anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM

sambata, 21.05.2022

Advertorial

Succes imobiliar în Iaşi

Două apartamente vândute pe zi la Conest Grand Residence

GALERIE
CGR-130apartamente1a1B2A2B2C2D3aBANER CONEST-04BANER CONEST-06BANER CONEST-07BANER CONEST-08BANER CONEST-11cgr_50de ani de exerienta_bucatarie (1)cgr_50de ani de exerienta_bucatarie (9)cgr_50de ani de exerienta_bucatarie (17)cgr_50de ani de exerienta_bucatarie (21)cgr_50de ani de experienta_baie (1)cgr_50de ani de experienta_baie (20)
 • CGR-130apartamente
 • 1a
 • 1B
 • 2A
 • 2B
 • 2C
 • 2D
 • 3a
 • BANER CONEST-04
 • BANER CONEST-06
 • BANER CONEST-07
 • BANER CONEST-08
 • BANER CONEST-11
 • cgr_50de ani de exerienta_bucatarie (1)
 • cgr_50de ani de exerienta_bucatarie (9)
 • cgr_50de ani de exerienta_bucatarie (17)
 • cgr_50de ani de exerienta_bucatarie (21)
 • cgr_50de ani de experienta_baie (1)
 • cgr_50de ani de experienta_baie (20)
- +

În mai puţin de trei luni de la lansarea vanzarilor in proiectul Conest Grand Residence s-au contractat peste 130 de apartamente în cele trei blocuri care se contruiesc în imediata apropiere a complexului Iulius Mall. Aceasta înseamnă că, în medie, s-au vândut câte două apartamente pe zi, fapt care poziţionează complexul Grand Residence drept cel mai de succes proiect imobiliar din Iaşi în 2017.


Reţeta succesului e simplă: o locaţie bine aleasă, blocuri bine construite, apartamente spaţioase şi excelent amenajate, materiale de calitate deosebita, o arhitectură atrăgătoare şi preţuri corecte. Totul girat de faptul că ansamblul de blocuri este dezvoltat şi construit de compania CONEST SA, una dintre cele mai vechi şi mai puternice companii de construcţii din România.Noi standarde despre ce înseamnă viaţa la blocToată experienţa acumulată în cei 54 de ani de când compania CONEST construieşte în România, s-a alăturat ideilor îndrăzneţe ale unor arhitecţi talentaţi şi au fost completate de dibăcia designerilor de interioare pentru a da naştere celui mai modern şi mai de succes proiect imobiliar din Iaşi: Conest Grand Residence.

Întins pe o suprafaţă de 12.000 mp, complexul Conest Grand Residence va fi format în primă etapă din trei ansambluri de locuinţe cu S+P+11 etaje, însumând 440 de apartamente cu una, două şi trei camere iar la niveluri superioare vor fi amenajare 12 penthouse-uri. Locatarii viitorului complex vor avea la dispoziţie locuri de parcare dispuse pe două nivele atât subteran, cât şi suprateran. Nu vor lipsi spaţiile verzi frumos amenajate, locurile de joacă pentru copii, salon de infrumusetare, cabinet medical, gradinita si after-school, toate gândite pentru a spori confortul locatarilor.

Arhitectura ansamblului este ȋndrazneaţă şi cu un concept modern  şi luminos care schimbă monotonia blocurilor clasice pariind pe linii îndrăzneţe, balcoane generoase şi spaţii vitrate generoase.


Tot ce-ţi poţi dori de la un apartamentDe altfel, Conest Grand Residence întruneşte toate aşteptările celor aflaţi în căutarea unui apartament modern care să le confere tot confortul unui trai urban. Complexul este situat în zona centrală a Iaşului, vis-a-vis de Iulius Mall şi lângă un complex puternic de retail şi hypermarket-uri, oferind totodată acces facil la şcoli şi grădiniţe de renume dar şi la Universitatea Tehnică ”Gheorghe Asachi”.

Pe lângă localizarea excelentă, apartamentele Conest Grand Residence sunt trainice şi durabile şi nu vor oferi emoţii nici în cazul unui cutremur de mare magnitudine. Structuriştii de la Conest SA au realizat clădiri cu fundaţii din beton armat cu o structură de rezistenţă din diafragme, stâlpi, grinzi şi planşeu din beton armat monolit. La exterior, pereţii din BCA de 25 de cm grosime vor fi izolaţi cu vată bazaltică de 10 cm, ceea ce înseamnă un confort termic sporit, costuri mai mici de întreţinere şi o izolare fonică de excepţie.

La Conest Grand Residence uimeşte nu doar structura puternică garantată de un constructor de renume dar şi modul în care au fost gândite apartamentele. Acestea au spaţii bine dimensionate, suprafeţe vitrate generoase şi bucătării închise. De asemenea, finisajele interioare completează tabloul unei construcţii bine realizate. Blocurile sunt placate cu gresie de trafic intens în spaţiile comune, gresie antiderapantă în balcoane şi gresie portelanată în baie şi bucătărie. Apartamentele se predau amenajate cu parchet în dormitoare, holuri şi camera de zi, obiecte si mobilier sanitar şi placaje de import de înaltă calitate, alese cu grijă de designerii care s-au ocupat de spaţiile interioare. Centrala termică în condensaţie, unitati de AC şi tâmplăria PVC cu trei foi de sticlă si 7 camere de izolare alături de izolaţia de excepţie cu vată bazaltică garantează un confort termic superior şi costuri reduse de climatizare ȋn orice sezon. Cum se explică succesul Conest Grand Residence?Pentru cei mai puţin familiarizaţi cu piaţa imobiliară putem spune că, în medie, un constructor bun poate vinde în medie 10-20 de apartamente într-o lună. Tocmai de aceea, contractarea a peste 130 de apartamente în mai puţin de trei luni este o performanţă egalată doar de marii dezvoltatori imobiliari din România. Explicaţia poate fi găsită după analiza mai multor criterii. Mai întâi este vorba despre încrederea oferită cumpărătorilor de către dezvoltatorul proiectului. CONEST SA este una dintre cele mai mari firme de contrucţii din Iaşi şi chiar din România, companie care funcţionează neîntrerupt tocmai din 1963. Cifra de afaceri a firmei iesene doar pe anul trecut a depăşit 37 milioane euro iar în ultimii cinci ani a gestionat proiecte de 109 milioane euro.

În al doilea rând, locaţia excelentă unde este amplasat amsamblul rezidenţial. Conest Grand Residence este situat în imediata apropiere a Universităţii Tehnice şi a Campusului Tudor Vladimirescu.

Şi, nu în ultimul rând, atunci când caută un apartament, ieşenii vor să găsească un spaţiu locativ cu spaţii bine dimensionate şi la un preţ corect, condiţii indeplinite cu succes de ansamblul rezindenţial construit de compania CONEST.
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Generaţia de AUR şi sporturile

Nicolae GRECU

Generaţia de AUR şi sporturile

Stimaţi iubitori de fotbal şi sporturi din spaţiul carpato-danubian-pontic, realizăm acum că noi, condeierii, pixarii şi tastatorii în domeniu am greşit în masă în aprecierile noastre.

opinii

Creşterea oraşului

arh. Ionel OANCEA

Creşterea oraşului

După reculul din anii postcomunişti, când falimentul industriei ieşene a distrus zeci de mii de locuri de muncă, dezvoltarea Iaşului a fost previzibilă. În fapt este marele pol de atracţie al regiunii Nord-Est şi unul dintre cele mai mari din ţară.

Lumina de la capătul Luminiţei

pr. Constantin STURZU

Lumina de la capătul Luminiţei

Aşa cum ni se relatează în pericopa evanghelică ce se citeşte mâine în bisericile ortodoxe (de la Ioan 4, 5-42), Iisus are un dialog deloc comod cu o femeie ce venise să scoată apă de la o fântână din Samaria, de lângă cetatea Sihar, acolo unde Domnul, ostenit de călătorie, se aşezase în aşteptarea ucenicilor plecaţi să cumpere de mâncare.

Identitate personală, identitate etnică, identitate naţională (IV)*

Eugen MUNTEANU

Identitate personală, identitate etnică, identitate naţională (IV)*

Articolul se referă pe scurt la apariţia componentei romanice a conştiinţei inaţionale a românilor.

pulspulspuls

Băieţii de la cumătrie, supăraţi pe sponsorii lui Maia Sandu

PULS

Băieţii de la cumătrie, supăraţi pe sponsorii lui Maia Sandu

Auzim prin zona băieţilor de la cumătrie că e mare agitaţie în zona acestora, cu tot sprijinul indirect de care beneficiază ei dinspre palatul cel roznovan, pe motiv că sunt prea şuntaţi de concurenţa pe bune care vine dinafara Iaşului cu bani tot mai mulţi de investit în cartiere întregi de blocuri.

Caricatura zilei

Cireșe, nu ruble

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.