Studii doctorale la TUIAȘI
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Studii doctorale la TUIAȘI

GALERIE
adriana-minea
  • adriana-minea
- +

Dna prof. univ dr. ing. Alina Adriana Minea, director al Consiliului Studiilor Universitare de Doctorat din cadrul TUIAȘI, ne vorbește astăzi despre creșterea vizibilității studiilor doctorale oferite de universitate: doctorat european, apartenența la organisme internaționale, proiecte de promovare.

Situația doctoranzilor în acestă perioadă de criză sanitară nu este una ușoară. Evenimentele importante organizate de CSUD și Școala Doctorală cum sunt Zilele TUIAȘI și Conferința Școlii Doctorale fiind amânate, au determinat ca preocupările cu prioritate în această perioadă să fie înființarea în premieră de sesiuni de training online pentru doctoranzi.

 

 

Pe lângă introducerea conceptului de convergeță în studiile doctorale și intensificarea colaborării dintre domenii, s-au creat la nivelul Școlii Doctorale grupuri de discuţii între studenţii doctoranzi pentru promovarea activităţilor fiecăruia.

,,Crearea premiselor pentru interacţiuni tip “brainstorming” între doctoranzi au ca scop rezolvarea unor probleme punctuale apărute în activitatea de cercetare (experiment, analiză numerică, interpretare rezultate etc.),, ne spune dna prof. univ. dr. ing. Alina Adriana Minea.

Pentru mai multe detalii și informații, urmăriți emisiunea IAȘI 360° pe www.ziaruldeiasi.ro si site-ul universității, www.tuiasi.ro.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Joaca de-a reforma

Cătălin ONOFREI

Joaca de-a reforma

Îmi aduc aminte că aţi promis o Românie normală la cap, la inimă şi la trup!

Filmuletul zilei

opinii

Make Romania Great Again!

Briscan ZARA

Make Romania Great Again!

A fost vreodată România noastră grandioasă, a fost vreun moment din istorie la care ne putem raporta şi care poate fi luat drept exemplu de reuşită, de „aşa da”? Poate cineva spune că o anumită perioadă a fost cea mai apropiată de nivelul albastru al satisfacţiei dintre toate? A existat un moment la care să ne raportăm şi să zicem: „Nu mai e cum a fost atunci când eram cei mai şmecheri, când călăream valul, când eram temuţi, respectaţi, apreciaţi la adevărata valoare”?

Bunul păstor

Mihai DORIN

Bunul păstor

A plecat la Domnul mult prea devreme, la o vârstă la care un îndrumător spiritual îşi desăvârşeşte misiunea creştină, Prea Sfinţitul Florentin Crihălmeanu, episcop greco-catolic de Cluj-Gherla. Clujenii ne-au oferit cu acest prilej o lecţie de dragoste şi civilizaţie, prin felul în care au înţeles să-şi arate preţuirea pentru blândul păstor, care în cei peste 23 de ani de slujire a cucerit inimile credincioşilor. Şi nu au fost doar cei greco-catolici, aşa cum eu însumi am înţeles cu ani în urmă, atunci când l-am cunoscut, ci deopotrivă ortodocşi ori romano-catolici. 

Un chip pururi adorat

Nichita DANILOV

Un chip pururi adorat

A luminat ea, femeia, vreodată, inima lui bântuită de disperare şi dorinţă de moarte? În întunecatele clipe ale existenţei sale, şi-a adus oare aminte Eminescu de trecerea Veronicăi prin viaţa sa? Sau a fost şi ea o dezamăgire pustiitoare, cum deseori e existenţa oricăruia dintre noi pentru un altul? A fost ea picătura de neant ce a umplut paharul suferinţei sale sau stropul de lumină ce i-a împrăştiat, fie şi pentru o clipă, întunericul?

pulspulspuls

Unde-s ieşenii din scandalul intern din PNL? Or fi ăia ascunşi după draperie?

Unde-s ieşenii din scandalul intern din PNL? Or fi ăia ascunşi după draperie?

Iată, stimaţi telespectatori, că iarăşi pică ieşenii de papagal în politichia care se face la Bucureşti.

Caricatura zilei

Febra

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.