Tânăr de 21 de ani găsit mort pe o stradă din Orăştie

marți, 23 aprilie 2024, 12:40
1 MIN
 Tânăr de 21 de ani găsit mort pe o stradă din Orăştie

Un apel la numărul de urgenţe 112 a anunţat că pe o stradă din Orăştie, judeţul Hunedoara, a fost găsit trupul neînsufleţit al unui tânăr. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili care sunt cauzele ce au dus la decesul bărbatului şi au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

”La data de 22 aprilie 2023, în jurul orei 18:30, Poliţia Municipiului Orăştie a fost sesizată de către o persoană cu privire la faptul că, pe strada General Zărnescu din municipiul Orăştie, se află o persoană căzută în stare de inconştienţă. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că este vorba de un tânăr de 21 ani, din municipiul Orăştie şi în continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la decesul tânărului”, a transmis IPJ Hunedoara.

Cadavrul a fost dus la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Hunedoara, pentru efectuarea necropsiei. Din primele cercetări se pare că pe trupul tânărului nu ar fi urme de violenţă. ”În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă (moarte suspectă)”, a mai precizat IPJ Hunedoara.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii