Comunicat de presa (P)

Suntem alături de fiecare român! Dreptul la viață și asistență medicală este același pentru toți românii!

joi, 26 martie 2020, 09:34
2 MIN
 Suntem alături de fiecare român!  Dreptul la viață și asistență medicală este același pentru toți românii!

Pe fondul agravării crizei medicale în zona Moldovei, Costel Alexe, Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, a precizat că bucureștenii nu vor fi testați cu prioritate și a transmis public un mesaj de solidaritate și încurajare către toți românii, precizând că eforturile Guvernului Românii sunt pentru a asigura asistența medicală necesară tuturor cetățenilor, fără discriminare:

” Dragi români,

România, asemenea întregii Europe, se confruntă cu cea mai mare criză medicală din ultimii ani.
Niciun român nu va fi lăsat la greu, niciun suflet nu va trece singur prin această grea încercare, niciun cetățean nu este ”mai egal” decât alții, indiferent de adresă, naționalitate, statut social sau alt criteriu!

Dreptul la viață și la asistență medicală este același pentru cetățenii din Slatina, Reșița, Tulcea, Suceava, București, Târgu Mureș, Iași, Sighetul Marmației sau Călărași, iar testările vor fi făcute pentru toți românii aflați în nevoie!

Vă asigur că suntem alături de fiecare român și trebuie să acționăm cu bună credință în interes public pentru a depăși această grea încercare!
Suntem, asemenea întregii lumi, în fața unui dușman invizibil, în fața unui război cu o mare încărcătură psihologică pentru întreaga populație, iar teama de necunoscut, de a nu controla ziua de mâine și restricționarea unor drepturi civile sunt factori ce pot genera panică, neliniște, sau neîncredere!

Guvernul României, alături de instituțiile centrale și locale întreprinde toate eforturile pentru a trece cu bine peste această grea încercare!

România pentru toți românii! România oamenilor de bună credință!”, a declarat Costel Alexe, Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii