Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Advertorial

Suntem in sezonul nuntilor. Cum alegem invitatiile de nunta

GALERIE
deluxe
  • deluxe
- +

Importanta fiecarui eveniment major din viata dumneavoastra poarta insemnele principale ale valorii pe care o acordati acestor momente deosebite. Magazinele online va ofera o gama variata de accesorii nelipsite din cadrul nici unui eveniment de anvergura unei nunti. Vi se ofera colectii variate de invitatii de nunta si alte accesorii, cum ar fi: pernite pentru verighete, mape pentru bani, cosulete pentru flori si multe altele.

 Invitatii de nunta disponibile

 Magazinele online va aloca posibilitatea de a opta pentru invitatiile de nunta pe care le considerati cele mai potrivite, dintr-o gama larga de colectii. Acestea sunt selectate dupa o suma de criterii care au fost folosite la conceptia designului de baza al invitatilor. Daca doriti, puteti beneficia de invitatii de nunta cu tenta clasica sau mai moderna. De asemenea, diversitatea si combinatiile culorilor constituie pentru multi clienti un principal criteriu de selectie. Datorita acestui lucru, aveti posibilitatea de a alege din multiple colectii, invitatii de nunta in culorile preferate de dumneavoastra.

 Alegerea pe care o veti face poate desigur sa fie influentata de cerintele de pret privitoare la acestea. Pe internet, veti gasi un numar foarte mare de optiuni, astfel incat puteti alege dintre toate invitatiile de nunta cele care va convin atat ca pret cat si ca aspect.

 Oferte de produse combinate

 Puteti alege sa beneficiati de toate accesorile de care aveti nevoie pentru nunta prin selectarea tuturor produselor pe care le doriti din oferta prezenta. O cat mai buna si armonioasa prezentare a nuntii este dorita in fiecare caz, iar prin alegerea atenta a mai multor produse care sa va convina prin raportul pret vs. calitate, puteti obtine efectul dorit. Pentru cantitati mai mari puteti beneficia de avantaje diverse; luati intotdeauna aceasta in calcul inainte de a comanda invitatiile de nunta de care aveti nevoie.

Sursa imagine: Deluxe Cards

Elemente de care sa tineti seama

 Dincolo de faptul ca gusturile difera si ca exista, de foarte multe ori in acest sector de activitate, cerinte speciale cu privire la produsul finit, exista un set de elemente de care trebuie sa tineti seama atunci cand va alegeti invitatiile de nunta. Cele mai multe dintre acestea pot fi discutate direct cu firma pe care ati ales-o; in plus, cu cat sunt remarcate mai repede si mai eficient, cu atat mai mult reduc costurile finale pe care va trebui sa le suportati. Iata-le pe cele mai importante:

 ·                    Decideti textul de la inceput si incercati sa nu il mai modificati pe parcurs. Modificarile textului influenteaza si aspectul final, nu numai procesul tehnologic de productie.

·                    Adecvati stilul invitatiei la text si viceversa; daca alegeti un text cu tenta romantica, asigurati-va ca acelasi lucru se poate spune si despre textura hartiei sau a cartonului ales.

·                    Nu faceti diferente intre invitatii in functie de invitati. Toate persoanele prezente la nunta trebuie sa primeasca acelasi fel de invitatie.

·                    Reduceti, pe cat posibil, gradul de interventie odata ce ati decis o forma si un text pentru a tine cheltuielile finale sub control. Astfel de modificari, pot costa destul de mult.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri