anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Tăriceanu, în STENOGRAMELE ASF. "Călin m-a sunat să mă roage să vorbesc cu Mişu Negriţoiu"

GALERIE
Călin Popescu Tăriceanu
 • Călin Popescu Tăriceanu
- +

Numele lui Călin Popescu Tăriceanu apare în STENOGRAMELE ASF. Acestea au fost prezentate în cadrul emisiunii JOCURI DE PUTERE.
 
STENOGRAMA CU TĂRICEANU ŞI NEGRIŢOIU
30 august 2013

Tudor George Daniel: E o agitaţie demenţială cu ăştia de la Euroins
Domn: Aşa
Tudor George Daniel: După ce s-a dat hotărârea m-au sunat bulgarii că ei vin (...) L-am primit pe preşedinte cu încă un bulgar din Consiliul de Administraţie, eu fiind însoţit de Cucu, de toată lumea... cărora le-am spus... discuţiile au fost foarte clare. Domnule, asta este. Reglaţi-vă nu ştiu ce... După care în presă peste tot, în toată presa, a apărut că de fapt istoria asta e făcută politic şi a apărut şi pe Realitatea o chestie că Mârzac e de la Carpatica. Şi am dat la schimb Carpatica pe Euroins. (...) O să vedem care e situaţia la Carpatica şi dacă e, o să ne ducem în control la Carpatica şi cu asta, basta.
(...)
Tudor George Daniel: M-a sunat Tăriceanu, m-a sunat toată lumea că diverse fonduri... De fapt m-a sunat Mişu Negriţoiu
Domn: Îhm!
Tudor George Daniel: Călin m-a sunat să mă roage să vorbesc cu Mişu Negriţoiu. Că nu ştiu ce Fond grecesc care e acţionar e panicat. Le-am explicat oamenilor situaţia, au zis: foarte bine ai făcut, ţine-o aşa şi nu e nicio problemă!
Domn: Păi da?
Tudor George Daniel: Că nu ştiu cum, eu vroiam să... asta... După care ei o întorc, că asta mi-a zis şi Negriţoiu, că e politic. Aşa mi-a zis şi Călin.
Domn: Îhm!
Tudor George Daniel: Politic, nu ştiu ce, că ei vor să ajungă la Crin, la dracu, pentru că de fapt asta e manevra cu Carpatica
Domn: Băi, dar nu au minte? Păi bun! Le-o dăm atunci! Vorbim şi cu ING-ul, şi cu Mişu Negriţoiu, şi cu ăsta. Adica ei ce vor?
Tudor George Daniel: Nu, nu, nu. Eu ţi-am spus vorbe. Mişu a înţeles.
Domn: Am înţeles. Da!
Tudor George Daniel: Nu, Mişu Negriţoiu a înţeles şi a zis: Da, bă, înţeleg! (...) Omul a întrebat că ăla zice: Băi, m-au sunat ăia şi eu lucrez cu ei şi vroiam să ştiu care e situaţia-. Şi am zis: da, domnule, uite asta e situaţia. Şi a zis: Da, ai dreptate, de unde până unde? Că ăştia au sunat şi au zis: noi am lucrat toată noaptea şi am reglementat toate problemele
Domn: Ei au reglementat pe aia mă-sii!
Tudor George Daniel: Şi am spus: Băi, dacă le-aţi reglementat într-o noapte de ce dracu nu le-aţi reglementat până acum? (...) Că să le trimitem controlul dar am vrut să mă sfătuiesc cu tine să ştii foarte bine ce se întâmplă pentru că eu am văzut un pic dar nu apărea nimic cu tentă politică. Adică domnule s-a spus şi la Realitatea... Deci l-a întrebat Realitatea pe Soviani: Domnule, nu se favorizează alte firme prin chestia asta? Nu se duce la creşterea preţului?
(...)
Domn: Înseamnă că va trebui să discutăm luni, că luni la 12.00 am înţeles că e şedinţă.
Tudor George Daniel: Mi-au zis şi mie că vrea Dăianu să se vadă.
Domn: Da. Că e cu asta, cu Neclearelectrica
(...)
Tudor George Daniel: Eu nu vreau să mă văd cu ei, nu am de ce. Băi, ia vedeţi-vă voi de treaba voastră! Aţi făcut ce aţi făcut... Ce, vă reglaţi lucrurile într-o zi?

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Un vis de vară după Bacalaureat

Ioan Alexandru TOFAN

Un vis de vară după Bacalaureat

Nimeni nu s-a gândit, probabil, că elevul nu se stresează decât atunci când se întâlneşte cu absurdul unui sistem de învăţământ centrat pe el şi nu când i se cere să fie creativ, să gândească şi să ia în piept marile probleme ale culturii.

opinii

O lume a celorlalţi

Codrin Liviu CUȚITARU

O lume a celorlalţi

Personajele lui Ondaatje stau, prin urmare, sub semnul „dublei critici”, adică, în limbajul postcolonial, sub semnul „dublei identităţi”. De aici rezultă tipologii maleabile, dar şi, paradoxal, neconcesive.

Cinşpe regiuni de inspiraţie sovietică… (III)

George ŢURCĂNAŞU

Cinşpe regiuni de inspiraţie sovietică… (III)

În orice societate, sistemul administrativ este conceput în scopul eficientizării gestiunii resurselor umane şi naturale ale unui teritoriu. E necesar ca acest sistem să fie flexibil şi să articuleze într-o manieră echilibrată şi funcţională necesităţile fiecărui nivel de organizare (local, judeţean, regional etc.), conform principiului subsidiarităţii.

Conu’ Leonida faţă cu o lume a ielelor

Bogdan ILIESCU

Conu’ Leonida faţă cu o lume a ielelor

„My advice to other disabled people would be, concentrate on things your disability doesn't prevent you doing well, and don't regret the things it interferes with. Don't be disabled in spirit as well as physically.” (Sfatul meu pentru alte persoane cu dizabilităţi ar fi să vă concentraţi asupra lucrurilor pe care dizabilitatea dvs. nu vă împiedică să le faceţi bine şi să nu regretaţi lucrurile cu care interferează. Nu fiţi dezabilitaţi spiritual, aşa cum sunteti fizic.) Stephen Hawking

pulspulspuls

Întâlnire secretă a aurarului Georgică cu baza de la Iaşi, în toiul nopţii: se caută oameni noi

Întâlnire secretă a aurarului Georgică cu baza de la Iaşi, în toiul nopţii: se caută oameni noi

Rămaşi orfani la capitolul vizibilitate după ce mamaia Omida Şoşo a fost dată afară din partid şi, implicit, şi din filiala de Iaşi, în care a fost aleasă senatoare, cică ieşenii din acest partid au o mare problemă în ultima vreme: nu prea există în spaţiul public. 

Caricatura zilei

Rusia și-a amintit de Alaska

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.