anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Studiu la Iaşi - cât de siguri se simt asistenţii medicali în spitalele în care lucrează?

GALERIE
asistenti medicali covid
 • asistenti medicali covid
- +

Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaştelor şi Asistenţilor Medicali din România - Filiala Iaşi (OAGMAMR) desfăşoară un amplu studiu în rândul asistenţilor din Iaşi pe subiectul „analiza climatului organizaţional”. 

Ei doresc să afle, conform informaţiilor prezentate în introducerea studiului, care este climatul profesional din colectivul în care îşi desfăşoară asistenţii activitatea şi cum poate acesta afecta eficienţa în muncă. Participarea este anonimă şi cei care vor completa sunt chiar încurajaţi să răspundă sincer la întrebări, inclusiv să semnaleze posibile probleme, dar şi variante pentru a fi soluţionate.

„Acest chestionar nu vizează evaluarea angajaţilor sau a personalităţii acestora, ci evaluarea «personalităţii» firmei /instituţiei şi a gradului de «sănătate» a acesteia, pentru că ele vă pot influenţa eficienţa în muncă. Acest obiectiv poate fi atins doar prin consultarea dumneavoastră, solicitând evaluarea obiectivă a diferite dimensiuni organizaţionale şi prin sistematizarea acestor evaluări în cadrul unui raport colectiv, care să permită propuneri de redresare acolo unde este cazul”, au transmis reprezentanţii OAGMAMR Iaşi.

Studiul are 13 dimensiuni, cu întrebări despre sarcini de muncă, relaţii în instituţie, motivaţia angajaţilor, suport oferit de conducere, conducerea în sine, evaluarea făcută, justiţia - corectitudinea deciziilor luate în instituţie, identificarea cu firma, autonomia angajaţilor de a lua decizii, învăţarea, satisfacţia, supraîncărcarea şi siguranţa la locul de muncă. „Concluziile finale vor face referire la întregul colectiv sau la întreaga firmă fără a preciza nume sau funcţii /posturi”, au mai precizat reprezentanţii OAGMAMR. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Vârful adversităţii

Lucian DÎRDALA

Vârful adversităţii

Aşa cum o sugerează semnale venite în ultima vreme din multe ţări, inclusiv din Australia, ofensiva chineză pe frontul comerţului şi investiţiilor este extrem de intensă. Şi, din câte se pare, Beijingul se aşteaptă la o contraofensivă de acelaşi calibru: elementul politico-militar este fundamental, dar singurul front deschis în prezent este cel economic.

opinii

Liţă Chiţălău şi lupta pentru pace

Florin CÎNTIC

Liţă Chiţălău şi lupta pentru pace

Eram în clasa a XII-a de liceu, în 1980, când a ajuns la noi, pe filierele dirijate de Securitate - care tocmai se antrena pentru societatea de consum controlată de ea - cel mai recent album Pink Floyd. Era o operă rock, care ducea la cel mai înalt nivel compoziţiile „cu mesaj” şi geniul interpretativ al uneia dintre cele mai mari trupe de rock progresiv din istoria genului. Mai ales că vorbea despre libertate!

Epoca lui „Davai ceas, davai palton”

Radu PĂRPĂUȚĂ

Epoca lui „Davai ceas, davai palton”

Vorba asta este ştiută şi răsştiută de români, până şi de ultimul ţăran semianalfabet, căruia rusnacii i-au jefuit totul din casă şi i-au violat fetele. Cine se face că nu ştie de politica de rapt rusă, acum după atâţia ani, şi nu e convins de asta, să am iertare - e un ticălos. Şi, în forme diverse, şi alte popoare au cunoscut acestea, căci nu numai românii n-au putut evita „Sfânta Rusie” ticăloasă (apropo, nici o ţară din lume nu se mai autointitulează „sfântă”, sfânt e un atribut al Divinităţii) şi ceatlăul rusesc. Iar acum, în anul de graţie 2022, agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei a pus capac la toate - sfidează toate ţările, Uniunea Europeană... însă vom reveni la asta.

Mariana Cioromila: Du-te, tinere, până atingi limita potenţialului tău

Alex VASILIU

Mariana Cioromila: Du-te, tinere, până atingi limita potenţialului tău

Întrerup însemnările despre interviurile lui George Enescu pentru a schiţa portretul artistului de teatru liric Mariana Cioromila, înălţată în Zborul Înalt la 18 mai.

pulspulspuls

Managerul şmardoi Grămadă, pus să lucreze la darea de seamă

Managerul şmardoi Grămadă, pus să lucreze la darea de seamă

Au luat-o băieţii în derâdere la început, dar auzim că, după olecuţă de reflecţie caldă la o berică rece, peste uichend, le-a mai venit mintea la cap. 

Caricatura zilei

Băsescu a pocnit, de data asta, o mașină

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.