Suceava: Bărbat amendat cu 3.000 de lei, după ce a abandonat trei pui de pisică

luni, 20 mai 2024, 14:31
2 MIN
 Suceava: Bărbat amendat cu 3.000 de lei, după ce a abandonat trei pui de pisică

Un bărbat din Suceava a fost aamendat cu 3.000 de lei, după ce a abandonat trei pui de pisică pe care i-a aruncat pe stradă din portbagajul unei maşini. Momentul a fost surpris în imagini, maşina şi ulterior proprietarul fiind identificaţi de poliţişti.

”La data de 18.05.2024, poliţiştii din cadrul Secţie 9 de Poliţie Rurală Şcheia, au fost sesizaţi de către un bărbat din satul Sf. Ilie, comuna Şcheia, judeţul Suceava, cu privire la faptul că in aceeai zi, în jurul orei 12:00, o persoană a abandonat trei exemplare feline pui, pe care i-a aruncat pe spaţiul public, din portbagajul unui autoturism. De asemenea, la faţa locului a fost identificat un exemplar felin pui, care prezenta şi o afecţiune medicală, la ambii ochi”, a transmis, luni, IPJ Suceava.

Sursa citată a precizat că poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor şi au emis un ordin de plasare a animalului în adăpost pentru o perioadă de 45 zile, întrucât acesta nu a beneficiat de tratamente medicale, fiind pus în executare de către reprezentanţii Asociaţiei de protecţie a animalelor –Casa lui Patrocle Suceava, conform contractului încheiat de către CJ Suceava cu aceştia.

”Ulterior, exemplarul felin a fost transportat la un cabinet veterinar în vederea acordării asistenţei medicale veterinare. În continuarea verificărilor, poliţiştii au reuşit identificarea în trafic a autoturismului din care au fost aruncate exemplarele feline, stabilindu-se că la volanul acestuia se afla un bărbat cu domiciliul în municipiul Suceava, str. Aleea Lalelelor, judeţul Suceava. Cu ocazia efectuării unui control al autoturismului, în portbagajul acestuia a fost identificată o cutie din carton şi doi saci de rafie, care au fost folosiţi de către proprietar la savârşirea faptei”, a mai transmis Poliţia.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii