Tanti Veorica lansează partid. Pe cine s-ar baza de la Iaşi?
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 12.05.2021

Tanti Veorica lansează partid. Pe cine s-ar baza de la Iaşi?

GALERIE
puls
  • puls
- +

Atenţiune, atenţiune, stimaţi telespectatori şi simpatice telespectatoriţe: prin anumite redacţii din ţară tropăie de câteva zile un zvonuleţ tare mălăieţ, care zice că madam Veorica, fosta şefă de partidoi, ar urma să lanseze în perioada următoare o nouă construcţie politică cu care să rupă gura târgului. 

Una, evident, de stânga, ca alternativă la actualul PSD, despre care zice că a fost total compromis după ultimele alegeri.Vorbim însă mai jos despre resorturile astea, sau despre ce rol a avut chiar dânsa în această compromitere. Căci, până la urmă, nici nu-i treaba noastră aspectul cu pricina. Haideţi mai bine să vă oferim ceva piste de biciclişti despre cine ar putea face parte din această construcţie politică la Iaşi, ce ziceţi?

Păi, de-un par egzamplu, dinspre Bucale se aude căci prima căreia i s-ar propune dregătoria virtuală ar fi cea mai cunoscută madamă care a rămas pe dinafară listelor la alcătuirea acestora în octombrie anul trecut, stiţi voi cine.

Din ce ştim noi, însă, madama va zice mai mult ca sigur pas, căci scrutează mai nou alte orizonturi. Iar dacă veţi sta strâmb şi veţi gândi drept, aşa cum face şi amicul nostru Archibald Tănase, atunci veţi da dreptate şi altor zvonuri locale care spun că împricinatul, sau împricinata, ar trebui căutat undeva pe la rondul de la Agronomie, într-un berou de prodecan la Zoo, acolo unde cică am putea da de o madamă ce abia aşteaptă marea răzbunare pe cei ce nu au mai invitat-o pe liste, chit că avea de multă vreme linie deschisă la Firea. Cât priveşte ceilalţi nemulţumiţi, nu vi-i mai spunem, că doar îi ştiţi prea bine...

PS: În altă ordine de idei, cam câţi tovarăşi de nădejde rămaşi fideli se vor reuni ca să aibă de treabă alături de Veorica? Gurile rele zic că ar fi destui, că aşa se întâmplă când pierzi guvernarea: sunt mulţi tare, toţi visând înspre marea lovitură la alegerile din 2024. Vi-i mai amintiţi pe Carmen Dan, pe băiatul de discotecă Tedorovici, pe Rădulescu „Mitralieră” şi mulţi ca ei, rămaşi pe dinafară la parlamentare? Vorba cuiva: aşa ne tratăm valorile?

Futbol şi politichie

Dacă tot am oferit mai sus una caldă pentru jucătorii politici la masa verde, haideţi să vă spunem ceva amănunte şi despre aia mai veche de pe terenul verde, ăla al lui Poli din Copou.

Spun unii băieţi care au fost mai în primele tribune atunci când s-au tras şuturile de la 11 metri între premarele Chirica şi Cip Paraschiv, săptămâna trecută, căci tot scandalul între cei doi ar fi avut la bază nu neapărat ceea ce s-a citit în declaraţiile publice, acestea fiind, zice-se, abia pe locul trei sau patru. Cică lui Mihăiţă i s-ar fi pus pata pe Cip şi a declanşat execuţia acestuia de la club după ce futboliorul şef l-ar fi refuzat categoric când premarele i-a propus, ba chiar l-a şi rugat, să se împace cu Ambrozie.

Gurile rele mai spun că între premare şi acesta din urmă ar exista şi alte legături nocturne, nu neapărat meciurile de seară, şi deci dacă are de ales, ştie el ce să aleagă. În fine, nu mai contează de-acuma, dar am reţine modul în care Mihăiţă se răzbună, precum o demoazelă refuzată. Băgăm la cap...

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Formatul Bucureşti - 9

Lucian DÎRDALA

Formatul Bucureşti - 9

Ceea ce a reieşit, însă, în urma reuniunii virtuale organizate de România, ne lasă să înţelegem că opinia majoritară a central- şi est-europenilor este favorabilă întăririi legăturii transatlantice şi, implicit, găsirii unei modalităţi de afirmare a potenţialului politico-militar al Europei care să nu pună în cauză coeziunea NATO.

Filmuletul zilei

opinii

Justificările justiţiei

Florin CÎNTIC

Justificările justiţiei

Cum lumea este încă agitată după măcelărirea cinică a unui urs de trofeu de către un cetăţean din Liechtenstein invitat dubios şi cam ilegal de nu ştiu ce asociaţie maghiară de vânători din Covasna, a trecut neobservat un eveniment important: o hotărâre a Curţii Constituţionale care a creat deranj în justiţie.

Avea tot felul de idei crazy

Radu PĂRPĂUȚĂ

Avea tot felul de idei crazy

Viki ar fi fost o fată frumoasă, dacă n-ar fi avut pe obrazul drept şi pe gât cicatricile hidoase ale unei arsuri. Când avea doisprezece ani, taică-său venise acasă beat şi o pusese să aprindă lampa abia stinsă şi încinsă. În urma exploziei, rămăsese pe toată viaţa însemnată. 

Cristian Mandeal - „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (IV)

Alex VASILIU

Cristian Mandeal - „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (IV)

Am întâlnit deseori muzicieni care, ascultând cuvintele admirative despre o creaţie a lor din trecute perioade, preferau comentariile celor mai recente realizări - atitudine firească în cazul profesionistului preocupat mereu să evolueze. Totuşi, adăugând ultima serie de tuşe la portretul lui Cristian Mandeal, mă voi întoarce mai întâi la cronicile concertelor susţinute la Iaşi, deşi selecţia este dificilă, pentru că sunt numeroase, toate apreciative.

pulspulspuls

Ce ciudăţenii se mai întâmplă pe ogorul partidoiului ieşean

Ce ciudăţenii se mai întâmplă pe ogorul partidoiului ieşean

Ceva ciudat simţim că parcă se întâmplă la partidoiul ieşean în ultimele zile, dragi cetitori. Şi nu ştim dacă are legătură cu aşezarea taberelor în vederea pregătirii alegerii conducerii viitoare a filialeri au ba. 

Caricatura zilei

Viteză

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.