Studenţii şi absolvenţii de la Jurnalism dezbat joi viitorul facultăţii
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

vineri, 07.05.2021

Studenţii şi absolvenţii de la Jurnalism dezbat joi viitorul facultăţii

GALERIE
UAIC Iasi
  • UAIC Iasi
- +

Masteranzii specializării de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, de la Facultatea de Litere, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, coordonaţi de prof.dr. Dan Stoica, organizează joi, de la ora 10.30, cea de-a VIII-a ediţie a evenimentului „Alumni Jurnalism UAIC”. Anul acesta, tinerii studenţi au propus ca temă de dezbatere „Idei pentru un masterat la jurnalism” şi au invitat atât jurnalişti absolvenţi ai Facultăţii de Litere, cât şi specialişti în comunicare. 

Evenimentul va avea loc în Sala Ferdinand din Corpul A al UAIC, în apropiere de rectoratul UAIC. „Vrem ca anul acesta, în urma evenimentului Alumni, să reuşim să strângem un arsenal de sugestii pentru o posibilă structură a masteratului de la Jurnalism. Credem că nimeni alţii nu ar fi mai potriviţi să propună ce anume poate fi transformat decât foştii studenţi ai facultăţii noastre. Până în momentul de faţă, sugestiile primite sunt foarte diferite, ele concentrându-se în jurul unor discipline care momentan sunt cel mult variante de opţionale abia introduse în programa studenţilor la licenţă”, a precizat Aryna Creangă, unul dintre studenţii organizatori. În cadrul evenimentului, actualii studenţi de la Jurnalism vor avea şansa să se întâlnească cu absolvenţi ai departamentului şi să discute despre traiectoria carierei lor, despre cum este să lucrezi în presă sau în alte domenii după ce ai absolvit Jurnalismul. 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cu primarul Mihai Chirica la Zoiosu’

Toni HRIŢAC

Cu primarul Mihai Chirica la Zoiosu’

Primarul foloseşte resursele patrimoniale şi juridice ale primăriei ca să-şi gestioneze destinul politic.

Filmuletul zilei

opinii

Dezastru de sărbători

Alexandru CĂLINESCU

Dezastru de sărbători

Să nu ne amăgim cu gândul că lumea, în special tinerii, nu se mai uită la televizor. România TV are audienţă la un segment deloc neglijabil din populaţie, sensibil la „patriotism” şi la grija pentru „nevoile românilor”. Direct sau insidios, postul exercită o influenţă nefastă, cu consecinţe pe termen lung.

Marte

Neculai SEGHEDIN

Marte

Aşa cum românii au aşteptat în zadar sosirea americanilor (au venit, ce-i drept, dar cam târziu!), aşa şi pământenii au aşteptat invazia marţienilor până când s-au plictisit şi atunci au trimis ei diverşi emisari către planeta vecină.

De ce romanul? (I)

Nicolae CREŢU

De ce romanul? (I)

A trecut de mult vremea întrebării simptomatic reluate pe atunci „De ce nu avem roman?”. În zilele noastre mai că-ţi vine să (te) întrebi, în faţa producţiei de titluri, altceva: dar oare chiar avem atât de mulţi romancieri? Asta, înainte de a-i citi? După lectură, schimbând ceea ce e de schimbat: oare cum s-o fi explicând iluzia atâtor „romancieri” despre ceea ce scriu ai? Pentru că, la drept vorbind, proporţia de autentice romane din „avalanşa” editorială readuce percepţia realităţii la adevărata şi onesta ei măsură.

pulspulspuls

Mărirea şi decăderea lui Mihăiţă vodă Chirica: cine i-a tras scatoalca ce l-a dat jos de pe cal?

Mărirea şi decăderea lui Mihăiţă vodă Chirica: cine i-a tras scatoalca ce l-a dat jos de pe cal?

Una bucăţică de analiză politico-mondenă de Bahlui pe ziua de azi, stimaţi telespectatori, dacă tot e ziua Izvorului Tămăduirii, sărbătoare cu cruce roşie.

Caricatura zilei

Două măști

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.