anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

miercuri, 17.08.2022

Tanti Veorica lansează partid. Pe cine s-ar baza de la Iaşi?

GALERIE
puls
 • puls
- +

Atenţiune, atenţiune, stimaţi telespectatori şi simpatice telespectatoriţe: prin anumite redacţii din ţară tropăie de câteva zile un zvonuleţ tare mălăieţ, care zice că madam Veorica, fosta şefă de partidoi, ar urma să lanseze în perioada următoare o nouă construcţie politică cu care să rupă gura târgului. 

Una, evident, de stânga, ca alternativă la actualul PSD, despre care zice că a fost total compromis după ultimele alegeri.Vorbim însă mai jos despre resorturile astea, sau despre ce rol a avut chiar dânsa în această compromitere. Căci, până la urmă, nici nu-i treaba noastră aspectul cu pricina. Haideţi mai bine să vă oferim ceva piste de biciclişti despre cine ar putea face parte din această construcţie politică la Iaşi, ce ziceţi?

Păi, de-un par egzamplu, dinspre Bucale se aude căci prima căreia i s-ar propune dregătoria virtuală ar fi cea mai cunoscută madamă care a rămas pe dinafară listelor la alcătuirea acestora în octombrie anul trecut, stiţi voi cine.

Din ce ştim noi, însă, madama va zice mai mult ca sigur pas, căci scrutează mai nou alte orizonturi. Iar dacă veţi sta strâmb şi veţi gândi drept, aşa cum face şi amicul nostru Archibald Tănase, atunci veţi da dreptate şi altor zvonuri locale care spun că împricinatul, sau împricinata, ar trebui căutat undeva pe la rondul de la Agronomie, într-un berou de prodecan la Zoo, acolo unde cică am putea da de o madamă ce abia aşteaptă marea răzbunare pe cei ce nu au mai invitat-o pe liste, chit că avea de multă vreme linie deschisă la Firea. Cât priveşte ceilalţi nemulţumiţi, nu vi-i mai spunem, că doar îi ştiţi prea bine...

PS: În altă ordine de idei, cam câţi tovarăşi de nădejde rămaşi fideli se vor reuni ca să aibă de treabă alături de Veorica? Gurile rele zic că ar fi destui, că aşa se întâmplă când pierzi guvernarea: sunt mulţi tare, toţi visând înspre marea lovitură la alegerile din 2024. Vi-i mai amintiţi pe Carmen Dan, pe băiatul de discotecă Tedorovici, pe Rădulescu „Mitralieră” şi mulţi ca ei, rămaşi pe dinafară la parlamentare? Vorba cuiva: aşa ne tratăm valorile?

Futbol şi politichie

Dacă tot am oferit mai sus una caldă pentru jucătorii politici la masa verde, haideţi să vă spunem ceva amănunte şi despre aia mai veche de pe terenul verde, ăla al lui Poli din Copou.

Spun unii băieţi care au fost mai în primele tribune atunci când s-au tras şuturile de la 11 metri între premarele Chirica şi Cip Paraschiv, săptămâna trecută, căci tot scandalul între cei doi ar fi avut la bază nu neapărat ceea ce s-a citit în declaraţiile publice, acestea fiind, zice-se, abia pe locul trei sau patru. Cică lui Mihăiţă i s-ar fi pus pata pe Cip şi a declanşat execuţia acestuia de la club după ce futboliorul şef l-ar fi refuzat categoric când premarele i-a propus, ba chiar l-a şi rugat, să se împace cu Ambrozie.

Gurile rele mai spun că între premare şi acesta din urmă ar exista şi alte legături nocturne, nu neapărat meciurile de seară, şi deci dacă are de ales, ştie el ce să aleagă. În fine, nu mai contează de-acuma, dar am reţine modul în care Mihăiţă se răzbună, precum o demoazelă refuzată. Băgăm la cap...

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Celălalt război (I)

Cătălin ONOFREI

Celălalt război (I)

Când memele ucid genele.

opinii

Şoc şi groază…

Briscan ZARA

Şoc şi groază…

Nu e de râs, e de fapt de plâns. Orice dependenţă e rea, chiar şi aceea faţă de propriul copil. Şi cu cât mediul în care trăim e mai sigur, cu atât uităm faptul că acel om nu e făcut să stea cu noi, ci să trăiască fără noi. Datoria noastră e să îl învăţăm să zboare nu să îl ţinem în aer agăţat de sfori. E greu să înţelegem asta, dar nu e imposibil...

Opt ore în Turnul Babel

Cristina DANILOV

Opt ore în Turnul Babel

Extrovertiții au mai multe șanse să dea instantaneu o soluție unei probleme. Introvertiții, pe de altă parte, se simt mai confortabili când iau decizii bine gândite. Nu le place să fie zoriți, repeziți și puși la colț doar fiindcă nu-s ca șeful iute ca piperul. Pentru extrovertiți, recunoașterea socială și sprijinul colegilor sunt deosebit de importante. Pentru introvertiți, acest lucru este, de asemenea, valoros, dacă există, dacă nu, nu vor suferi, ei își pot face treaba oricum, cu sau fără aprecieri și statui prea multe.

Mitocanul de la volan (I)

Eugen MUNTEANU

Mitocanul de la volan (I)

Suntem asaltați zilnic cu știri și imagini despre accidente de circulație atroce. Statisticile spun că România este țara europeană cu cei mai mulți morți în accidente de circulație. Dincolo de precaritatea șoselelor, cred că o cauză a acestei situații îngrijorătoare este și existența în libertate a fiarei sălbatice pe care am ales să o numesc mitocanul de la volan.

pulspulspuls

O cabală preoţească ţesută pe îndelete de multă vreme

O cabală preoţească ţesută pe îndelete de multă vreme

Ehehei, iubiţi dreptcredincioşi, iată că încurcate mai sunt căile Domnului de când treburile lumeşti şi dorinţele de parvenire şi câştig şi-au băgat coada tot mai adânc în sânul şi buzunarele largi de popă ale unor înalţi prelaţi din mitropolia noastră de la Iaşi, atât de greu încercată în ultima vreme. Iacătă aşadar, dragilor, ce au mai putut zămisli minţile întunecate de aceste lucrături diavoleşti: citiţi şi vă cruciţi, nu alta! 

Caricatura zilei

Ambulanța

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.