Surse judiciare: avocata care a lovit cu mașina un motociclist este foarte agitată după gratii VIDEO

joi, 13 iunie 2024, 03:00
2 MIN
 Surse judiciare: avocata care a lovit cu mașina un motociclist este foarte agitată după gratii VIDEO

Avocata care a dat peste un motociclist la Belvedere în urmă cu două săptămâni nu s-a „liniștit”. Potrivit unor surse judiciare, Alexanda Cioată, care se află în prezent după gratii în arestul din Copou al Poliției, se ceartă aproape zilnic cu polițiștii care asigură paza de aici. Reprezentanții poliției nu au dorit să confirme sau să infirme aceste informații.

Polițiștii i-ar fi indicat un psiholog avocatei, care este foarte agitată, însă aceasta ar fi refuzat. Alexandra Cioată are câteva zile de când a fost arestată pentru 30 de zile pentru două infracțiuni grave: tentativă de omor și părăsirea locului accidentului.

Citiți și: Avocata care a împins un motociclist într-un refugiu de călători a fost reținută

În urmă cu două săptămâni, Alexandra Cioată se afla într-un Mercedes circulând dinspre Podu Roș către CUG. În apropiere de refugiul destinat călătorilor de tramvai din fața bisericii catolice, avocatul a lovit cu mașina un motociclist, iar acesta a intrat violent în refugiul de călători. În loc să oprească mașina și să ofere asistență victimei, femeia a călcat pedala de accelerație și a fugit de la locul faptei, fiind identificată ulterior de către polițiști.

Motociclistul nu a fost rănit grav însă curios a fost faptul că nu a avut nicio pretenție de la avocată, alimentând suspiciunile că cei doi se cunoșteau, iar cauza accidentului ar fi avut la bază un conflict mai vechi între cei doi. De asemenea, nici la poliție, avocatul nu a dorit să facă declarații pentru a justifica accidentul.

Citiți și: O avocată este protagonista accidentului din Nicolina dintre un Mercedes și un motociclist. Sunt câteva ciudățenii

Inițial, în acest caz femeia a fost cercetată pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului. Însă, datorită numeroaselor clipuri apărute în social media în care s-a putut vedea accidentul din mai multe unghiuri, procurorii au schimbat încadrarea faptelor în tentativă de omor și au cerut judecătorilor arestarea ei pentru 30 de zile.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii