Tendinţe actuale pentru amenajări interioare şi faţade
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 24.09.2021

Advertorial

Tendinţe actuale pentru amenajări interioare şi faţade

GALERIE
brikston klinkerLogo Brikston cu slogan pe fundal albcaramida aparenta brikston klinkerBrikstoncaramizi Brikstoncaramiziglaf brikston klinkerglaf brikstonglaf ceramic brikston klinkerglaf ceramic brikstonLogo Brikston cu slogan pe fundal rosu Pantone 200 Cpavaj brikston klinkerpavaj ceramic brikston klinker etnapavaj ceramic brikston klinkerplacaj ceramic brikston klinker baieplacaj ceramic brikston klinker bucatarie.jpegplacaj ceramic brikston klinker dormitorplacaj ceramic brikstonPoza Brikston si robot industrial
 • brikston klinker
 • Logo Brikston cu slogan pe fundal alb
 • caramida aparenta brikston klinker
 • Brikston
 • caramizi Brikston
 • caramizi
 • glaf brikston klinker
 • glaf brikston
 • glaf ceramic brikston klinker
 • glaf ceramic brikston
 • Logo Brikston cu slogan pe fundal rosu Pantone 200 C
 • pavaj brikston klinker
 • pavaj ceramic brikston klinker etna
 • pavaj ceramic brikston klinker
 • placaj ceramic brikston klinker baie
 • placaj ceramic brikston klinker bucatarie.jpeg
 • placaj ceramic brikston klinker dormitor
 • placaj ceramic brikston
 • Poza Brikston si robot industrial
- +

Ca proprietar, atunci când demarezi un proiect nou de casă, vrei să fii şi uimit de rezultatul final şi totodată să îţi recunoşti amprenta personală. Vrei ca atunci când ajungi la sfârşitul etapelor de construcţie să ai sentimentul ca ţi-a reuşit tot ce ţi-ai propus. Desigur majoritatea dintre noi nu beneficiem de o educaţie în domeniu, este chiar posibil să nici nu ştim ce materiale noi de construcţie au apărut în ultimii ani.

Cel mai bun spirjin al tău în acest demers este arhitectul, semnatarul proiectului sau în lipsa lui inginerul proiectant. El este un adevărat magician care poate lua preferinţele tale în materie de decoraţiuni şi finisaje, dar şi pe cele din tendinţele actuale şi le poate mixa într-o combinaţie ideală. El este, în fond, un educator de gust, un îndrumător pe acest drum, un ghid în materie de bun gust.

Un loc din ce în ce mai important îl ocupă de foarte mult timp în Occident materialele naturale. Sunt ţări cu tradiţie în domeniu în care norma este şi acum construirea din cărămidă sau placarea cu cărămidă aparentă – ţări ca Belgia, Olanda, chiar Franţa. Alte ţări nu concep decât utilizarea ţiglei ceramice pentru acoperişuri spre exemplu – Italia, Spania. Aceste materiale naturale sunt nu doar prietenoase cu mediul, dar sunt şi fabricate local, susţinând astfel productivitatea zonelor şi a industriei materialelor de construcţii.

Mai mult, beneficiarii proiectelor sunt crescuţi în tradiţia utilizării lor. Este, să spunem, o estetică fundamentată de sute de ani. Mergând prin zonele chiar centrale ale Parisului vei admira superbele acoperişuri din ardezie, în mai toată Spania vei adora modul cum se integrează în peisaj olanele în tonuri similare cu cele ale solului şi tot aşa.

Nici noi în România nu suntem străini de aceste materiale şi tradiţii. Din cele mai vechi timpuri au existat fabrici de cărămidă şi ţiglă. Mai nou însă avem acces la cărămidă aparentă şi placaj ceramic de calitate klinker care sunt mult mai rezistente, vin în zeci de nunaţe şi texturi (moderne sau antichizate), sunt uşor de pus în operă şi protejează faţadele caselor.

Ele pot fi folosite atât la exterior, cât şi la interior şi vor încălzi ambianţa casei tale, transformând-o într-una prietenoasă şi primitoare. Nu ne crede pe cuvânt, intră chiar acum pe http://www.brikston.ro/ şi vizualizează oferta noastră completă de placaj ceramic. Continuă să urmăreşti articolele noastre pentru alte informaţii utile în domeniul amenajărilor şi construcţiilor.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine, ce, cum în 2024

Pavel LUCESCU

Cine, ce, cum în 2024

Cu ochii pe 2024 când au loc toate alegerile posibile, locale, europarlamentare, parlamentare şi prezidenţiale, toate partidele îşi fac calcule. Dar nu toate au şanse să le nimerească pe alea de succes.

Filmuletul zilei

opinii

Drum fără pulbere (V)

Neculai SEGHEDIN

Drum fără pulbere (V)

Canalul Dunărea-Marea Neagră, inaugurat la 26 mai 1984, este cea mai mare lucrare inginerească din România și una dintre cele mai mari din lume. Este un motiv de mândrie pentru noi, dar este și un simbol al durerii, nedreptății și suferinței!

Atenţie, cade tencuiala!

Radu POPESCU

Atenţie, cade tencuiala!

Chişinăul, la fel ca Iaşul, este un oraş frumos şi cu un enorm potenţial neexploatat. „Născut talent, murit speranţă”, cum se mai zice la noi, şi asta în principal din cauza ghinionului chişinăuienilor de a se fi pricopsit de ani şi ani de zile cu o administraţie locală depăşită de situaţie. 

Între şoşocism şi cîţism

Nicolae CREŢU

Între şoşocism şi cîţism

Sunt oare şi oameni inteligenţi, cei care cu adevărat gândesc cu propriile capete şi nu se lasă prostiţi de fabricanţii de „Imagine”, dispuşi să vadă în ubicuu prezenţa şi mai ales „combativa” Şoşoacă un „fenomen” demn de atenţie? 

pulspulspuls

Iaca ce face dom’ Costel în Casa cu Pătrate când îi are pe procurorii DNA la uşă

Iaca ce face dom’ Costel în Casa cu Pătrate când îi are pe procurorii DNA la uşă

Bun, hai că dosarul ca dosarul, iar percheziţiile de ieri aşijderea, dar oare cum se face, dragi comeseni ai rubricuţei noastre, că la mai puţin de o oră după descinderea mascaţilor şi procurorilor DNA de la Bucureşti în biroul lui din Casa cu Pătrate, deci atenţie: după nu înainte, dom’ Costel de la Cejău aruncă pe pagina lui de Facebook această postare haioasă? 

Caricatura zilei

Submarin francez

Editia PDF

Bancul zilei

- Ioane, ce tot strâmbi din nas la sarmalele mele? Nu sunt bune? - Ba da, Marie, sunt bune, dar toti ceilalti din sala de (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.