anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
anunturi

Subiecte Evaluarea Nationala la finalul clasei a VI-a: Testele de la evaluarea la Matematica si Stiinte ale naturii

GALERIE
elevi, subiecte, evaluare
 • elevi, subiecte, evaluare
- +

Subiectele de la evaluarea la Matematica si Stiintele naturii pe care au sustinut-o elevii de clasa a VI-a au fost publicate de Ministerul Educatiei. Testele transdisciplinare au fost elaborate pe doua numere, pentru ca elevii care au stat in aceeasi banca sa aiba subiecte diferite. Timpul de rezolvare a subiectelor a fost de 60 de minute. Subiectele de la evaluari au fost publicate si de scolile Waldorf, unde elevii au avut de rezolvat subiecte diferite de cele publicate de Ministerul Educatiei, conform programei acestor unitati de invatamant, potrivit hotnews.ro.

Elevii de clasa a VI-a au sustinut astazi, 6 iunie, ultima testare din cadrul evaluarilor nationale de la final de clasa: evaluarea la Matematica si Stiintele naturii. Testarea a durat 60 de minute, s-a desfasurat in clasele in care invata copiii de obicei, subiectele au fost redactate de Centrul National de Evaluare din subordinea Ministerului Educatiei Nationale, iar rezultatele nu vor fi trecute in catalog.

Descarca de mai jos subiectele la Matematica si Stiinte ale naturii pe care le-au avut de rezolvat elevii de clasa a VI-a:  

Descarca de mai jos subiectele la Matematica si Stiinte ale naturii, precum si de la testul la Limba si comunicare - Limba engleza sustinute de elevii claselor a VI-a din scolile Waldorf:

Calendarul evaluarilor nationale de la finalul claselor a II-a, a IV-a, a VI-a:
28 mai 2014: Clasa a IV-a - Limba romana
29 mai 2014: Clasa a IV-a - Matematica
30 mai 2014: Clasa a IV-a - Limba materna
2 iunie 2014: Clasa a II-a - Scris-citit Limba romana
3 iunie 2014: Clasa a II-a - Scris-citit Limba materna
4 iunie 2014: Clasa a II-a - Matematica
5 iunie 2014: Clasa a VI-a - Limba si comunicare
6 iunie 2014: Clasa a VI-a - Matematica si Stiinte ale naturii

Descarca de mai jos toate subiectele pe care le-au avut de rezolvat elevii de clasele a II-a si a IV-a la evaluarile nationale de la finalul claselor.

Clasa a II-a / Scris-citit Limba romana - Descarca de mai jos subiectele la Scris-citit Limba romana pe care le-au avut de rezolvat elevii de clasa a II-a:

Clasa a II-a / Scris-citit Limba materna - Descarca de mai jos subiectele la Scris-citit Limba materna pe care le-au avut de rezolvat elevii de clasa a II-a:

Clasa a II-a / Matematica - Descarca de mai jos subiectele la Matematica pe care le-au avut de rezolvat elevii de clasa a II-a:

Clasa a IV-a / Limba romana - Descarca de mai jos subiectele la Limba romana pe care le-au avut de rezolvat elevii de clasa a IV-a:

Clasa a IV-a / Matematica - Descarca de mai jos subiectele la Matematica pe care le-au avut de rezolvat elevii de clasa a IV-a:

Clasa a IV-a / Limba materna - Descarca de mai jos subiectele la Limba materna pe care le-au avut de rezolvat elevii de clasa a IV-a:

Clasa a VI-a / Limba si comunicare - Descarca de mai jos subiectele la Limba si comunicare pe care le-au avut de rezolvat elevii de clasa a VI-a:

Clasa a II-a - Descarca subiectele pe care le-au avut de rezolvat elevii din scolile Waldorf:

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

La Davos agenda a fost dominată de imperativul „salvării planetei” şi ofensiva de şarm a Chinei (II)

Alexandru LĂZESCU

La Davos agenda a fost dominată de imperativul „salvării planetei” şi ofensiva de şarm a Chinei (II)

Percepţia negativă şi criticile faţă de reuniunea de la Davos, în cadrul căreia vicepremierul chinez Liu He a anunţat dorinţa Beijingului de „re-globalizare”, au căpătat o tot mai mare amploare pe măsură ce propunerile avansate în timpul discuţiilor din cadrul Forumului s-au transformat într-o agendă radicală de inginerie socială motivată de o titanică luptă cu „schimbările climatice”.

opinii

Pe viscol. Senin. Frescele de la Scobinţi

Nichita DANILOV

Pe viscol. Senin. Frescele de la Scobinţi

Mărturisesc că scriu aceste rânduri cu mâhnire. Cu întristare. (...) Prin anii '86 am apărut amândoi, într-adevăr, pe pagina întâi a revistei Dialog. Eu, cu o poezie intitulată Senin, domnia sa cu un tablou cu Ceauşescu. A ieşit un scandal de proporţii. Revista Dialog a scăpat ca prin urechile acului, era cât pe ce să fie desfiinţată după acest incident.

Nea Omăt şi doamna Iarnă

Michael ASTNER

Nea Omăt şi doamna Iarnă

Însemnări mai mult sau mai puţin (ne)însemnate (III)

Gh. Ivănescu. O poveste de iubire de odinioară (X)

Eugen MUNTEANU

Gh. Ivănescu. O poveste de iubire de odinioară (X)

Respins pe toate planurile, tânărul Gh. Ivănescu mai face o ultimă încercare de a convinge, scriindu‑le câte o scrisoare domnișoarei Viorica, mamei și tatălui acesteia.

pulspulspuls

Gata, scădeţi-i cota de advocat lui dom’ Todorel, că s-a făcut de baftă!

Gata, scădeţi-i cota de advocat lui dom’ Todorel, că s-a făcut de baftă!

Aloo, barou’, se aude? Scădeţi-i, dom’le, cota de advocat de top lui dom reftor Todorel, că nu se mai poate cu el la tarifele alea, şi asta doar ca să deschidă dosarul! Ia’n cetiţi şi vă cruciţi cam cum a păţit-o dom’ reftor, în calitatea lui de advocat de top naţional, dacă nu cumva chiar evropenesc, la un proces dintr-un judeţ din zonă! 

Caricatura zilei

Second Hand Germania

Editia PDF

Bancul zilei

Doi prieteni se întâlnesc dupa multa vreme: - Ei, prietene, cum e viata de barbat însurat? - Excelenta! Am reu (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Un raport al Universitatii “Babes Bolyai” din Cluj Napoca a stabilit ca teza de doctorat a ministrului de Interne este plagiata. Credeti ca Lucian Bode sa demisioneze?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.