pe stânci. 

Caricatura zilei

Zbor anulat

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.