Sunteți actori raționali, implicați-vă!
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 20.06.2021

Comunicat de presă (P)

Sunteți actori raționali, implicați-vă!

GALERIE
M2
  • M2
- +

Într-un mesaj pe rețele de socializare, Costel Alexe, Ministrul Mediului și președintele PNL Iași, lansează un apel public de mobilizare și implicare către toți studenții, tinerii și oamenii de bună credință care în ultimii ani au fost marginalizați sau izolați și fortați să emigreze de către pilele și politrucii împinși pe funcții publice de către Guvernarea PSD.

”Felicitări celor care au ales să pășească alături de Klaus Iohannis pe un drum drept, pavat cu bună credință și au votat pentru înfătuirea proiectului unei Românii normale!

Totuși, această victorie surprinde și o realitate îngrijorătoare. Comparativ cu alegerile din 26 mai, pentru Parlamentul European, numărul tinerilor care au ales să își exercite în această duminică dreptul la vot a scăzut

Dragilor, puterea de a alege este a fiecăruia dintre voi!

Voi sunteți singurii care puteți decide cum vreți să arate România următorilor 5 ani, cu atât mai mult cu cât alegerea, cred eu, este tot mai clară în acest moment.

Sunteți actori raționali, implicați-vă!

Mulți dintre voi ați luat calea pribegiei, șefi de promoții, absolvenți ai universităților de prestigiu nu v-ați găsit un loc de muncă într-un sistem parazitat de pilele, amantele și politrucii promovați de PSD!

Nu permiteți ca imaginea celei mai înalte funcții în stat să fie asociată cu incompetența!

Alegeți să fiți demni, ați petrecut prea mulți ani în școală pentru ca acum să vă reprezinte o persoană care lasă impresia că nu a făcut-o.

Dincolo de retorică și politică sunt cetățenii și viețile oamenilor sunt prioritare pentru orice politician de bună credință, iar astăzi sunt mai convins ca niciodată că acum este timpul Iașului și al Moldovei să se dezvolte într-o Românie normală, sub o administrație liberală, capabilă să reducă decalajele.

Îi invit pe toți ieșenii, pe toții românii de la sat sau de la oraș să se implice în viața comunității, să meargă la vot și să fructifice din plin acest drept câștigat cu sânge și sacrificii de înaintașii noștri, iar seară de seară să fie împliniți și mulțumiți de alegerea făcută!

România normală înseamnă lucruri simple făcute din inimă!”, este mesajul transmis de către Ministrul Mediului, Costel Alexe.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Italia sau Finlanda?

Nicolae GRECU

Italia sau Finlanda?

Ce cale se va alege pentru naţionala României în urma Euro2020?

Filmuletul zilei

opinii

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (2)

Eugen MUNTEANU

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (2)

Autorul serialului rememorează în continuare cu emoţie şi descrie amănunţit primele lecţii de pe parcursul iniţierii sale în umila sectă a pescuitorilor cu undiţa de la Dunăre.

Îndemnuri de la Maica Siluana

pr. Constantin STURZU

Îndemnuri de la Maica Siluana

Tot cu gândul la Maica Siluana (1944-2021). Şi la ceea ce ne-a învăţat. Nu atât din cărţi, cât din cele trăite, experiate. Deschid un volum al său care-mi este foarte aproape de inimă: "Uimiri, rostiri, pecetluiri". Cuprinde o sută de "capete de învăţătură", de folos celui ce caută ieşirea din starea de păcat şi intrarea în bucuria lui Dumnezeu. Împărtăşesc cu voi câteva sclipiri din îndemnurile şi încredinţările sale.

Perspectivă inversă

arh. Ionel OANCEA

Perspectivă inversă

O dată cu realizarea primului plan urbanistic general al Iaşului în anii 1996-1998, managerul de atunci al proiectului a propus informatizarea regulamentelor de urbanism aferente zonelor funcţionale şi situaţiei juridice ale terenurilor astfel încât acestea să poată fi extrase automat la întocmirea certificatelor de urbanism. 

pulspulspuls

Ce are firma de lactate a soacrei cu relaţiile de biznis ale lui dom’ premare? Ehe: are, şi încă foarte multe...

Ce are firma de lactate a soacrei cu relaţiile de biznis ale lui dom’ premare? Ehe: are, şi încă foarte multe...

Dacă tot auzim că unii cetitori se plictisesc în casă de la atâta ploaie pe afară, am zic că numai bine pe azi să vă servim la lectură ceva fain, uşurel, fără colesterol şi, evident, cu multă coenzima Q10, ca să meargă şi chircit la birou, dar şi lăfăit în fotoliu. 

Caricatura zilei

Asta zebră!

Editia PDF

Bancul zilei

De acum, la internarea în spital pacientii sunt obligati sa aiba: extinctor, trusa de prim ajutor si lanterna (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.