Tată şi fiu, bătuţi crunt de patru persoane în propria curte

joi, 28 decembrie 2023, 13:24
1 MIN
 Tată şi fiu, bătuţi crunt de patru persoane în propria curte

Un tată şi un fiu din judeţul Dolj au fost bătuţi de patru persoane în propria gospodărie, iar doi dintre agresori au fost reţinuţi de poliţişti.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au anunţat joi, că doi bărbaţi, de 19 şi 42 de ani, ambii din Segarcea, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi violare de domiciliu.

“În fapt, aceştia sunt bănuiţi că în dimineaţa zilei de 27 decembrie, în jurul orei 05.50, împreună cu alţi doi bărbaţi, de 29 de ani, ar fi pătruns fără drept în curtea locuinţei unui bărbat de 62 de ani, din oraşul Segarcea, unde, prin folosirea de obiecte contondente, l-ar fi agresat pe acesta dar şi pe fiul său de 45 de ani. La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de poliţie, cei doi bărbaţi de 45 şi 62 de ani fiind transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, ceilalţi patru bărbaţi fiind conduşi la audieri”, au precizat poliţiştii.

Cei doi bărbaţi de 19 şi 42 de ani au fost duşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj şi urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea în vederea luării unei măsuri preventive.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii