Succes imobiliar în Iaşi
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 12.05.2021

Advertorial

Succes imobiliar în Iaşi

Două apartamente vândute pe zi la Conest Grand Residence

GALERIE
CGR-130apartamente1a1B2A2B2C2D3aBANER CONEST-04BANER CONEST-06BANER CONEST-07BANER CONEST-08BANER CONEST-11cgr_50de ani de exerienta_bucatarie (1)cgr_50de ani de exerienta_bucatarie (9)cgr_50de ani de exerienta_bucatarie (17)cgr_50de ani de exerienta_bucatarie (21)cgr_50de ani de experienta_baie (1)cgr_50de ani de experienta_baie (20)
 • CGR-130apartamente
 • 1a
 • 1B
 • 2A
 • 2B
 • 2C
 • 2D
 • 3a
 • BANER CONEST-04
 • BANER CONEST-06
 • BANER CONEST-07
 • BANER CONEST-08
 • BANER CONEST-11
 • cgr_50de ani de exerienta_bucatarie (1)
 • cgr_50de ani de exerienta_bucatarie (9)
 • cgr_50de ani de exerienta_bucatarie (17)
 • cgr_50de ani de exerienta_bucatarie (21)
 • cgr_50de ani de experienta_baie (1)
 • cgr_50de ani de experienta_baie (20)
- +

În mai puţin de trei luni de la lansarea vanzarilor in proiectul Conest Grand Residence s-au contractat peste 130 de apartamente în cele trei blocuri care se contruiesc în imediata apropiere a complexului Iulius Mall. Aceasta înseamnă că, în medie, s-au vândut câte două apartamente pe zi, fapt care poziţionează complexul Grand Residence drept cel mai de succes proiect imobiliar din Iaşi în 2017.


Reţeta succesului e simplă: o locaţie bine aleasă, blocuri bine construite, apartamente spaţioase şi excelent amenajate, materiale de calitate deosebita, o arhitectură atrăgătoare şi preţuri corecte. Totul girat de faptul că ansamblul de blocuri este dezvoltat şi construit de compania CONEST SA, una dintre cele mai vechi şi mai puternice companii de construcţii din România.Noi standarde despre ce înseamnă viaţa la blocToată experienţa acumulată în cei 54 de ani de când compania CONEST construieşte în România, s-a alăturat ideilor îndrăzneţe ale unor arhitecţi talentaţi şi au fost completate de dibăcia designerilor de interioare pentru a da naştere celui mai modern şi mai de succes proiect imobiliar din Iaşi: Conest Grand Residence.

Întins pe o suprafaţă de 12.000 mp, complexul Conest Grand Residence va fi format în primă etapă din trei ansambluri de locuinţe cu S+P+11 etaje, însumând 440 de apartamente cu una, două şi trei camere iar la niveluri superioare vor fi amenajare 12 penthouse-uri. Locatarii viitorului complex vor avea la dispoziţie locuri de parcare dispuse pe două nivele atât subteran, cât şi suprateran. Nu vor lipsi spaţiile verzi frumos amenajate, locurile de joacă pentru copii, salon de infrumusetare, cabinet medical, gradinita si after-school, toate gândite pentru a spori confortul locatarilor.

Arhitectura ansamblului este ȋndrazneaţă şi cu un concept modern  şi luminos care schimbă monotonia blocurilor clasice pariind pe linii îndrăzneţe, balcoane generoase şi spaţii vitrate generoase.


Tot ce-ţi poţi dori de la un apartamentDe altfel, Conest Grand Residence întruneşte toate aşteptările celor aflaţi în căutarea unui apartament modern care să le confere tot confortul unui trai urban. Complexul este situat în zona centrală a Iaşului, vis-a-vis de Iulius Mall şi lângă un complex puternic de retail şi hypermarket-uri, oferind totodată acces facil la şcoli şi grădiniţe de renume dar şi la Universitatea Tehnică ”Gheorghe Asachi”.

Pe lângă localizarea excelentă, apartamentele Conest Grand Residence sunt trainice şi durabile şi nu vor oferi emoţii nici în cazul unui cutremur de mare magnitudine. Structuriştii de la Conest SA au realizat clădiri cu fundaţii din beton armat cu o structură de rezistenţă din diafragme, stâlpi, grinzi şi planşeu din beton armat monolit. La exterior, pereţii din BCA de 25 de cm grosime vor fi izolaţi cu vată bazaltică de 10 cm, ceea ce înseamnă un confort termic sporit, costuri mai mici de întreţinere şi o izolare fonică de excepţie.

La Conest Grand Residence uimeşte nu doar structura puternică garantată de un constructor de renume dar şi modul în care au fost gândite apartamentele. Acestea au spaţii bine dimensionate, suprafeţe vitrate generoase şi bucătării închise. De asemenea, finisajele interioare completează tabloul unei construcţii bine realizate. Blocurile sunt placate cu gresie de trafic intens în spaţiile comune, gresie antiderapantă în balcoane şi gresie portelanată în baie şi bucătărie. Apartamentele se predau amenajate cu parchet în dormitoare, holuri şi camera de zi, obiecte si mobilier sanitar şi placaje de import de înaltă calitate, alese cu grijă de designerii care s-au ocupat de spaţiile interioare. Centrala termică în condensaţie, unitati de AC şi tâmplăria PVC cu trei foi de sticlă si 7 camere de izolare alături de izolaţia de excepţie cu vată bazaltică garantează un confort termic superior şi costuri reduse de climatizare ȋn orice sezon. Cum se explică succesul Conest Grand Residence?Pentru cei mai puţin familiarizaţi cu piaţa imobiliară putem spune că, în medie, un constructor bun poate vinde în medie 10-20 de apartamente într-o lună. Tocmai de aceea, contractarea a peste 130 de apartamente în mai puţin de trei luni este o performanţă egalată doar de marii dezvoltatori imobiliari din România. Explicaţia poate fi găsită după analiza mai multor criterii. Mai întâi este vorba despre încrederea oferită cumpărătorilor de către dezvoltatorul proiectului. CONEST SA este una dintre cele mai mari firme de contrucţii din Iaşi şi chiar din România, companie care funcţionează neîntrerupt tocmai din 1963. Cifra de afaceri a firmei iesene doar pe anul trecut a depăşit 37 milioane euro iar în ultimii cinci ani a gestionat proiecte de 109 milioane euro.

În al doilea rând, locaţia excelentă unde este amplasat amsamblul rezidenţial. Conest Grand Residence este situat în imediata apropiere a Universităţii Tehnice şi a Campusului Tudor Vladimirescu.

Şi, nu în ultimul rând, atunci când caută un apartament, ieşenii vor să găsească un spaţiu locativ cu spaţii bine dimensionate şi la un preţ corect, condiţii indeplinite cu succes de ansamblul rezindenţial construit de compania CONEST.
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Formatul Bucureşti - 9

Lucian DÎRDALA

Formatul Bucureşti - 9

Ceea ce a reieşit, însă, în urma reuniunii virtuale organizate de România, ne lasă să înţelegem că opinia majoritară a central- şi est-europenilor este favorabilă întăririi legăturii transatlantice şi, implicit, găsirii unei modalităţi de afirmare a potenţialului politico-militar al Europei care să nu pună în cauză coeziunea NATO.

Filmuletul zilei

opinii

Justificările justiţiei

Florin CÎNTIC

Justificările justiţiei

Cum lumea este încă agitată după măcelărirea cinică a unui urs de trofeu de către un cetăţean din Liechtenstein invitat dubios şi cam ilegal de nu ştiu ce asociaţie maghiară de vânători din Covasna, a trecut neobservat un eveniment important: o hotărâre a Curţii Constituţionale care a creat deranj în justiţie.

Avea tot felul de idei crazy

Radu PĂRPĂUȚĂ

Avea tot felul de idei crazy

Viki ar fi fost o fată frumoasă, dacă n-ar fi avut pe obrazul drept şi pe gât cicatricile hidoase ale unei arsuri. Când avea doisprezece ani, taică-său venise acasă beat şi o pusese să aprindă lampa abia stinsă şi încinsă. În urma exploziei, rămăsese pe toată viaţa însemnată. 

Cristian Mandeal - „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (IV)

Alex VASILIU

Cristian Mandeal - „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (IV)

Am întâlnit deseori muzicieni care, ascultând cuvintele admirative despre o creaţie a lor din trecute perioade, preferau comentariile celor mai recente realizări - atitudine firească în cazul profesionistului preocupat mereu să evolueze. Totuşi, adăugând ultima serie de tuşe la portretul lui Cristian Mandeal, mă voi întoarce mai întâi la cronicile concertelor susţinute la Iaşi, deşi selecţia este dificilă, pentru că sunt numeroase, toate apreciative.

pulspulspuls

Ce ciudăţenii se mai întâmplă pe ogorul partidoiului ieşean

Ce ciudăţenii se mai întâmplă pe ogorul partidoiului ieşean

Ceva ciudat simţim că parcă se întâmplă la partidoiul ieşean în ultimele zile, dragi cetitori. Şi nu ştim dacă are legătură cu aşezarea taberelor în vederea pregătirii alegerii conducerii viitoare a filialeri au ba. 

Caricatura zilei

De ce ești mai iute cu antenă?

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.