Târg de artă şi antichităţi la Palas. Azi au loc și concerte de muzi­că uşoară şi populară
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Târg de artă şi antichităţi la Palas. Azi au loc și concerte de muzi­că uşoară şi populară

GALERIE
targ palas
  • targ palas
- +

Atriumul Palas Mall găzduieşte până duminică, 25 iu­nie, inclusiv, Târgul de artă şi antichităţi. Pasionaţii de obiec­te cu patina timpului vor descoperi piese aparte, a căror valoare este amplificată de trecerea anilor: ceasuri de co­lecţie, bijuterii, porţelanuri, tablouri, numismatică, argin­tărie, piese de mic mobilier, cărţi şi multe alte articole. Cei care apreciază antichităţile vor putea interacţiona cu nume­roşi colecţionari din toate colţurile ţării, care le vor îm­păr­tăşi din poveştile exponatelor, a spus Simona Teo­do­rescu, manager de relaţii publice la Iulius. 

Astăzi, în parcul Palas se va desfăşura Civic Break ONGFest, un eve­ni­ment care reuneşte peste 70 de organizaţii neguvernamentale din regiune şi din Republica Moldova. Acestea vor oferi publicului posibilitatea de a le descoperi progra­mele şi activităţile desfăşurate, dar şi informaţii despre cum se pot implica în susţinerea unei cauze. Totodată, pot parti­cipa la peste 50 de activităţi, în aer liber: dezbateri şi work­shop-uri tematice, ateliere de creaţie, de IT, facepainting, handmade şi pictură, demonstraţii de sport urban, speed stacking, karate şi gimnastică terapeutică. În plus, evenimentul include şi spectacole susţinute de solişti de muzi­că uşoară şi populară, ansambluri de dans şi instrumen­tişti. De la ora 18.00, invitatul special va fi Liviu Teodorescu.

„Tot sâmbătă, de la ora 19, în parcul Palas se va des­fă­şura un spectacol de balet, susţinut de prichindeii cu talent din cadrul şcolii Prime Agency. Duminică, năzdrăvanii sunt aşteptaţi să se distreze în ansamblul Palas. De la ora 11, în zona Intersport, cei mici sunt invitaţi la tea­tru de păpuşi. Povestea le va fi spusă de marionetele Tea­tru­lui «Aşchiuţă». De la ora 13.00, tot în zona In­tersport, pasionaţii jocului Kendama vor avea prilejul de a-şi demonstra talentul. Sweets Kendama Romanian Tour îi aduce la Iaşi pe jucătorii profesionişti americani Max Norcross şi Cooper Eddy. Invitaţii speciali vor face de­monstraţii, iar iubitorii jocului japonez vor putea afla din trucurile lor şi vor învăţa noi mişcări“, a mai indicat oficialul Iulius. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Hai cu pensiile speciale: Poliţiştii tocmai au mai rupt un gât!

Dan CONSTANTIN

Hai cu pensiile speciale: Poliţiştii tocmai au mai rupt un gât!

După cum se poate observa din cele trei cazuri, atât intervenţia, cât şi neintervenţia Poliţiei provoacă pierderi de vieţi omeneşti.

Filmuletul zilei

opinii

Şerban Axinte şi anxietăţile sale

Nichita DANILOV

Şerban Axinte şi anxietăţile sale

Consider că nu e simplu să scrii un reportaj contemplându-ţi de pe marginea prăpastiei propriul tău abis existenţial în care simţi că luneci fără să găseşti un punct de echilibru.

Noii infractori

Dana ȚABREA

Noii infractori

În cadrul Maratonului dramaturgiei israeliene pe scene româneşti, derulat între 14 şi 16 aprilie, cele cinci teatre partenere (Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti, Teatrul Evreiesc de Stat, Teatrul „Toma Caragiu” Ploieşti, Teatrul „L.S. Bulandra” Bucureşti şi Teatrul de Stat din Constanţa), propun publicului, cu ocazia Zilei Naţionale a Israelului, montări ale pieselor unor autori israelieni de prestigiu, precum Edna Mazia, Hillel Mittelpunkt, Zadok Zemach, Savyon Liebrecht sau Hanoh Levin.

„Absolutismul” libertăţii de expresie

Michael ASTNER

„Absolutismul” libertăţii de expresie

Ultima întrebare a interviului (din Die Welt) luat de Mara Delius politologului Mark Lilla (despre care am scris săptămâna trecută) pune-n discuţie declaraţia unei critici a scrisorii deschise semnată anul trecut de 150 de intelectuali din SUA (majoritatea de stânga!, cum m-a asigurat la telefon un prieten…).

pulspulspuls

Un deştept Grămadă

Un deştept Grămadă

Până mai ieri, indiferent de guvern, PSD sau PNL, fostul dipotat local PMP Grămadă avea numai cuvinte de laudă despre orice ministru al Sănătăţii.

Caricatura zilei

Cu telefonu pe trecere

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.