Tendinţe actuale pentru amenajări interioare şi faţade
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 07.03.2021

Advertorial

Tendinţe actuale pentru amenajări interioare şi faţade

GALERIE
brikston klinkerLogo Brikston cu slogan pe fundal albcaramida aparenta brikston klinkerBrikstoncaramizi Brikstoncaramiziglaf brikston klinkerglaf brikstonglaf ceramic brikston klinkerglaf ceramic brikstonLogo Brikston cu slogan pe fundal rosu Pantone 200 Cpavaj brikston klinkerpavaj ceramic brikston klinker etnapavaj ceramic brikston klinkerplacaj ceramic brikston klinker baieplacaj ceramic brikston klinker bucatarie.jpegplacaj ceramic brikston klinker dormitorplacaj ceramic brikstonPoza Brikston si robot industrial
 • brikston klinker
 • Logo Brikston cu slogan pe fundal alb
 • caramida aparenta brikston klinker
 • Brikston
 • caramizi Brikston
 • caramizi
 • glaf brikston klinker
 • glaf brikston
 • glaf ceramic brikston klinker
 • glaf ceramic brikston
 • Logo Brikston cu slogan pe fundal rosu Pantone 200 C
 • pavaj brikston klinker
 • pavaj ceramic brikston klinker etna
 • pavaj ceramic brikston klinker
 • placaj ceramic brikston klinker baie
 • placaj ceramic brikston klinker bucatarie.jpeg
 • placaj ceramic brikston klinker dormitor
 • placaj ceramic brikston
 • Poza Brikston si robot industrial
- +

Ca proprietar, atunci când demarezi un proiect nou de casă, vrei să fii şi uimit de rezultatul final şi totodată să îţi recunoşti amprenta personală. Vrei ca atunci când ajungi la sfârşitul etapelor de construcţie să ai sentimentul ca ţi-a reuşit tot ce ţi-ai propus. Desigur majoritatea dintre noi nu beneficiem de o educaţie în domeniu, este chiar posibil să nici nu ştim ce materiale noi de construcţie au apărut în ultimii ani.

Cel mai bun spirjin al tău în acest demers este arhitectul, semnatarul proiectului sau în lipsa lui inginerul proiectant. El este un adevărat magician care poate lua preferinţele tale în materie de decoraţiuni şi finisaje, dar şi pe cele din tendinţele actuale şi le poate mixa într-o combinaţie ideală. El este, în fond, un educator de gust, un îndrumător pe acest drum, un ghid în materie de bun gust.

Un loc din ce în ce mai important îl ocupă de foarte mult timp în Occident materialele naturale. Sunt ţări cu tradiţie în domeniu în care norma este şi acum construirea din cărămidă sau placarea cu cărămidă aparentă – ţări ca Belgia, Olanda, chiar Franţa. Alte ţări nu concep decât utilizarea ţiglei ceramice pentru acoperişuri spre exemplu – Italia, Spania. Aceste materiale naturale sunt nu doar prietenoase cu mediul, dar sunt şi fabricate local, susţinând astfel productivitatea zonelor şi a industriei materialelor de construcţii.

Mai mult, beneficiarii proiectelor sunt crescuţi în tradiţia utilizării lor. Este, să spunem, o estetică fundamentată de sute de ani. Mergând prin zonele chiar centrale ale Parisului vei admira superbele acoperişuri din ardezie, în mai toată Spania vei adora modul cum se integrează în peisaj olanele în tonuri similare cu cele ale solului şi tot aşa.

Nici noi în România nu suntem străini de aceste materiale şi tradiţii. Din cele mai vechi timpuri au existat fabrici de cărămidă şi ţiglă. Mai nou însă avem acces la cărămidă aparentă şi placaj ceramic de calitate klinker care sunt mult mai rezistente, vin în zeci de nunaţe şi texturi (moderne sau antichizate), sunt uşor de pus în operă şi protejează faţadele caselor.

Ele pot fi folosite atât la exterior, cât şi la interior şi vor încălzi ambianţa casei tale, transformând-o într-una prietenoasă şi primitoare. Nu ne crede pe cuvânt, intră chiar acum pe http://www.brikston.ro/ şi vizualizează oferta noastră completă de placaj ceramic. Continuă să urmăreşti articolele noastre pentru alte informaţii utile în domeniul amenajărilor şi construcţiilor.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Proiectele, iluzii în fotbalul ieşean

Nicolae GRECU

Proiectele, iluzii în fotbalul ieşean

Atunci, când Politehnica va fi un club puternic, când Copoul va fi un punct de atracţie pentru fotbaliştii din toată Moldova, atunci ne putem gândim şi la antrenorul necesar pentru a râvni la performanţă

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Monumenta linguae Dacoromanorum. Scurt istoric al unui proiect filologic major (IV)

Eugen MUNTEANU

Monumenta linguae Dacoromanorum. Scurt istoric al unui proiect filologic major (IV)

În foiletonul de faţă autorul evidenţiază rolul pe care l‑a jucat proiectul MLD la trezirea printre tinerii cercetători a interesului pentru studiile biblico-filologice.

Hirotonie de Episcop: Preasfinţitul Nichifor Botoşăneanul

pr. Constantin STURZU

Hirotonie de Episcop: Preasfinţitul Nichifor Botoşăneanul

Mâine va fi hirotonit noul Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Iaşilor, Nichifor Botoşăneanul, ales de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române în şedinţa sa din 25 februarie 2021. Acest post de Episcop-vicar era vacant după ce, anul trecut, Preasfinţitul Părinte Calinic Botoşăneanul a fost ales şi întronizat Arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuţilor. Vorbim, aşadar, despre un eveniment rar, un moment istoric. În Catedrala Mitropolitană din Iaşi, precedenta hirotonie de episcop săvârşită a fost tocmai cea a Preasfinţitului Calinic Botoşăneanul, în urmă cu 30 de ani, pe 25 martie 1991.

Ce înseamnă să ai de-a face cu o lume mult prea complexă ca să o poţi înţelege pe deplin? (I)

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Ce înseamnă să ai de-a face cu o lume mult prea complexă ca să o poţi înţelege pe deplin? (I)

Azi vă voi familiariza cu câteva dintre ideile şi teoriile unui om de ştiinţă, eseist, filozof şi fost trader, unul dintre cei mai cunoscuţi şi urmăriţi specialişti în înţelegerea probabilităţii, incertitudinii şi riscului. Fie că vorbim de lebădă neagră, (anti)fragilitate, sisteme complexe, stresor, şoc, criză, instabilitate, volatilitate sau predictibilitate, aceste noţiuni sunt extrem de criticate de către multe gulere scrobite ale orgolioşilor scientişti.

pulspulspuls

Suferinţele discrete ale madamei

Suferinţele discrete ale madamei

Una mai molcuţă, de uichend, pe azi, dacă tot e sâmbătă şi e aşa frig afară. Şi ce ar putea fi mai moale şi mai pufos decât opera lirică, stimaţi telespectatori, şi mai ales graniţa penală a acesteia cu politichia mâloasă de Bahlui? 

Caricatura zilei

De citit

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.