Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Advertorial

Studioul Prime - studioul de videochat din București cu o ofertă de angajare atractivă (P)

GALERIE
studioul-de-videochat-din-bucuresti-cu-o-oferta-de-angajare-atractiva
  • studioul-de-videochat-din-bucuresti-cu-o-oferta-de-angajare-atractiva
- +

Trăim în momentul de față niște lucruri incerte. Vorbim în special de scumpirile care au loc în lanț cât și despre inflația ce crește galopant. Oamenii se gândesc tot mai serios la economii financiare și caută soluții pentru un trai decent. 

La fel ca și în perioada pandemiei, industria de videochat a fost luată cu asalt de femeile care au rămas fără locuri de muncă sau care își doreau să câștige mai mult față de un salar minim pe economie.

În această perioadă, tot din aceleași motive, femeile caută tot mai mult să se angajeze în această industrie care oferă atât avantaje, cât și o siguranță din punct de vedere financiar. 

Dacă în anii trecuți mulți antreprenori puneau lacătul pe ușa afacerii lor din cauza pandemiei, industria de videochat și-a triplat cifra de afaceri și este lesne de înțeles de ce. Oamenii își petreceau timpul online din lipsă de ocupație. De aici a și înflorit industria de videochat, unde tot mai mulți membri erau interesați să converseze.

Așadar, când toate prețurile cresc, iar oamenii se gândesc cu teamă la cum își vor plăti facturile la utilități, industria de videochat vine cu oferte de angajare pentru femei. 

Studioul Prime - o siguranță financiară și un loc de muncă sigur 

Prime este studioul de videochat din Bucuresti cu o oferta de angajare atractiva pentru toate femeile care își doresc o siguranță financiară. Cele interesate pot ajunge la câștiguri foarte mari, însă punctul de interes nu este doar partea financiară. 

Vorbim despre un studio care oferă și alte servicii de lux angajatelor. În primul rând aici nu vorbim despre stres, ci despre o echipă care încurajează și susține în permanență modelele de videochat. Mediu de lucru cu un decor bine ales, cu camere personalizate în funcție de preferințe. 
În al doilea rând, Studioul Prime pune la dispoziția angajatelor echipamente și aparatură de ultimă generație pentru ca rezultatele să fie cât mai calitative. 

În al treilea rând vorbim despre un program de lucru flexibil. 8 ore pe zi cu program diferit de muncă în funcție de preferințe: de dimineață, intermediar sau seara. Asta înseamnă că viața personală nu este afectată. 

Cât despre partea financiară, știm că veniturile din această industrie depășesc cu mult salariul minim pe economie. Și în cadrul Studioului Prime vorbim despre câștiguri reale pe care modelele le pot avea. În timp scurt pot ajunge să fie independente și să își permită tot ce își doresc. 

Nu există nici un job fără muncă 

Desigur că vorbim și despre multă muncă, unde modelele trebuie să fie conștiincioase și să dea dovadă de seriozitate. Echipa de aici însă oferă sprijin în permanență. 
Dacă în cadrul altor joburi se cere experiență, aici nu este cazul. Asta pentru că echipa oferă traininguri celor care doresc să înceapă o carieră în acest domeniu. Un element de bază aici este comunicarea, fapt pentru care aceeași echipă oferă cursuri de limbă engleză gratuite pentru modelele care au nevoie să se perfecționeze. 

Mai multe detalii pot fi descoperite în pagina oficială.

Date de contact:

0725 165 944

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri