anunturi
grandchef
Mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

duminica, 27.11.2022

Suntem prezenţi cu 317 firme în Topul Naţional, realizat de Camera de Comerţ şi Industrie

GALERIE
Topul National al firmelor
 • Topul National al firmelor
- +

Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi a publicat lista firmelor din Iaşi care s-au clasat în Topul Naţional al Firmelor. Clasamentele judeţene sunt realizate pe baza unei metodologii complexe şi unitare la nivel naţional, iar Topul Naţional al Firmelor este organizat de către Camera de Comerţ şi Industrie a României, în baza clasamentelor furnizate de Camerele de Comerţ şi Industrie Judeţene.

 

„Clasamentul anual realizat de noi, fiind elaborat pe baza un set complex de criterii obiective, reprezintă fără doar şi poate un reper important pentru mediul de afaceri. Pentru al 5-lea an consecutiv, judeţul Iaşi este prezent în Topul Naţional cu peste 300 de firme. Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi felicită toate companiile care au performat şi care au reuşit să se claseze în Top 10 la nivel naţional!” a declarat Paul Butnariu, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi.

La această ediţie, dintre cele 3.104 firme clasate în topul judeţean, 317 firme s-au clasat în Topul Naţional. 43 firme s-au clasat pe locul 1 la nivel naţional, 79 firme pe locurile 2-3, iar 195 firme pe locurile 4-10.

Structura pe domenii de activitate se prezintă astfel: 103 firme din sfera serviciilor profesionale, 98 firme din industrie, 58 firme din comerţ, 19 firme din IT şi cercetare-dezvoltare, 14 firme din construcţii, 16 firme din agricultură şi 9 firme din turism şi restaurante.

Dintre firmele ieşene clasate în Topul Naţional, se disting branduri consacrate, precum: Antibiotice, Brikston, Conex Distribution, Coriolan Aur Smarald, Cotnari, DAS, Delphi Diesel Systems Romania, Electra, Fermador, Fiterman Pharma, Omco Romania, Proinvest Group, Roton, Salubris, Sedcom Libris, Agroindustriala Bucium, Amazon Development Center, Arcadia, Buildcorp, Conduent, Ecolab, Electroputere VFU Pascani, Eurotex Company, Exonia, Iulius, Kosarom, MoraTV, Rompak, SCC Services Romania, Te-Rox Prod, Twinkle Star, Zeelandia. Lista completă a firmelor poate fi consultată online pe site-ul Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi, www.cciasi.ro, în secţiunea dedicată.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Globalizare în alb şi negru

Nicolae GRECU

Globalizare în alb şi negru

Unele fenomene de la Cupa Mondială care se desfăşoară acum în Qatar sunt puse, mai mult sau mai puţin justificat, pe seama acestui concept al contemporaneităţii.

opinii

Savantul și ingenua. O poveste de iubire de odinioară (II)

Eugen MUNTEANU

Savantul și ingenua. O poveste de iubire de odinioară (II)

Coborât din sferele rarefiate ale preocupărilor sale de cercetător erudit al dialectelor limbii latine și al formării limbii române literare, tânărul aspirant la gloria științifică, dar și doritor să‑și asigure un cămin și o familie începe un asiduu asalt sentimental.

Pentru un pumn de voturi

Radu POPESCU

Pentru un pumn de voturi

La nouă luni de la declanșare, războiul din Ucraina produce în continuare răni și în Republica Moldova, o țară pomenită în fața unor crize umanitare, energetice și economice fără precedent.

Literarh

arh. Ionel OANCEA

Literarh

Tema MUST-ului de arhitectură din anul acesta s-a născut din ispitirile creatorului de spaţii artistico-funcţionale venite din lumea celorlalte arte. În acest continuum al expresivităţii estetice, literatura poate fi în conexiune cu arhitectura până în pragul dincolo de care cuvântul inventat pentru titlu, „literarh” începe să aibă substanţă? Răspund din capul locului, da. Inspirat de răspunsul acesta ferm, uşor demonstrabil, poate nu este lipsit de logică să găsim în limba arhitecţilor poeţi şi prozatori un echivalent inspirat pentru englezescul MUST.

pulspulspuls

Hopaa: premarele Mihăiţă spălat pe la subsuori cu sondajul. Cineva scoate capul afară şi dă ordine

Hopaa: premarele Mihăiţă spălat pe la subsuori cu sondajul. Cineva scoate capul afară şi dă ordine

LATER EDIT.  Cu o promptitudine care anunţă vremuri bune în comunicare, domnul premare ne-a anunţat că intervenţia de pe platforma PNL nu-i aparţine, ba, chiar mai mult, el nu ar avea nici măcar access la platforma respectivă. Touché, monsieur! Rugăm, prin urmare, curioşii să citescă pulsul nostru în cheia că există o persoană destul de puternică la liberali, cu acces deplin la butoane, care-I ia la per tu şI alte celea pe cei mai înalţI lideri, dar care stă prost cu gramatica. Ceea ce n-ar fi o noutate.   Iacătă, stimaţi telespectatori, cum megasondajul acela ultraincredibil al liberalilor, care-l scotea pe Mihai Chirica premare în 2024 încă dinainte de alegeri, cu 50% şi peste, i-a dat edilului şef apă la moară, stuchit la furcă, cum se mai spune, başca tupeu politic, şi după numai câteva zile omul scoate deja capul la interval ca să facă ordine în partid. 

Caricatura zilei

Jucătorul argentinian Lautaro Martínez protestează

Editia PDF

Bancul zilei

Tata, tata! Avem lupi în bloc? Nu, puiule, vecinii îsi citesc facturile la curent si gaze!

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.