Studii doctorale la TUIAȘI
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Studii doctorale la TUIAȘI

GALERIE
adriana-minea
  • adriana-minea
- +

Dna prof. univ dr. ing. Alina Adriana Minea, director al Consiliului Studiilor Universitare de Doctorat din cadrul TUIAȘI, ne vorbește astăzi despre creșterea vizibilității studiilor doctorale oferite de universitate: doctorat european, apartenența la organisme internaționale, proiecte de promovare.

Situația doctoranzilor în acestă perioadă de criză sanitară nu este una ușoară. Evenimentele importante organizate de CSUD și Școala Doctorală cum sunt Zilele TUIAȘI și Conferința Școlii Doctorale fiind amânate, au determinat ca preocupările cu prioritate în această perioadă să fie înființarea în premieră de sesiuni de training online pentru doctoranzi.

 

 

Pe lângă introducerea conceptului de convergeță în studiile doctorale și intensificarea colaborării dintre domenii, s-au creat la nivelul Școlii Doctorale grupuri de discuţii între studenţii doctoranzi pentru promovarea activităţilor fiecăruia.

,,Crearea premiselor pentru interacţiuni tip “brainstorming” între doctoranzi au ca scop rezolvarea unor probleme punctuale apărute în activitatea de cercetare (experiment, analiză numerică, interpretare rezultate etc.),, ne spune dna prof. univ. dr. ing. Alina Adriana Minea.

Pentru mai multe detalii și informații, urmăriți emisiunea IAȘI 360° pe www.ziaruldeiasi.ro si site-ul universității, www.tuiasi.ro.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Lăsaţi selecţionerii în pace

Nicolae GRECU

Lăsaţi selecţionerii în pace

Din 2008 încoace, la naţională a fost o permanentă foşgăială browniană, o revoluţie permanentă troţkistă, din care n-a ieşit nimic bun.

Filmuletul zilei

opinii

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (I)

Eugen MUNTEANU

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (I)

Autorul reia seria de foiletoane dedicate amintirilor din copilărie. De data aceasta, mecanismul nostalgic este focalizat spre iniţierea în arta umilă a pescuitului cu undiţa.

Maica Siluana, aşa cum... ne-a cunoscut

pr. Constantin STURZU

Maica Siluana, aşa cum... ne-a cunoscut

O ştiam cu mult înainte de a o întâlni. În 1997, tânărul ieromonah Nichifor Horia, actualmente PS Nichifor Botoşăneanul, îmi încredinţa, spre lectură şi zidire, un manuscris. Era povestea unei convertiri, cu însemnări de jurnal, cu multe reflecţii şi zbateri existenţiale. În fapt, o adevărată spovedanie. Semna cu pseudonim nu pentru că nu avea puterea asumării unei mărturisiri publice, ci pentru că nu dorea să atragă atenţia asupra ei. În pofida discreţiei, avea să devină din ce în ce mai cunoscută.

Online în pandemie

Ciprian IFTIMOAEI

Online în pandemie

Statistici privind accesul populaţiei la tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor.

pulspulspuls

Poveste de sară pentru micuţi, cu zâne blonde şi miliardari de la cumătrie

Poveste de sară pentru micuţi, cu zâne blonde şi miliardari de la cumătrie

Ehehee, dragilor, oare cum să facem noi şi să dregem pe azi, uichend fiind, să nu vă plictisim sau încrunţim frunţile tot cu nărozii din politichii, ci doar cu mondenităţi locale şi vesele, dar nici să ne depărtăm prea tare de subjectul zilei, ăla pentru care mulţi nădragi tremură de vreo două zile pe la palatul cel roznovan, dar şi mai jos, spre sediul din Podu Roş (hop: iaca şi rima!)? 

Caricatura zilei

Răposat reclamant

Editia PDF

Bancul zilei

De acum, la internarea în spital pacientii sunt obligati sa aiba: extinctor, trusa de prim ajutor si lanterna (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.