Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

COMUNICAT DE PRESĂ

Surprize în fiecare zi la Palas. Întâlniri cu Moș Crăciun, târguri de cadouri, colinde

GALERIE
Palas
  • Palas
- +

În așteptarea Crăciunului, în ansamblul Palas răsună colindele. O agendă bogată de evenimente, din care nu lipsesc spectacolele cu melodii de sezon sau de tradiții, completează sesiunile de cumpărături. În plus, copiii cuminți îl pot întâlni pe Moș Crăciun.

În luna cadourilor, spectacolele dedicate sărbătorilor de iarnă se țin lanț la PalasMarți, 12 decembrie 2017, de la ora 18.00Atriumul Palas Mall va găzdui cea de-a doua ediție a evenimentului caritabil„Împarte cu noi zâmbete de Crăciun”. Spectacolul va include recitaluri ale interpretelor Vasilica Tătaruși Andreea Daria Dumitriu, moment de dans sportiv susținut de CSG Gimniscolinde și urături ale copiilor de la Centrul de zi Cornești, datini prezentate de Ansamblul „Bahluiețul” și teatru pentru copiioferit de artiștii Ateneului din Iași. Programul va fi completat cu un târg de cadouritombolă cu premii,face painting și alte surprize. Evenimentul este organizat de Asociația „AMA - Zâmbet de copil”, iar cei care doresc pot face donații sau pot aduce cadouri, pe care Moș Crăciun le va oferi copiilor internați în Secția de Oncologie Pediatrică de la Spitalului de Copii „Sfânta Maria” din Iași.

Miercuri, de la ora 16.00, cei prezenți în Atrium Palas vor fi încântați cu spectacolul caritabil de colinde „Arată că-ți pasă”, organizat de Asociația Studenților Francofoni din Iași. Melodiile de iarnă vor aduce bucurie publicului, în interpretarea corurilor: Corala „Universitas” a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Corul Mitropolit „Iosif Naniescu”, Trysagion, Corul „Învierea” al ASCOR, Corul Colegiului de Artă „Octav Băncilă”, IHOS și Ceata de Mediciniști.

Spectacolele de colinde vor continua duminică, 17 decembrie, începând cu ora 10.30, atunci când pe scenă vor urca micii artiști și corul Kids Singers de la Palatul Copiilor, formația Armonia Lucis,ansamblurile Monor și Maramureșcorul de copii Angeli și alții.

Palas are surprize și pentru cei care sunt nerăbdători să îl întâlnească pe Moș Crăciun. Simpaticul bătrânel va fi prezent pe jilțul din Atrium începând de miercuri, 14 decembrieîntre orele 18.00 și 20.30. Excepție fac zilele 16 și 17 decembrie, dar și 22 și 23 decembrie, atunci când Moșul dedică și mai mult timp copiilor, în intervalul orar 11.00 – 20.00. În Ajun, copiii pot primi cadouri de la ora 11.00, până la ora 15.00.

În plus, cei mici sunt așteptați pe ghețarul din Atrium Palas. Cu ajutorul realității augmentate, vor călători în ținuturi înghețate, alături de pinguini hazlii, foci jucăușe și un urs polar prietenos. La final vor rămâne cu o amintire, fotografiile fiind încărcate instant pe pagina de Facebook Palas.

Până pe 24 decembrie, cei care cumpără în valoare de minimum 150 de lei din magazinele Palas și merg cu bonurile la centrul de premiere amenajat în zona Guess pot participa la campania „Crăciun în Țara Pinguinilor”Primii 215 participanți din fiecare zi vor fi răsplătiți cu premii instant, iar cei mai norocoși trei clienți, desemnați prin tragere la sorți în fiecare duminică, vor primi cadou cel mai dorit gadget al momentului, câte un iPhone X.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri