anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 25.09.2020

Comunicat de presă (P)

Suntem forțați să le plătim pensii speciale celor care au căpușat și devalizat Iașul timp de 30 de ani! (P)

GALERIE
200209ac050pe foto-Adrian CUBA
  • 200209ac050pe foto-Adrian CUBA
- +

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Costel Alexe, a declarat duminică, la Iași, că după moțiunea de cenzură PSD se luptă în Parlament să respingă ordonanța dată de PNL pentru eliminarea pensiilor speciale din administrația publică locală și astfel toți cei care au ratat demararea marilor proiecte de investiții și ne-au izolat economic în ultimii 30 de ani: Constantin Simirad, Gheorghe Nichita, Maricel Popa, vor primi indemnizații consistente din bugetele locale.

” Iașul a suferit 30 de ani în captivitatea Partidului Social Democrat, fiind, asemenea reportajelor, un veritabil județ la stăpân, de la Solcanu, Simirad, Nichita și până la Maricel Popa, cu toții s-au arătat mult mai preocupați de rezolvarea unor interese și foloase personale și de partid, trocul lor cu liderii de la București păgubind constant interesele ieșenilor și ale regiunii.

Sub administrația locală și județeană patronată de Maricel Popa și Partidul Social Democrat putem vedea că toate orașele județului Iași s-au degradat vizibil, nivelul de trai a scăzut, perspectivele de dezvoltare au dispărut, investitorii lipsesc, depopularea lovește crunt și din păcate, viitorul, văzut prin prisma cetățeanului, nu arată bine!

Costat că după 3 ani de tăcere și inactivitate, demiterea Guvernului Dăncilă și venirea liberalilor la guvernare au fost cele mai frumoase cadouri, adevărate guri de oxigen pentru PSD Iași și liderii săi de paie, o organizație sufocată de slugărnicie și interese obscure, absentă total din viața comunității ieșene.

Pentru prima dată după 3 ani de dictatură Dragnea-Benea-Arsene au avut  voie și Maricel Popa și licuricii săi să comunice, să își facă mână cum s-ar spune în ale comunicării, pentru că trebuie să recunoaștem: în 3 ani de guvernare PSD peste Iași s-a tras cortina, s-a așezat nu doar praful poluării, ci și praful peste proiectele promise triumfalist din 2016.

Bugetul Iașului este și anul acesta unul al sărăciei și nu din prisma imensului potențial pe care județul îl oferă, ci din cauza lipsei unei viziuni manageriale de ansamblu, în care sunt atrași investitori noi și puternici, este facilitată dezvoltarea parcurilor industriale și sunt identificate și fructificate toate oportunitățile de dezvoltare. ”, a declarat Costel Alexe, Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Se mai câştigă voturi în România cu majorări fictive de pensii?

Cosmin PAȘCA

Se mai câştigă voturi în România cu majorări fictive de pensii?

Din 2012 încoace, neîntrerupt (inclusiv în timpul Guvernului Cioloş) PSD- PRO România, UDMR şi ALDE au controlat jocul legislativ. Se apropie sfârşitul, iar această majorităte toxică a ales să-şi facă ieşirea din scenă cu un foc de artificii de povestit nepoţilor. Lăsat nesupravegheat, „focul” va părjoli o ţară, dar asta a fost ultima lor grijă.

Filmuletul zilei

opinii

Folcloristică

Codrin Liviu CUȚITARU

Folcloristică

„Tremurând, un băietan s-a ridicat şi a spus, în încuviinţarea îngrozită a întregului amfiteatru, că nu făcuseră altceva decât să scrie ce învăţaseră din notiţele Pravoslavinei, ea fiind singura care le avea integral... În aritmie cardiacă, privind-o feroce pe Ţăcănel, am reuşit să îngaim o singură întrebare - Şi cu calul, cu calul cum e? Cu ochi de căprioară rănită, studenta a sărit în picioare şi a nechezat solemn - Mihahaha!”

Despre Iaşi (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre Iaşi (II)

În ciuda faptului că Iaşul a recuperat mult din deficitul de modernitate în raport cu oraşele Timişoara şi Cluj, au existat în aceste evoluţii şi numeroase sincope. 

Incremenirea în ignoranţă

Bogdan ILIESCU

Incremenirea în ignoranţă

sau Eşecul revoluţiei ştiinţifice

pulspulspuls

Peni Hill l-a adus iar la notar pe unchiul Vasile. De data asta nu cu case, ci cu mălai

PULS

Peni Hill l-a adus iar la notar pe unchiul Vasile. De data asta nu cu case, ci cu mălai

Noi veşti de pe vechiul front electoral, stimaţi telespectatori, acum la spartul târgului, cu trei zile înainte de alegeri. O păsărică ce îşi are cuibuleţul chiar sub streaşina unui vestit notar din târg ne-a ciripit zilele trecute că, într-o zi de dimineaţă, aşa mai pe răcoare, cine credeţi că a călcat pragul stabilimentului?

Caricatura zilei

Teleportare

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.