Tamponări la fiecare 5 minute în Târgu Cucu, de ore bune. Unde e Poliția, dle primar?
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 24.01.2021

Tamponări la fiecare 5 minute în Târgu Cucu, de ore bune. Unde e Poliția, dle primar?

GALERIE
tg cucutg cucu
  • tg cucu
  • tg cucu
- +

De câteva ore, la fiecare 5-10 minute mașinile se tamponează în zona Tg. Cucu. Semafoarele din zonă nu funcționează, iar circulația se face doar pe baza indicatoarelor rutiere, mai mult sau mai putin cunoscute sau respectate de șoferi.

Cel mai des se ciocnesc mașinile care coboară de pe Sărărie, cei care deși merg drept înainte trebuie sa dea prioritate, avand "cedeaza trecerea" la intrarea în intersectie, cu cele care vin dinspre Tg. Cucu și fac stânga spre Independenței, și care au prioritate deși virează.

De exemplu, la 11:20, șoferul unui Ford venind dinspre Sărărie s-a tamponat cu cel al unui Mercedes nou nout, cu numar de Neamt, care circula dinspre Tg. Cucu.

Cinci minute mai târziu, un Renault, venit tot dinspre Sărărie, a intrat într-un BMW care făcuse stânga spre Independenței.

Martorii spun că cei care coboară nu prea dau prioritate celor care merg dinspre Tg.Cucu spre Independenței. Aceiași martori spun că, aici, la fiecare 5-10 minute are loc o tamponare, marea majoritate ușoare.

Și pietonii sunt afectați de lipsa semafoarelor. Fie pășesc pe șosea, și-i obligă pe șoferi să pună frâne bruște, fie stau minute în șir până prind un moment prielnic de traversare a străzii.

Este de neînțeles cum primăria sau poliția rutiera nu au trimis un echipaj pentru a dirija circulația la aceasta oră aglomerată, într-o intersecție problematică și în condiții de nesemaforizare.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ce model alegem?

Nicolae GRECU

Ce model alegem?

În speranţa că sportul românesc va redeveni el însuşi un model în Europa, înclinăm spre Slovenia.

Filmuletul zilei

opinii

Un corifeu al „gândirii politice corecte”- Noam Chomsky (II)

Eugen MUNTEANU

Un corifeu al „gândirii politice corecte”- Noam Chomsky (II)

Sunt evidenţiate în continuare accentele antiamericane şi antioccidentale din discursul public al reputatului om de ştiinţă.

Prudenţi, nu fricoşi; blânzi, nu naivi

pr. Constantin STURZU

Prudenţi, nu fricoşi; blânzi, nu naivi

În contextul primei trimiteri a ucenicilor la propovăduire, Domnul le spune, între altele: "Iată, Eu vă trimit pe voi ca pe nişte oi în mijlocul lupilor; fiţi, dar, înţelepţi ca şerpii şi nevinovaţi ca porumbeii" (Matei 10, 16). Imaginea unei oi aflate în mijlocul lupilor stârneşte frisoane, mai ales printre credincioşii îngrijoraţi de mersul actual al lumii. Însă mesajul e mai degrabă sursa unei mari nădejdi. Căci nu ne cere Mântuitorul să acţionăm precum "lupii" - grupaţi în haite, agresivi, sălbatici -, ci să cultivăm ascultarea şi blândeţea specifice "turmei celei cuvântătoare".

O poveste sordidă

Alexandru CĂLINESCU

O poveste sordidă

Dezvăluirea a fost făcută prin intermediul unor cărţi, literatura, substituindu-se actului de justiţie, având aşadar - teoretic cel puţin - şi o funcţie terapeutică. Ceea ce nu-i absolvă pe cei care, din inconştienţă, din spirit de castă ori din dorinţa de a provoca au tolerat sau chiar au încurajat tot felul de aberaţii.

pulspulspuls

Pe senatoarea Baubau de la Iaşi ştim bine că o ştiţi. Dar pe mama ei?

Pe senatoarea Baubau de la Iaşi ştim bine că o ştiţi. Dar pe mama ei?

Câteva informaţii pe azi şi despre noii aleşi ai ieşenilor mai puţin cunoscuţi publicului în ce priveşte viaţa lor privată. 

Caricatura zilei

Cerere

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.