Suntem alături de fiecare român! Dreptul la viață și asistență medicală este același pentru toți românii!
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Comunicat de presa (P)

Suntem alături de fiecare român! Dreptul la viață și asistență medicală este același pentru toți românii!

GALERIE
alexe
  • alexe
- +

Pe fondul agravării crizei medicale în zona Moldovei, Costel Alexe, Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, a precizat că bucureștenii nu vor fi testați cu prioritate și a transmis public un mesaj de solidaritate și încurajare către toți românii, precizând că eforturile Guvernului Românii sunt pentru a asigura asistența medicală necesară tuturor cetățenilor, fără discriminare:

” Dragi români,

România, asemenea întregii Europe, se confruntă cu cea mai mare criză medicală din ultimii ani.
Niciun român nu va fi lăsat la greu, niciun suflet nu va trece singur prin această grea încercare, niciun cetățean nu este ”mai egal” decât alții, indiferent de adresă, naționalitate, statut social sau alt criteriu!

Dreptul la viață și la asistență medicală este același pentru cetățenii din Slatina, Reșița, Tulcea, Suceava, București, Târgu Mureș, Iași, Sighetul Marmației sau Călărași, iar testările vor fi făcute pentru toți românii aflați în nevoie!

Vă asigur că suntem alături de fiecare român și trebuie să acționăm cu bună credință în interes public pentru a depăși această grea încercare!
Suntem, asemenea întregii lumi, în fața unui dușman invizibil, în fața unui război cu o mare încărcătură psihologică pentru întreaga populație, iar teama de necunoscut, de a nu controla ziua de mâine și restricționarea unor drepturi civile sunt factori ce pot genera panică, neliniște, sau neîncredere!

Guvernul României, alături de instituțiile centrale și locale întreprinde toate eforturile pentru a trece cu bine peste această grea încercare!

România pentru toți românii! România oamenilor de bună credință!”, a declarat Costel Alexe, Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Despre importanţa îndoielii în ştiinţă şi falimentul calităţii în educaţie

Alexandru LĂZESCU

Despre importanţa îndoielii în ştiinţă şi falimentul calităţii în educaţie

Îndoiala şi spiritul critic nu mai sunt la modă. Un curent dominant în mass media şi pe reţelele sociale cultivă intoleranţa faţă de punctele de vedere care se abat de la cele considerate acceptabile, „corecte”, adesea, în mod ironic, „în numele ştiinţei”.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Liviu Suhar

Nichita DANILOV

Liviu Suhar

Senzaţia pe care o încearcă spectatorul privindu-i tablourile e una stranie. Cufundate într-o tăcere ce trece dincolo de cotidian, proiectându-şi umbra lăuntrică în spaţiul ancestral, obiectele par să comunice între ele într-un limbaj mut, prin intermediul ultrasunetelor transpuse într-o partitură muzicală. Tăcerea lor e înşelătoare.

Raportul dintre public şi privat, din perspectivă feministă

Dana ȚABREA

Raportul dintre public şi privat, din perspectivă feministă

Aparent, dacă e să-l avem în vedere pe Richard Rorty, distincţia dintre sferele publică şi privată sunt separate în măsura în care problemele care cad sub incidenţa fiecăreia dintre ele sunt diferite şi, desigur, întrebările adresate sunt altele. Cu privire la individul uman, cineva ar putea fi deopotrivă liberal şi ironist, ceea ce conduce la posibilitatea ca cele două sfere să nu prezinte o opoziţie ireconciliabilă. Dimpotrivă. Cele două sfere converg. Să luăm ca exemplu familia: prin definiţie familia presupune spaţiul privat şi discreţia, cu toate acestea familia este reglementată prin reguli şi norme care ţin de sfera publică.

O întâlnire nici măcar de gradul 7 şi o mică incursiune onomatologică

Michael ASTNER

O întâlnire nici măcar de gradul 7 şi o mică incursiune onomatologică

Acum trei ani, la început de martie - eram în drum spre Bucureşti (cu trenul) - m-am trezit cu un mesaj de la o persoană necunoscută, dar cu acelaşi nume de familie. Am avut o conversaţie ciudăţică pe messenger cu femeia în cauză, apoi am uitat de discuţie. 

pulspulspuls

Suferinţele discrete ale madamei

Suferinţele discrete ale madamei

Una mai molcuţă, de uichend, pe azi, dacă tot e sâmbătă şi e aşa frig afară. Şi ce ar putea fi mai moale şi mai pufos decât opera lirică, stimaţi telespectatori, şi mai ales graniţa penală a acesteia cu politichia mâloasă de Bahlui? 

Caricatura zilei

De 8 martie

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.