Târg de obiecte cu patina timpului şi spectacol muzical, la Palas
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

COMUNICAT DE PRESA

Târg de obiecte cu patina timpului şi spectacol muzical, la Palas

GALERIE
Palas Mall
  • Palas Mall
- +

Sfârșitul de săptămână aduce evenimente interesante, în ansamblul Palas. Colecționarii găsesc obiecte de artă și antichități, copiii fac spectacol cu talentul lor muzical, iar liceeni își pot alege facultatea pe care vor să o urmeze.

De vineri până duminică inclusiv, în perioada 29 – 31 martie 2019, parterul Atriumului Palas Mall se învăluie din nou în parfumul nostalgic al Târgului de Artă și Antichități. Expozanți din toate colțurile țării își vor prezenta cele mai de preț piese, care spun povești din timpuri de demult. Bijuterii, argintărie, piese de mic mobilier, ceasuri de mână, de birou sau de perete, obiecte vintage, porțelanuri, numismatică, filatelie, discuri din vinil, tablouri, statuete și multe alte obiecte ancorate în trecut vor putea fi admirate și achiziționate la standurile colecționarilor.

Vineri, de la ora 17.00, pe scena din Atrium Palas Mall vor performa micii artiști de la Palatul Copiilor din Iași. Spectacolul muzical este susținut de membrii Clubului Melos, ale căror voci vor impresiona publicul printr-o selecție de melodii proprii.

Sâmbătă și duminică, în intervalul orar 10.00 – 18.00, liceenii din regiune sunt invitați să cunoască oferta educațională a celor 37 de facultăți de stat din Iași și să afle toate informațiile despre sesiunea de admitere și programele de studiu. Târgul Universităților Ieșene este organizat de compania IULIUS și le oferă prilejul de a-și face o imagine clară despre viitorul lor educațional, interacționând direct cu profesori și studenți. La eveniment vor fi prezente Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi”, Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa”, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” și Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași. În plus, liceenii vor putea participa și la workshop-uri interactive, care îi vor ajuta în orientarea educațională și profesională. Târgul reunește și peste 20 de asociații studențești, dar și companiile Delphi Technologies, Raiffeisen Bank și Adservio, de la care se pot informa cu privire la oportunitățile de carieră și nu numai.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

„Câtă populaţie din oraş poate să vorbească cu un robot?”

Cosmin PAȘCA

„Câtă populaţie din oraş poate să vorbească cu un robot?”

De la o vreme, nu există discurs public (de obicei, agramat) în care Chirica să nu folosească în sens peiorativ „progresul” şi „progresiştii”. Iar mesajul său prinde, pentru că cei mai mulţi ieşeni, care au înlocuit relativ de curând căruţa cu maşina, se simt inconfortabili cu traiul într-un oraş la început de secol 21.

Filmuletul zilei

opinii

Experimentalism

Codrin Liviu CUȚITARU

Experimentalism

„Am compulsia irepresibilă a ordinii perfecte, a alinierii simetrice a lucrurilor. Câtă vreme ea, obsesia, mă tulbura strict în zona domestică - pantaloni puşi la dungă, haine încadrate morbid de simetric în şifonier, tablouri aşezate perfect pe pereţi, mobilier rânduit milimetric-infinitezimal, precum soldaţii la paradele militare din Piaţa Roşie moscovită, şi alimente puse în frigider pe categorii şi sub-categorii draconic delimitate -, viaţa mea mai era cum mai era, dar, brusc, nebunia mi-a infectat şi munca de cercetare şi, mai ales, de scris academic.”

Farfuria care nu e niciodată fierbinte - Capcana Facebook (II)

Bogdan ILIESCU

Farfuria care nu e niciodată fierbinte - Capcana Facebook (II)

„The single biggest problem in communication is the illusion that it has taken place./ Cea mai mare problemă în comunicare este iluzia că a avut loc.” George Bernard Shaw

Reţeaua urbană a Moldovei între 1774 şi 1859 (ultima parte)

George ŢURCĂNAŞU

Reţeaua urbană a Moldovei între 1774 şi 1859 (ultima parte)

Repertoriul creării inegalităţilor e unul vast, atât timp cât fiecare structură teritorială se găseşte într-o situaţie particulară, dar dincolo de fiecare acţiune luată separat a ingineriei teritoriale la care a fost supusă Moldova, acumularea şi cronicizarea acestora a creat spaţiul marginal de astăzi, arhetipul teritoriilor interstiţiale.

pulspulspuls

Pod de lemne politice între Iaşi, Suceava şi Neamţ: iaca filiera!

Pod de lemne politice între Iaşi, Suceava şi Neamţ: iaca filiera!

Că tot încă mai avem salate beof prin frigidere unii dintre noi, iacătă ca să vedeţi cum se mai leagă câteodată maioneza asta nu numai în bucătăriile gospodinelor din Iaşi, dar şi prin laboratoarele politichiei de Bahlui sau din judeţele vecine, conectate la Iaşi! 

Caricatura zilei

Două măști

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.