anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

vineri, 30.09.2022

Advertorial

Tendinţe actuale pentru amenajări interioare şi faţade

GALERIE
brikston klinkerLogo Brikston cu slogan pe fundal albcaramida aparenta brikston klinkerBrikstoncaramizi Brikstoncaramiziglaf brikston klinkerglaf brikstonglaf ceramic brikston klinkerglaf ceramic brikstonLogo Brikston cu slogan pe fundal rosu Pantone 200 Cpavaj brikston klinkerpavaj ceramic brikston klinker etnapavaj ceramic brikston klinkerplacaj ceramic brikston klinker baieplacaj ceramic brikston klinker bucatarie.jpegplacaj ceramic brikston klinker dormitorplacaj ceramic brikstonPoza Brikston si robot industrial
 • brikston klinker
 • Logo Brikston cu slogan pe fundal alb
 • caramida aparenta brikston klinker
 • Brikston
 • caramizi Brikston
 • caramizi
 • glaf brikston klinker
 • glaf brikston
 • glaf ceramic brikston klinker
 • glaf ceramic brikston
 • Logo Brikston cu slogan pe fundal rosu Pantone 200 C
 • pavaj brikston klinker
 • pavaj ceramic brikston klinker etna
 • pavaj ceramic brikston klinker
 • placaj ceramic brikston klinker baie
 • placaj ceramic brikston klinker bucatarie.jpeg
 • placaj ceramic brikston klinker dormitor
 • placaj ceramic brikston
 • Poza Brikston si robot industrial
- +

Ca proprietar, atunci când demarezi un proiect nou de casă, vrei să fii şi uimit de rezultatul final şi totodată să îţi recunoşti amprenta personală. Vrei ca atunci când ajungi la sfârşitul etapelor de construcţie să ai sentimentul ca ţi-a reuşit tot ce ţi-ai propus. Desigur majoritatea dintre noi nu beneficiem de o educaţie în domeniu, este chiar posibil să nici nu ştim ce materiale noi de construcţie au apărut în ultimii ani.

Cel mai bun spirjin al tău în acest demers este arhitectul, semnatarul proiectului sau în lipsa lui inginerul proiectant. El este un adevărat magician care poate lua preferinţele tale în materie de decoraţiuni şi finisaje, dar şi pe cele din tendinţele actuale şi le poate mixa într-o combinaţie ideală. El este, în fond, un educator de gust, un îndrumător pe acest drum, un ghid în materie de bun gust.

Un loc din ce în ce mai important îl ocupă de foarte mult timp în Occident materialele naturale. Sunt ţări cu tradiţie în domeniu în care norma este şi acum construirea din cărămidă sau placarea cu cărămidă aparentă – ţări ca Belgia, Olanda, chiar Franţa. Alte ţări nu concep decât utilizarea ţiglei ceramice pentru acoperişuri spre exemplu – Italia, Spania. Aceste materiale naturale sunt nu doar prietenoase cu mediul, dar sunt şi fabricate local, susţinând astfel productivitatea zonelor şi a industriei materialelor de construcţii.

Mai mult, beneficiarii proiectelor sunt crescuţi în tradiţia utilizării lor. Este, să spunem, o estetică fundamentată de sute de ani. Mergând prin zonele chiar centrale ale Parisului vei admira superbele acoperişuri din ardezie, în mai toată Spania vei adora modul cum se integrează în peisaj olanele în tonuri similare cu cele ale solului şi tot aşa.

Nici noi în România nu suntem străini de aceste materiale şi tradiţii. Din cele mai vechi timpuri au existat fabrici de cărămidă şi ţiglă. Mai nou însă avem acces la cărămidă aparentă şi placaj ceramic de calitate klinker care sunt mult mai rezistente, vin în zeci de nunaţe şi texturi (moderne sau antichizate), sunt uşor de pus în operă şi protejează faţadele caselor.

Ele pot fi folosite atât la exterior, cât şi la interior şi vor încălzi ambianţa casei tale, transformând-o într-una prietenoasă şi primitoare. Nu ne crede pe cuvânt, intră chiar acum pe http://www.brikston.ro/ şi vizualizează oferta noastră completă de placaj ceramic. Continuă să urmăreşti articolele noastre pentru alte informaţii utile în domeniul amenajărilor şi construcţiilor.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

De ce câştigă extrema dreaptă

Pavel LUCESCU

De ce câştigă extrema dreaptă

Tot mai mulţi din aşa-zisa lume civilizată strigă tot mai strident că vor o schimbare. Deocamdată nici ei nu ştiu cum şi către ce. Dar, ca de atâtea ori în istorie, se vor găsi mereu politicieni care vor ştii să călărească valul şi să ne vândă cu succes o nouă rundă de iluzii.

opinii

Cu ochii larg închişi

Alexandru CĂLINESCU

Cu ochii larg închişi

Unele evenimente din ultima vreme, mai ales aşa-zisele „referendumuri” organizate de ruşi în terioriile ocupate, m-au făcut să-mi reamintesc de un text pe care l-am publicat în urmă cu nouăsprezece ani. Îl reiau aici, în ideea că el va arăta, o dată în plus, că liderul de la Kremlin este, în tot ce face, de o nesmintită şi sinistră consecvenţă.

De la oraşul creativ, la cel al creatorilor (I)

George PLEȘU

De la oraşul creativ, la cel al creatorilor (I)

Săptămâna trecută a fost lansată, fără prea mare tam-tam mediatic, dar cu reacţii bune în online, platforma orasulcreatorilor.com. În spatele ei sunt oameni din echipa care a realizat logo-ul Iaşului, care de data aceasta au invitat pentru consultări mai largi o serie de tineri implicaţi în industriile creative locale, în timp ce site-ul era încă în perioada de teste.

Ego-grafii. Emil Brumaru (I)

Codrin Liviu CUȚITARU

Ego-grafii. Emil Brumaru (I)

Emil Brumaru era, în subsidiar, aidoma tuturor scriitorilor adevăraţi, fiinţa cea mai delicată cu putinţă - aproape fragilă, aş îndrăzni să observ - care-şi disimula, în identitatea (construită) de rebel al culturii, propriile temeri şi inhibiţii în faţa „infernului” din celălalt.

pulspulspuls

Aripa fără scrupule a partidoiului local tocmai dă atacul la un proiect de milioane de iepuroi!!

Aripa fără scrupule a partidoiului local tocmai dă atacul la un proiect de milioane de iepuroi!!

Iată, dacă mai era nevoie, stimaţi telespectatori, dovada că şi în politichie este valabilă vorba aia că aşchia nu sare departe de trunchi şi unde altundeva puteam vedea mai bine o asemenea confirmare decât în familia fostului deputat Rachetă Patriot, hahalera universitară care a făcut de râs oraşul în ţară şi nu numai cu iniţiativa legii privind pensiile speciale, dar mai ales prin nenumăratele declaraţii şovine, patriotarde şi pompoase de tip vadimist. 

Caricatura zilei

Zbor anulat

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.